Cum să obțineți un bronz frumos

Există o varietate de moduri de bronzare. Tanarea la soare vă poate oferi cel mai ieftin, cel mai natural și mai curat bronz, dar trebuie să aveți grijă să vă protejați pielea de supraexpunerea la radiațiile ultraviolete. Paturile de bronz simulează experiența de bronzare în afara prin inundarea corpului cu raze ultraviolete concentrate. Acestea vă pot oferi un bronz frumos, dar s-a arătat că vă cresc riscul de apariție a cancerului. Produsele de bronzare sunt relativ sigure prin faptul că vă limitează expunerea la radiațiile UV, dar umbra ar putea să nu pară atât de naturală ca aspectul bronzat de soare. Plăcile false nu vor dura atâta timp cât nu se vor folosi UV-uri și este posibil să trebuiască să luați măsuri de precauție împotriva pierderii produsului în patch-uri.

Cap 1
Tanar în soare

 1. Luați în considerare pur și simplu să vă aflați în lumina directă a soarelui.
  1
  Luați în considerare pur și simplu să vă aflați în lumina directă a soarelui. Tanarea în mod natural este mai sigură decât paturile de bronzare și vă va oferi cele mai naturale rezultate.
 2. Găsiți o modalitate de a trece timpul.
  2
  Găsiți o modalitate de a trece timpul. Somnul este bun deoarece provoacă timpul să treacă mai repede, în timp ce citiți o carte blochează o parte din lumina soarelui în timp ce vă aflați pe spate. Timp cu atenție un pui de somn, spun o oră la o oră și jumătate, și a setat o alarmă să se trezească după ce a trecut acest timp. Apoi, întoarceți-vă spre cealaltă parte și întoarceți-vă adormit. Puteți repeta acest proces până când veți ajunge la bronzul dorit. Dacă vă aflați într-o zonă publică în timp ce utilizați această metodă, asigurați-vă că sunteți întotdeauna într-un mediu sigur. În mod ideal, păstrați-vă pe cineva de lângă dvs., care vă poate proteja în timp ce sunteți singur și inconștient. Încercați să nu dormiți cu muzica care se joacă în mugurele sau căștile, deoarece dacă se întâmplă ceva cu lucrurile sau cu corpul în timp ce adormiți, doriți să îl auziți.
 3. Optimizați timpul de bronzare.
  3
  Optimizați timpul de bronzare. Gândiți-vă între orele 10:00 - 14:00, deoarece acesta este ora din zi când soarele este cel mai intens. Luați în considerare când vă aflați când vremea este parțial tulbure. Acest lucru poate crea un bronz mai puternic atunci când soarele se reflectă de pe norii de pe cer, intensificând cantitatea de raze solare pe care le primește corpul. Încercați să stați în apă sau în apă. Apa este un alt intensificator natural.
 4. Întotdeauna bronzați în siguranță pentru a evita arsurile solare și afectarea permanentă a pielii.
  4
  Întotdeauna bronzați în siguranță pentru a evita arsurile solare și afectarea permanentă a pielii. Trebuie să utilizați întotdeauna protecție solară atunci când bronzați, indiferent unde vă aflați. Aplicați loțiunea dvs. de bronzare cu 30 de minute înainte de a ieși în soare, astfel încât să se înmoaie în piele. Reaplicați lotiunea la umbra în fiecare oră și nu o atingeți. Fă totul din nou în mod corespunzător din nou. Asigurați-vă că rămâneți la umbra timp de 10 minute pentru fiecare oră pe care o petreceți la soare. Dacă utilizați metoda de napping, nu utilizați mai puțin de 20-30 SPF de protecție solară timp de dormit sub o oră și nu utilizați mai puțin de 40-50 SPF de protecție solară atunci când dormi mai mult de o oră. Reaplicați o cremă de protecție împotriva somnului. Soarele este un lucru foarte real și se întâmplă dacă îl vedeți sau nu. De asemenea, nu uitați să aplicați protecția solară de fiecare dată când ieșiți din apă. Chiar dacă unele produse de protecție solară susțin că sunt impermeabile, acestea pot fi ușor uzate. Încercați să aplicați atunci când sunteți uscat pentru a vă asigura că loțiunea se lipeste. Beți multă apă, astfel încât să nu deshidratezi.
 5. Luați în considerare utilizarea uleiului de bronzare.
  5
  Luați în considerare utilizarea uleiului de bronzare. O puteți găsi lângă secția de protecție solară a numeroaselor farmacii și magazine de bacanie. Aveți grijă atunci când utilizați ulei de bronzare, deoarece poate funcționa rapid. Este mai bine să obțineți un bronz de bază și să construiți de acolo, decât să vă ardeți de soare. Nu utilizați o cremă greu, deoarece se va bloca porii și va fi lipicios.
 6. Faceți un bronz uniform.
  6
  Faceți un bronz uniform. Contrar credintei populare, minciuna pentru perioade lungi de timp va face sa va ardeti mai repede. A fi activă și în mișcare permite soarelui să nu se concentreze pe o zonă pentru perioade lungi de timp. Cea mai ușoară modalitate de a obține un bronz uniform în timp ce rămâneți activă este să vă întoarceți de la stomac spre spate și invers, la fiecare 5-10 minute. Încercați să obțineți un bronz uniform, asigurându-vă că nici o parte a corpului dvs. nu este la umbra, astfel încât să nu obțineți nici un semn albe amuzant pe tine. Amintiți-vă să vă întoarceți pentru a vă întoarce spatele, precum și față, pentru că are nevoie de aceeași culoare. De asemenea, va trebui să vă întoarceți pe laturile dvs., astfel încât să puteți bronza părțile laterale ale picioarelor, șoldurilor și taliei. Purtați bikini sau topuri fără bretele pentru a evita marcarea curelei. Luați în considerare bronzarea topless.

