Cum să a alege un broker de credit ipotecar

Cumpararea unei case poate fi o sarcina descurajatoare, si pentru prima data imprumutatul s-ar putea sa nu stiti toate insulele si out-urile care sunt implicate in a lua un imprumut de casa. Este, de obicei, mai avantajos să ajungi acasă printr-un broker de credit ipotecar decât printr-un împrumut sau o bancă. Brokerii de brokeraj sunt profesioniștii care se potrivesc nevoilor dumneavoastră cu un împrumut de la o selecție de creditori. Dar este important să alegeți brokerul potrivit - unul care este informat, acreditat și acoperă o gamă largă de creditori.

Cap 1
Găsirea unui broker ipotecar

 1. Obțineți recomandări de la alții.
  1
  Obțineți recomandări de la alții. Începeți căutarea unui broker de credite ipotecare, obținând recomandări de la prieteni, agenți imobiliari, colegi și alți proprietari de case. Agentul dvs. imobiliar va avea cunoștințe despre împrumuturile ipotecare cu care au lucrat mult timp, sau colegii dvs. ar putea fi într-o situație financiară similară și au sfaturi cu privire la care broker să-l caute. [1] Va fi benefică căutarea dvs. pentru a cere cât mai multe persoane pentru recomandări posibil. Această etapă vizează colectarea de informații pentru a lua decizia cea mai informată posibilă. Sunați agentul imobiliar sau prietenul dvs. sau întâlniți-vă cu colegii dvs. în timpul prânzului pentru a pune întrebări, cum ar fi: "Sunteți mulțumit de brokerul dvs. de credit ipotecar?" "Știți de vreun broker ipotecar cu o bună reputație?" "De ce ați folosit un broker ipotecar în locul unui împrumutător?"
 2. Brokeri de cercetare online.
  2
  Brokeri de cercetare online. Mulți brokeri de credite ipotecare au și profiluri și portofolii online, indiferent dacă lucrează singuri sau în cadrul unei firme mai mari și mai bine stabilite. Deși multe dintre ratele postate online nu pot fi complet actualizate, puteți să căutați brokeri on-line pentru reputația lor și pentru evaluările de la egal la egal. [2] Încercați să căutați brokeri bine revăzuți pentru a lua legătura cu site-uri precum lendingtree.com sau zillow. com. Dacă ați adunat o listă de brokeri și doriți să aflați dacă s-au luat măsuri punitive împotriva lor, sistemul de licențiere a creditelor ipotecare (NMLS) din Statele Unite are un registru online pe care îl puteți căuta pentru a găsi aceste informații. ]
 3. Ignorați anunțurile nesolicitate.
  3
  Ignorați anunțurile nesolicitate. Unii creditori și brokeri fac publicitate unor rate care nu sunt reale sau nu reflectă în mod adecvat piața ipotecară. Piata ipotecara, precum piata de capital, este fluida si se schimba zilnic. Fiți suspicios în legătură cu toate reclamele nesolicitate pe care le primiți, fie prin e-mail, prin mesagerie vocală sau prin broșură. [4] Amintiți-vă că alegerea brokerului de credite ipotecare nu ar trebui să fie în mâinile dumneavoastră, nici ca un împrumutător sau broker.

