Cum să fi observat de băieți

Atenția bărbatului, fie că este vorba de o prietenie sau de o relație romantică, poate fi adesea extrem de plăcută și de încurajarea încrederii în sine. Cu toate acestea, se poate dovedi destul de dificil uneori. Această pagină conține câteva sfaturi despre obținerea atenției de sex masculin pe care o doriți.

Paşi

 1. Fă o impresie.
  1
  Fă o impresie. Dacă sunteți timizi, nu vă faceți griji că trebuie să vă luptați pentru atenție tot timpul. Doar socializează când întâlnești întâi băieții de care vrei atenție, apoi lasă-i să încerce să afle mai multe despre tine.
 2. Nu vă întâlniți ca fiind nevoiași, deoarece acesta este un mod excelent de respingere a băieților.
  2
  Nu vă întâlniți ca fiind nevoiași, deoarece acesta este un mod excelent de respingere a băieților. Băieții se bucură de o provocare. Este ca un joc; dacă este prea ușor, este plictisitor. De asemenea, nici nu jucați greu pentru a obține.
 3. Aveți o marcă comercială; un gimmick sau trăsătură care să vă fie amintită.
  3
  Aveți o marcă comercială; un gimmick sau trăsătură care să vă fie amintită. Ar putea fi ceva asemănător cu ochii diferit de culoare, purtând întotdeauna o eșarfă albastră sau întotdeauna salutând oameni cu un gest de mărci comerciale.
 4. Găsiți-vă stilul.
  4
  Găsiți-vă stilul. Oamenii își vor aminti doar cineva care are un mod distinct de viață. Cine vă veți aminti mai mult; fetița obișnuită, uneori girly-girly și uneori sălbatic, sau un tomboy complet sălbatic? Găsiți un stil cu care vă simțiți confortabil și rămâneți cu el. Dacă acest lucru este greu, ați putea alege stilul dvs. pentru a fi aleatoriu; purtând ceva complet diferit în fiecare zi.
 5. Rochie bine, dar asigurați-vă că nu pare că faceți un efort.
  5
  Rochie bine, dar asigurați-vă că nu pare că faceți un efort. Băieții trebuie să simtă că se luptă pentru tine, nu invers.
 6. Purtați întotdeauna același parfum, dacă purtați parfum.
  6
  Purtați întotdeauna același parfum, dacă purtați parfum. Cu toate acestea, dacă alegeți să vă întâlniți ca pe cineva care se îmbracă diferit în fiecare zi, schimbați-vă mirosul pentru a vă potrivi costumului dvs. (de ex., Vanilie moale pentru o rochie drăguță și mirosuri picante, exotice pentru un costum tomboyish).
 7. Începeți o modă.
  7
  Începeți o modă. Ar putea fi destul de simplu, dar moda se răspândește ca și focul de foc în școală. Obțineți un grup de prieteni pentru a purta un simbol mic; de exemplu, banderole de neon, sanitizator de mână frumos-mirositor sau brățări.
 8. Nu vă fie teamă să fiți diferit!
  8
  Nu vă fie teamă să fiți diferit! Toată lumea este unică, dar oamenii "normali" ascund asta, mergând împreună cu mulțimea. Lupta cu nevoia de a iesi in evidenta garanteaza ca nu vei fi niciodata observat