Cum să a cumpăra conacul de miere în ceramică

Honeyside este una dintre puținele proprietăți pe care le puteți cumpăra în jocul Elder Scrolls V: Skyrim. Este o mică casă de lemn situată în interiorul orașului Riften. La achiziție, personajul dvs. principal va folosi această casă pentru a servi drept reședință în interiorul orașului pentru a deveni Thane. Honeyside poate fi achiziționat numai după ce ați finalizat unele quest-uri legate de orașul Riften, care nu ar trebui să fie atât de greu sau complicat de făcut.

Paşi

 1. Călătorie în orașul Riften.
  1
  Călătorie în orașul Riften. Riften este unul dintre orașele mari din lume ale Skyrim pe care Dragonborn (personajul principal) trebuie să călătorească. Acesta este situat în regiunea de sud-est a hărții și se poate ajunge fie pe jos, fie pe cal.
 2. Intrați în oraș și mergeți la pescuitul Riften.
  2
  Intrați în oraș și mergeți la pescuitul Riften. Aici, veți găsi o femeie argoniană (reptila) numită Wujeeta.
 3. Vorbește cu argonianul.
  3
  Vorbește cu argonianul. Îți va spune că e bolnavă. Pur și simplu, dă-i niște poțiuni și îi forțează niște informații despre cine vinde Skooma, fie prin persuasiune, intimidare sau mită. Pentru scopuri de referință, Skooma este numit un drog ilegal în Skyrim. Căutarea Skooma face parte din povestea jocului, urmărind din start chiar de la începutul jocului.
 4. Vorbește cu Jarl din Riften.
  4
  Vorbește cu Jarl din Riften. După ce obțineți informații de la Wujeeta, mergeți la centrul din oraș și discutați cu Jarl (numit Laila Law-Giver) despre incidentul Skooma. Jarl vă va spune să ucizi dealerii Skooma (o altă căutare).
 5. Omoară dealerii Skooma.
  5
  Omoară dealerii Skooma. Jarl vă va da o cheie la un depozit situat în afara portului Riften. Intrați în depozit și eliminați dealerii Skooma. Dealerii sunt destul de slabi și pot fi ușor învinși.
 6. Du-te înapoi la Jarl.
  6
  Du-te înapoi la Jarl. Vorbește cu ea pentru a termina căutarea, iar ea vă va cere apoi să îi ajutați pe câțiva cetățeni din Riften. Du-te înapoi în oraș și căutați oameni care să vă ajute. Trebuie să ajuți cel puțin 3 - 5 cetățeni cu quest-uri aleatorii care sunt destul de banale și foarte ușor de completat.
 7. Du-te din nou la Jarl.
  7
  Du-te din nou la Jarl. Te va face un Thane (un erou local) pentru a asista oamenii din Riften, dar înainte de a putea face asta, ea îți va spune că un Thane ar trebui să fie rezident al Riften. Vă va spune atunci despre o proprietate pe care o puteți cumpăra.
 8. Vorbiți cu administratorul.
  8
  Vorbiți cu administratorul. Puteți achiziționa casa de la 8.000 de aur de la el.
 9. Du-te înapoi la Jarl.
  9
  Du-te înapoi la Jarl. Acum vă va face un Thane și vă va oferi un Carnaval, un personaj care nu se poate juca, care se ocupă de păstrarea unei case.