Cap 2
Folosind o pat de bronzare

 1. Luați în considerare bronzarea în interior dacă nu puteți bronza la soare.
  1
  Luați în considerare bronzarea în interior dacă nu puteți bronza la soare. Acest lucru este similar cu bronzarea în aer liber, dar poate fi o opțiune mai preferabilă în lunile mai reci. Cel mai bine este să începeți bronzarea pentru perioade scurte de timp (mai puțin de 10 minute), deoarece razele UV sunt mai aproape de soare și vă pot arde mult mai repede. Ca și la plajă, trebuie să rămâi activ într-un pat de bronzare. Cel mai bun mod de a face acest lucru este de a vă ridica frecvent spatele, picioarele și umerii de pe pat, timp de aproximativ treizeci de secunde fiecare.
 2. Investește într-un pachet de bronzare și loțiune.
  2
  Investește într-un pachet de bronzare și loțiune. Asigurați-vă că utilizați o loțiune de bronzat interioară, nu o loțiune în aer liber. Multe saloane oferă opțiuni bune la diferite game de prețuri. Acesta va fi destul de scump, dar este mai ieftin să cumperi o sticlă de loțiune decât pachetele individuale de fiecare dată.
 3. Vizitați un salon și înscrieți-vă pentru un pat de bronzare.
  3
  Vizitați un salon și înscrieți-vă pentru un pat de bronzare. Alegeți pachetul în funcție de cât de mult planificați să bronzezi. Profitați de orice student, client nou sau reduceri sezoniere. Cel mai bine este să tentezi nud, dacă ești confortabil să faci asta. Dacă nu sunteți confortabil să bronzați nud, purtați lenjerie de corp care nu lasă linii de bronzare nedorite. Stand-up de bronzare este mai sanitară, dar paturile de bronzare sunt, de asemenea, curățate între fiecare utilizare, deci este bine ori.
 4. Fii răbdător.
  4
  Fii răbdător. Începeți cu o perioadă scurtă de timp, 5-7 minute, doar pentru a afla cum pielea ta se ocupă de bronzare. Treceți treptat timpul după prima sesiune de bronzare.
 5. Luați în considerare sănătatea dumneavoastră.
  5
  Luați în considerare sănătatea dumneavoastră. Paturile de bronzare pot crește semnificativ riscul de apariție a cancerului. Citiți cu atenție riscurile și beneficiile înainte de a intra în șezlong. Paturile de bronzare sunt deosebit de periculoase pentru tineri. Persoanele care folosesc șezlonguri înainte de vârsta de 30 de ani își măresc riscul de melanom pe viață. [1] Dacă trebuie să utilizați absolut un pat de bronzare, folosiți-l cât mai puțin posibil și luați în considerare utilizarea de protecție solară. Luați în considerare în special tanarea la soare, dacă trebuie să vă bronzați deloc. Luați în considerare utilizarea unor produse false pentru a vă limita expunerea la razele UV. [2]

