Cum să fii un adolescent de plajă

Doriți să obțineți un aspect plajă și să arătați ca un californian? Iată câțiva pași pentru a vă ajuta să deveniți un "adolescent de plajă".

Paşi

 1. Stilul părului dvs. pentru a obține un aspect natural, relaxat.
  1
  Stilul părului dvs. pentru a obține un aspect natural, relaxat. Cele mai multe fete de plajă au, de obicei, doar părul lor ondulat și natural sau drept, cu o breton (bangs lateral). Dacă aveți păr scurt, suflați-vă părul în interior și obțineți bretele laterale, astfel încât acestea să se întindă pe fața dumneavoastră. Dacă aveți păr lung, faceți același lucru. Dacă doriți ca aspectul părului pe cârlig, dormiți cu părul umezit în panglici. Dacă aveți părul scutec, puneți-vă într-un afro.
 2. Du-te natural la machiaj.
  2
  Du-te natural la machiaj. Dacă locuiți într-o zonă rece și nu puteți obține un bronz, atunci obține un bronzer. Purtați ochelari de vedere, și rimel și unele fard de obraz. Aplicați căptușeala pe capacul inferior și rimelul în partea superioară. Este chiar mai bine dacă nu purtați nici un machiaj, doar pentru a fi natural.
 3. Rochie Hawaiian / stil plajă.
  3
  Rochie Hawaiian / stil plajă. Orice colier de brățară sau brățări din Hawaii este bine. Mergând la tricouri și pantaloni scurți, fuste mini, hanorace și furgonete este o necesitate.
 4. Petreceți timp la o plajă.
  4
  Petreceți timp la o plajă. Acest lucru pare evident, dar nu este nici un folos arătând ca un adolescent de plajă, dacă nu vă place scena plajă. Luați împreună cu alți adolescenți de la plajă, relaxați-vă și citiți, jucați volei pe plajă și faceți alte activități pe plajă.
 5. Purtați costumul de baie cât puteți de mult în timpul liber.
  5
  Purtați costumul de baie cât puteți de mult în timpul liber. Acest lucru vă va pune în starea de spirit pe plajă și / sau vă va da atitudinea plajei.
 6. Uită-te la tine în costum de baie în privat, în fața unei oglinzi, pentru a vedea dacă trebuie să urmezi un program de exerciții fizice și / sau să urmărești mai atent nutriția ta.
  6
  Uită-te la tine în costum de baie în privat, în fața unei oglinzi, pentru a vedea dacă trebuie să urmezi un program de exerciții fizice și / sau să urmărești mai atent nutriția ta. Când loviți plaja, veți dori să arătați cel mai bine.