Cap 2
Intervievarea brokerilor ipotecare

 1. Programați interviuri cu cel puțin trei brokeri.
  1
  Programați interviuri cu cel puțin trei brokeri. Odată ce aveți recomandări, recenzii și recomandări, sunați pentru a programa câteva interviuri cu potențialii brokeri. Încercați să programați aceste interviuri cât mai aproape posibil, în mod ideal toate în aceeași săptămână. Faceți o listă de întrebări pe care doriți să le întrebați și să adune informații importante, cum ar fi câți ani au fost în industrie, referințe de la clienți din trecut sau timpi de închidere tipic. [5] Încercați să dezvoltați o listă de nu la fel, întrebări pentru a le cere să compare mai bine informațiile lor după interviu.
 2. Adresați-vă despre procesul de aplicare.
  2
  Adresați-vă despre procesul de aplicare. Mulți brokeri oferă acum platforme online pentru a solicita un împrumut ipotecar. Asigurați-vă că ați întrebat despre timpul mediu de închidere, cerințele specifice (scorul de credit, avansul, rata datoriei / veniturilor etc.) și toate documentele pe care le veți avea nevoie de-a lungul întregului proces [6]. multe împrumuturi ipotecare diferite, în special pe o perioadă de timp împărțită. Acest lucru poate fi confuz și poate avea un impact negativ asupra scorului dvs. de credit dacă aplicațiile dvs. acoperă o perioadă de timp mai mare de 30 de zile.
 3. Intrebati despre tarife, taxe si puncte.
  3
  Intrebati despre tarife, taxe si puncte. Brokerii ipotecare se conectează cu creditorii cu proprietarii de case și fac un profit din această conexiune. Acest profit poate veni sub formă de puncte, atribuite, în general, la un procent pe punct al ratei dvs. de ipotecă sau comisioane. Este în interesul unui broker să vă ofere cea mai bună rată posibilă; cu toate acestea, este important să întrebați despre taxe și puncte pentru a vă asigura că obțineți cea mai bună afacere pentru dvs. și nu doar brokerul. [7] Un semn al unui broker bun este cantitatea de opțiuni pe care vi le oferă. Evitați brokerii care oferă doar o opțiune sau vă presează să vă angajeze. [8] Cereți unui broker să defalcă atât taxele de brokeraj, cât și cele de împrumut, pentru a înțelege mai bine procesul.
 4. Căutați brokeri care pun multe întrebări.
  4
  Căutați brokeri care pun multe întrebări. Găsirea unui broker care pune întrebări despre istoricul financiar și obiectivele dvs. este imperativ, deoarece brokerii vor desfășura o afacere între dvs. și creditorul dvs. Cu cât un broker știe mai multe despre dvs., cu atât mai multe rate și servicii pot fi oferite. Căutați brokeri care pun întrebări despre starea dvs. maritală, balanțele bancare, veniturile, scorurile de credit și casele anterioare deținute, deoarece toate aceste informații vor determina care sunt cele mai bune opțiuni de împrumut dvs. [9] Dacă găsiți un broker care doar vă citește ratele, căutați un altul care este mai activ cu istoria dvs. financiară, situația actuală și obiectivele.
 5. Întrebați despre scoruri slabe sau scazute de credit.
  5
  Întrebați despre scoruri slabe sau scazute de credit. Chiar dacă aveți un scor de credit sub medie, puteți încă să vă calificați pentru multe împrumuturi ipotecare, deși va trebui să plătiți o primă în avans. Cu cât sunteți mai transparent în ceea ce privește scorul de credit, cu atât veți avea mai multe informații și acorduri pe care brokerul dvs. le va oferi. Întrebați despre împrumuturile administrației federale de locuințe care sunt adaptate la cele cu credit redus [10].

Cap 3
Decizia privind brokerul ipotecar

 1. Căutați un broker în care puteți avea încredere.
  1
  Căutați un broker în care puteți avea încredere. Brokerii de brokeraj reprezintă punctul de acces al creditorului dvs., deci asigurați-vă că brokerul pe care îl alegeți este unul în care puteți avea încredere pentru a vă oferi servicii și asistență pe parcursul întregului proces. Examinați interviurile și notele brokerilor care au fost personale, generoase și informative. [11] Întrebați-vă întrebări, cum ar fi "Ați cerut acest broker să-mi înțeleg scorul meu de credit?" Sau "A dat un cont detaliat al contractului de împrumut ? "sau" Ați fost interesați de obiectivele financiare viitoare? "
 2. Comparați informațiile.
  2
  Comparați informațiile. Acum ar trebui să aveți o cantitate mare de informații despre fiecare broker pe care l-ați interogat. Următorul pas este compararea informațiilor pe care le-ați adunat pentru a lua o decizie asupra brokerului potrivit pentru dvs. Acest lucru se poate face pe cont propriu, dar consultarea unui consultant financiar vă va ajuta să decideți care broker este cel mai potrivit pentru situația dvs. financiară actuală și pentru obiectivele viitoare ale dvs. [12] Aduceți notele, materialele aplicației și toate informațiile de interviu la întâlnirea cu dvs. consultant financiar. Este o idee bună să aveți o rată și o cotă de comision de la fiecare broker, pregătite pentru același program, suma împrumutului și prețul anumitor zile. Comparați tarifele și taxele pentru a vedea care vă oferă termenii mai buni. Nu vă căutați pentru trucurile cu taxă redusă; comparați toate datele și luați-le în considerare.
 3. Decideți care broker este cel mai potrivit pentru dvs.
  3
  Decideți care broker este cel mai potrivit pentru dvs. Acum, că aveți toate informațiile relevante și necesare, ați comparat informații sau ați întâlnit un consultant financiar, sunteți gata să vă luați decizia cu privire la un broker de credite ipotecare. Amintiți-vă să alegeți un broker care este atât profesionist, implicat, cât și vă oferă încredere în decizia dvs.