Cap 3
Utilizarea de produse fals-tan

 1. Luați în considerare obținerea unui bronz artificial.
  1
  Luați în considerare obținerea unui bronz artificial. Tipurile de tavuri artificiale includ torturi de pulverizare, autoclave și bronzeri. Acestea sunt opțiuni bune dacă trebuie doar să vă bronzați pentru câteva zile sau dacă aveți piele foarte sensibilă care arde cu ușurință. Puteți primi tavă de pulverizare la aceleași saloane de bronzare pe care le-ați vizita pentru paturile de bronzat interioare și puteți cumpăra diverse autosugerii și bronzeri la orice farmacie. Citiți recenziile produsului înainte de a cumpăra. Unele produse vă vor face să arătați mai portocalii decât bronzul. Tăbliții în mod gradual funcționează mai bine, deoarece întunecă treptat pielea încet și vă puteți opri la orice umbră cu care vă simțiți mai bine. Dacă te duci pentru bronz spray, un profesionist vă va ajuta să alegeți nuanța perfectă pentru a se potrivi cu aspectul pe care doriți să tonul pielii aveți deja.
 2. Pregătiți-vă pielea.
  2
  Pregătiți-vă pielea. Este întotdeauna o idee bună să vă pregătiți pielea înainte de bronzare, deoarece pielea pregătită va arăta sănătoasă și radiantă și nu este plictisitoare și uscată. Asigurați-vă că exfoliați noaptea înainte de a vă bronza cu o loofahă în duș, deplasându-vă în mișcări circulare pentru a scăpa de orice suprafață moartă, deoarece bronzul va sta pe stratul exterior al pielii. De asemenea, este bine să vă hidratați întregul corp după ce ați exfoliat, deoarece acest lucru vă va menține pielea hrănitoare și netedă pentru a doua zi. Încercați să evitați exfolierea cu produse grase și pietricele, deoarece acest lucru poate provoca abraziuni minore pe piele. Tanul se poate strecura în aceste abraziuni, lăsându-vă un finisaj neprofesional. Odată ce ați fost tăbăcite, este o idee bună să exfoliați ușor în fiecare zi cu o loofă pentru a ajuta bronzul să se estompeze uniform pe parcursul săptămânii. Tanul va disparea de pe anumite zone ale pielii dvs. mai repede decât alte locuri și nu doriți să vă lăsați pielea să pară neuniformă și neuniformă atunci când bronzul începe să se estompeze. Exfolierea corpului dvs. zilnic va ajuta, de asemenea, dacă decideți că doriți să vă mențineți bronzul. Puteți aplica din nou în cursul săptămânii și nu veți mai fi niciodată fără bronz.
 3. Găsiți umbra potrivită.
  3
  Găsiți umbra potrivită. Dacă vă gândiți să aplicați propriile dvs. produse de bronzare falsă, cel mai bine este să faceți cumpărături și să găsiți unul care va fi umbra potrivită pentru dvs. Tanul are în general trei nuanțe: lumină, medie și întunecată. Unele au puțin mai multe tonuri de bronz, iar unele au un efect strălucitor care reflectă lumina și vă oferă o strălucire. Dacă aveți piele echitabilă, probabil că este mai bine să utilizați un produs de bronzare mai natural - care este făcut pentru o piele echitabilă, astfel încât bronzul să pară mai subtil - cu excepția cazului în care căutați un rezultat foarte vizibil. Dacă aveți piele medie, puteți utiliza un produs de bronzare fie pentru piele echilibrată, fie pentru mediu, piele de măsline. Dacă aveți piele întunecată și doriți ca bronzul să apară într-adevăr, este recomandat să utilizați un produs de bronzare întunecată, astfel încât să facă cu adevărat o diferență.
 4. Găsiți un produs ușor de aplicat.
  4
  Găsiți un produs ușor de aplicat. În afară de alegerea tonului potrivit, este de asemenea important să găsiți un produs de bronz ușor de aplicat, mai ales dacă acesta este pentru prima dată tăbăcirea și nu aveți asistența altui. Nu uitați să purtați mereu un mănușă de bronz atunci când aplicați bronzul fals, altfel soluția vă va pata pe mâini portocalii. Nu va fi ușor de îndepărtat fără a vă distruge restul bronzului superb.
