Cum să vă distrați cu barca cu zbaturi

Te duci cu zbaturi? Crezi că va fi plictisitor? Nu vă faceți griji, acest articol vă va arăta cum să aveți un timp distractiv și memorabil.

Paşi

 1. Găsiți un parc sau un lac care închiriază bărci cu zbaturi.
  1
  Găsiți un parc sau un lac care închiriază bărci cu zbaturi. Dacă dețineți o barcă cu zbaturi, săriți acest pas. Înainte de a închiria un cec locul pe care îl închiriați în avans. Verificați pentru rațe (pot purta mâncărimea înotătorului), pește mort, etc. Verificați bărcile cu zbaturi pentru a vă asigura că nu se destramă și că sunt în stare bună.
 2. Găsiți prietenii sau cei dragi să meargă!
  2
  Găsiți prietenii sau cei dragi să meargă! Nu este niciodată distractiv să pui barca în pace. Vorbește cu ei despre orarele lor și când sunt deschise. Luați în considerare divizarea prețului. Spuneți-le ce trebuie să aducă - costum de baie, prosoape, produse de protecție solară etc.
 3. Înainte de a merge cu barca cu zbaturi, adunați consumabilele de care aveți nevoie.
  3
  Înainte de a merge cu barca cu zbaturi, adunați consumabilele de care aveți nevoie. Sticle de apă, prosoape etc. Asigurați-vă că aduceți mai mult decât aveți nevoie în cazul în care cineva a uitat să-l aducă. Du-te și ridica-ți prietenii și / sau cei dragi și conduce la destinație!
 4. Când ajungeți acolo, trebuie să plătiți o persoană pentru închirierea sau plasați barca lângă apă.
  4
  Când ajungeți acolo, trebuie să plătiți o persoană pentru închirierea sau plasați barca lângă apă. În general, este considerat politicos pentru tine să faci asta. Acum îmbrăcați-vă și puneți-vă pe un ecran solar.
 5. Alegeți-i pe cei doi care vor fi mai întâi de vânătoare.
  5
  Alegeți-i pe cei doi care vor fi mai întâi de vânătoare. Decide cum te rotiți prin scaune. Lăsați oamenii care stau în spate să meargă mai întâi, apoi vagoanele.
 6. Lăsați oamenii din față să se întoarcă și să se îndrepte spre mijloc
  6
  Lăsați oamenii din față să se întoarcă și să se îndrepte spre mijloc a lacului.
 7. Schimbați fiecare zece minute sau cam așa ceva și rămâneți corect.
  7
  Schimbați fiecare zece minute sau cam așa ceva și rămâneți corect. Un argument va ruina călătoria dvs. de navigație. Dacă ești persoana din față, întreabă-i pe toți unde vor să meargă. Dacă există copii pe vas, pretindeți că sunteți un căpitan de pirat și spuneți lucruri precum "Land ho!" sau alte cuvinte ale piraților.
 8. Conversație!
  8
  Conversație! Chiar dacă vânătoarea ta. dacă nu știi ce să spui, spune ceva de genul: "Nu e fierbinte afară?" sau "Cum a fost la lucru astăzi?" Cu toate acestea, asigurați-vă că lăsați pe toată lumea să vorbească, astfel încât nimeni nu se simte părăsit.
 9. Dacă este posibil, aduceți un impermeabil
  9
  Dacă este posibil, aduceți un impermeabil camera cu tine.
 10. Bucurați-vă de plimbare cu zbaturi!
  10
  Bucurați-vă de plimbare cu zbaturi!