Cum să sărbătorim Sinterklaas (sărbătoarea Sf. Nicholas) în Țările de Jos

Pentru mulți copii din Olanda, Sinterklaas (sau Sfântul Nicolae) este unul dintre evenimentele principale ale anului, al doilea doar la ziua lor de naștere. Și nu este doar sărbătorită de familii: cluburile de tineret și școlile tind să aibă o sărbătoare proprie. Deci, dacă intenționați să vă mutați în Olanda, acest articol vă poate ajuta să înțelegeți ce este vorba.

Paşi

 1. Bine ați venit Sinterklaas.
  1
  Bine ați venit Sinterklaas.
 2. Vizitați Sinterklaas.
  2
  Vizitați Sinterklaas. Locuința Sinterklaas este deschisă vizitatorilor. Verificați suportul local pentru orele de deschidere. Participați la întâlniri și salutați (sau "zâmbiți") la mall. Copilul dumneavoastră poate primi un mic cadou și / sau - din nou - o mână de nuci de turtă dulce. Informațiile despre momentul în care se vor întâlni și salută vor fi afișate pe panouri sau pot fi găsite în mass-media locală.
 3. Puneți copilul în locul încălzirii centrale sau în aragaz, plin de fân sau de morcov pentru calul Sinterklaas.
  3
  Puneți copilul în locul încălzirii centrale sau în aragaz, plin de fân sau de morcov pentru calul Sinterklaas. Lăsați-i să cânte un cântec Sinterklaas.
 4. Lăsați copiii să sărbătorească.
  4
  Lăsați copiii să sărbătorească. Dacă copilul dvs. participă la un sport sau un hobby, va primi probabil o invitație de a sărbători Sinterklaas la club. Aceste petreceri au loc înainte de 5 decembrie, pentru că sărbătoarea actuală este considerată o noapte de familie. Cadourile pe care le va primi copilul dvs. sunt donate de sponsori. Copiii în vârstă (în vârstă de 10 ani și peste) se pot angaja într-o petrecere care seamănă cu Secret Santa. Ei vor desena un nume de la o pălărie și vor cumpăra un cadou pentru persoana al cărei nume au desenat. Liderul clubului vă va informa cât de mult puteți cheltui pentru cadou.