 5. Utilizați un bronz fin de pulverizare.
  5
  Utilizați un bronz fin de pulverizare. Acesta este cel mai frecvent tip de produs de auto-bronzare pe care îl veți găsi în farmacii sau în magazinele de frumusețe și este în general considerat cel mai ușor de aplicat solo.
 6. Utilizați loțiune de bronzare.
  6
  Utilizați loțiune de bronzare. Lotiunile tind să meargă la fel ca orice altă loțiune. Totuși, atingerea propriului dvs. spate și răspândirea bronzului peste alte zone în mod uniform pot fi mai dificile.
 7. Încearcă să folosești un produs pentru mousse tan.
  7
  Încearcă să folosești un produs pentru mousse tan. Mousse tans poate fi destul de greu de aplicat, în funcție de experiența ta cu produsele de bronzat, deoarece se usucă foarte repede. Acest lucru este minunat dacă sunteți un profesionist și doriți să faceți o afacere zilnică în timp ce bronzul se dezvoltă pe piele, dar nu este atât de grozav dacă aveți nevoie de timp suplimentar pentru ao răspândi pe piele în mod egal.
 8. Luați în considerare utilizarea șervețelelor de bronz.
  8
  Luați în considerare utilizarea șervețelelor de bronz. Acestea sunt relativ ușor de folosit, cu toate acestea această metodă este cel mai probabil să vă pată degetele, deoarece șervețelele sunt mult mai greu de ținut cu un mănușă de bronzare pe mâna ta. De asemenea, probabil veți avea nevoie de câteva pachete din aceste șervețele. Ele sunt, în general, vândute în single și una nu va fi suficientă pentru a da întregului dvs. corp cele două straturi pentru a arăta cu adevărat dvs. de bronz. În general, ar trebui să aplicați un strat, să lăsați să se usuce și să aplicați un al doilea strat pentru o intensitate mai mare și un bronz mai profund. Lăsați-o să se dezvolte timp de 3-24 ore înainte de a face un duș în apă călduță. Purtați haine vechi de culoare neagră sau întunecată este cel mai bine, deoarece orice bronz în exces poate freca și pata haine de culoare deschisă. Evitați clătirea cu săpunuri sau geluri de duș, deoarece ingredientele din aceste produse pot descompune bronzul. După duș, încercați să evitați orice hidratanți care conțin ulei, deoarece pot sparge bronzul și îl pot face să se estompeze rapid.
 9. Luați în considerare obținerea unui bronz imediat.
  9
  Luați în considerare obținerea unui bronz imediat. Aceste produse sunt destul de mult doar make-up de corp, și se spală complet după ce luați un duș. Ar trebui să le aplicați întotdeauna în timpul uscării. Tanul instant este o alternativă excelentă dacă doriți doar să arătați călcați pentru o zi sau pentru un anumit eveniment înainte de a fi nevoie să purtați haine, deoarece vă vor pata hainele. De asemenea, puteți găsi produse de bronz cu bronz și strălucire. Dacă doriți să apară mai întunecat imediat după bronzare cu ajutorul unui bronz cosmetic, căutați o loțiune de bronz mai degrabă decât un intensificator sau loțiune "pură".
 10. Luați în considerare utilizarea unui diluant de bronz după bronzare.
  10
  Luați în considerare utilizarea unui diluant de bronz după bronzare. Acest lucru este ca un hidratant, cu excepția ingredientelor speciale pentru a păstra, proteja și prelungi durata de viață a bronzului. De obicei, acești diluanți nu au anumite ingrediente care vă vor bloca culoarea, cum ar fi sulfatul. Utilizați și o spălare corporală cu aspect de bronz în același duș, din același motiv, și apoi utilizați extenderul de bronz după duș.