Cum să fii răcoros pe stardoll

Ai vrut mereu să fii o fată rece și ieșită pe stardoll? Citiți aceste sfaturi pentru a afla cum să deveniți unul!

Paşi

 1. Fiți cunoscuți.
  1
  Fiți cunoscuți. Faceți publicitate pentru ca oamenii să vă voteze covergirl (Vedeți "Reclamați pe Stardoll") și aveți mulți prieteni. Fii frumos tot timpul.
 2. Au un stil cool.
  2
  Au un stil cool. Acest lucru nu înseamnă că trebuie să purtați ceva din secolul al 22-lea (aka viitor). Încercați să citiți blogul starblog pentru ultimele tendințe Stardoll. De asemenea, amestecați-l! Dacă sunteți girly, încercați să faceți cumpărături la Fallen Angel. dacă sunteți gotic, încercați să faceți cumpărături la Pretty n Love. Oamenii iubesc acest lucru și se vor întoarce la pagina dvs. pentru a vă vedea diferitele îmbrăcăminte.
 3. Prezintă o prezentare plăcută!
  3
  Prezintă o prezentare plăcută! Faceți-l colorat. Spuneți multe despre dvs., inclusiv un nume / porecla, ziua de naștere și hobby-uri. Fii amuzant și fericit și în prezentarea ta. Nimeni nu vrea să citească ceva care spune: "Ca OMG, sisul meu Anna mă duce la mall pentru a face cumpărături! Spuneți ceva de genul "Actualizare stare: Sis mă duce la mall. Întoarceți-vă în curând (:"
 4. Fiți în "mulțimea populară!
  4
  Fiți în "mulțimea populară! "Fii un BFF cu un starblogger sau chiar un cunoscut utilizator ca Stylechica." (Vezi "Cum să fii bff cu o regină stardoll").
 5. Mai presus de toate, fii tu!
  5
  Mai presus de toate, fii tu! Dacă goth este stilul tău, dar o fată populară este super girly, nu trebuie să te schimbi! Dacă un proprietar de club gotic, dar celebru, te deranjează și ești girul, nu încerca să fii goth!