Cum să aplică machiajul în gimp

Gimp este un program minunat pentru manipularea fotografiilor. Știați că multe dintre filtre și caracteristicile de stratificare pot fi folosite pentru a aplica machiaj subiecților? Dacă doriți să profitați de aceste caracteristici în scopuri de machiaj, continuați să citiți.

Paşi

 1. Deschideți imaginea.
  1
  Deschideți imaginea. Aceasta poate fi orice imagine care este de o persoană și nu este foarte neclară.
 2. Deschideți dialogul de straturi.
  2
  Deschideți dialogul de straturi. Îl puteți găsi sub meniul de dialoguri. Acest lucru este important, deoarece veti folosi foarte mult straturile pentru a pune machiajul.
 3. Sub Eye Concealer: Duplicați stratul de fundal și îl redenumiți "Under Eye Concealer".
  3
  Sub Eye Concealer: Duplicați stratul de fundal și îl redenumiți "Under Eye Concealer". Selectați peria de vindecare ("ajutorul pentru bandă").
 4. Faceți clic pe stânga
  4
  Faceți clic pe stânga ținând în același timp butonul ctrl pe un loc fără acnee și unul dintre cele mai ușoare părți ale tonului pielii.
 5. Blemish Concealer: Duplicați stratul de concealer sub ochi și redenumiți-l "concealer" .Utilizați sub meniul "filtru" și căutați sub meniul "blur".
  5
  Blemish Concealer: Duplicați stratul de concealer sub ochi și redenumiți-l "concealer" .Utilizați sub meniul "filtru" și căutați sub meniul "blur". Apoi faceți clic pe "Gaussian Blur". Ar trebui să vedeți un dialog cu o previzualizare a imaginii dvs. Setați neclaritatea la 3,0 orizontală și 3,0 verticală. Faceți clic pe butonul "OK".
 6. Priviți sub dialogul straturilor
  6
  Priviți sub dialogul straturilor și apoi arătați sub secțiunea mască.
 7. Ruj:
  7
  Ruj: Creați un nou strat redenumit "ruj". Setați culoarea primului la culoarea pe care doriți ca buzele subiectului să fie. Reglați dimensiunea periei și pictați buzele subiectului. Pentru a adăuga strălucire, puneți un pic de culoare mai deschisă în mijlocul buzelor.
 8. Sub meniul de filtrare,
  8
  Sub meniul de filtrare, Faceți clic pe "repetați Gaussian Blur" Acum micșorați opacitatea stratului.
 9. Eyeliner Creați un nou strat redenumit 'eyeliner'.
  9
  Eyeliner Creați un nou strat redenumit 'eyeliner'. Setați culoarea prim-planului la culoarea albastru închis, albastru sau negru. Ajustați dimensiunea pensulei și pictați peste ochii subiectului.
 10. Din nou,
  10
  Din nou, accesați meniul de filtrare și faceți clic pe "repetați Gaussian Blur".
 11. fard de ochi:
  11
  fard de ochi:
 12. Lip Plumper:
  12
  Lip Plumper: Îmbinați toate straturile împreună (faceți clic pe fișier apoi mergeți în jos) și duplicați apoi stratul. Utilizați instrumentul de selectare a dreptunghiului pentru a selecta buzele. Acum, sub filtre, faceți clic pe denaturează și apoi pe IWarp.
 13. În noul dialog,
  13
  În noul dialog, faceți clic pe caseta de lângă cuvântul cresc.
 14. Examinați rezultatul.
  14
  Examinați rezultatul.
 15. Continua sa te antrenezi!
  15
  Continua sa te antrenezi!