Cum să cox o coajă de opt persoane

Fiind coxswain a unei cochilii de vânătoare este o treabă importantă. În calitate de coxswain, sunteți responsabil de a pune barca de la vasul de bărci la apă și înapoi - împreună cu tot ce este între ele! Vânătorii tăi se bazează pe tine să fie ochii și urechile barcii și să-i motiveze să meargă cât de repede pot, în timp ce îi conduc spre victorie!

Cap 1
Paşi

 1. Apelați "mâinile" pentru a ajunge pe toată lumea pregătită să ridice barca.
  1
  Apelați "mâinile" pentru a ajunge pe toată lumea pregătită să ridice barca. Dacă barca se află pe un suport pe sau sub nivelul umărului, luați patru bărci pe fiecare parte a barcii - două la pupa și două la arc. Împușcă-i pe vagabonzi, așa că atunci când te duci în sus și peste capete, oamenii nu se întâlnesc unul cu celălalt. În cazul în care barca este semnificativ mai mare decât vagabonzii, apelați toți vagabonzii sub barcă (patru la pupa, patru la arcul) și ridicați-vă peste cap. Este posibil să aveți nevoie să mergeți mai întâi la capul inferior pentru a menține barca de la lovirea bărcilor de deasupra.
 2. Dacă aveți rafturi glisante, spuneți echipajului să scoată barca pe raftul său, având grijă de riggerii bărcilor de deasupra și dedesubt.
  2
  Dacă aveți rafturi glisante, spuneți echipajului să scoată barca pe raftul său, având grijă de riggerii bărcilor de deasupra și dedesubt. După ce faceți acest lucru sau dacă nu aveți rafturi alunecoase, apelați la un centimetru și căutați barca din rafturi. Odată ce ați scos barca din rafturi, chemați-i pe vagabonzi să-și arăte fețele și să se despartă dacă sunteți peste cap sau să mergeți la umeri dacă duceți barca la nivelul taliei.
 3. Dacă vă țineți pe pupa, ar trebui să îi faceți pe echipaj să meargă cu grijă cu barca, având grijă de cei care se întorc în orice moment.
  3
  Dacă vă țineți pe pupa, ar trebui să îi faceți pe echipaj să meargă cu grijă cu barca, având grijă de cei care se întorc în orice moment. Ar trebui să-i dați instrucți fiecărui barbar să privească pe stăpânul din fața lor. Odată ce pupa este liberă de orice obstacol (în mod normal, ușile din portbagaj), poți să spui "clar" pentru a lăsa echipajul să știe că pot începe să învârtă barca fără să se teamă să lovească ușa golfului și să meargă pe vas până la râu. Nu începe să învârteți barca decât după ce ați ieșit din ușă. Asigurați-vă că mergeți direct. Continuați să urmăriți obstacole în timp ce mergeți până la doc.
 4. Dacă vă aflați într-o cursă, va trebui să aveți bărbații pe o parte în jos până la talie, în timp ce vânătorii de pe cealaltă parte continuă să țină barca la nivelul umărului, astfel încât oficialul să poată verifica legăturile călcâiului etc.
  4
  Dacă vă aflați într-o cursă, va trebui să aveți bărbații pe o parte în jos până la talie, în timp ce vânătorii de pe cealaltă parte continuă să țină barca la nivelul umărului, astfel încât oficialul să poată verifica legăturile călcâiului etc. Atunci când oficialul vă oferă totul clar, sunați din nou barca până la umeri.
 5. Obțineți echipajul să meargă cu barca, acum pe drumul cel bun până la marginea râului.
  5
  Obțineți echipajul să meargă cu barca, acum pe drumul cel bun până la marginea râului. Apoi, apelați "în sus și peste capete" și apoi "degetele de la margine / gata de rulare / și rola" asigurați-vă că cârma (sau skeg în bărcile mai mici) este bine liber de doc, pentru că în cazul în care se rupe, nu va putea conduce barca.
 6. Cereți jumătate din vierii să vâsle și jumătate să stea și să deblocheze oarlocks.
  6
  Cereți jumătate din vierii să vâsle și jumătate să stea și să deblocheze oarlocks. O bună modalitate de divizare este să spui "porturile primesc vâsle, starboard-urile primesc oarlocks" sau ceva de genul asta. O persoană din fiecare pereche (1 și 2, 3 și 4, 5 și 6, 7 și 8) ar trebui să primească vâsle pentru întreaga pereche, în timp ce cealaltă persoană rămâne și deblochează oarlocks.
 7. Asigurați-vă că toate vâslele sunt în așa fel încât să nu cadă (pe partea laterală a părții care intră în uliță, nu pe partea mânerului).
  7
  Asigurați-vă că toate vâslele sunt în așa fel încât să nu cadă (pe partea laterală a părții care intră în uliță, nu pe partea mânerului).
 8. Sunați "cu un picior în" și apoi "și în jos.
  8
  Sunați "cu un picior în" și apoi "și în jos. "Asigurați-vă că vânătorii dvs. păstrează o mână pe doc.
 9. Odată ce toată lumea se află în barcă, sunați pentru a împinge docul.
  9
  Odată ce toată lumea se află în barcă, sunați pentru a împinge docul. Acest lucru se va spune "cu o mână pe doc" / gata de împins / împins "Dacă este necesar, puneți arcul, vasele de docuri împingând vasele cu vâslele. Asigurați-vă că numai aruncătorii de arcuri fac asta!
 10. Să vă arătați patru rânduri pentru a scăpa de doc și a lăsa picioarele patru.
  10
  Să vă arătați patru rânduri pentru a scăpa de doc și a lăsa picioarele patru.
 11. Odată ce ghearele patru sunt pregătite, să-i pornească mașina de găurit, sau alte burghie și să-și fixeze picioarele.
  11
  Odată ce ghearele patru sunt pregătite, să-i pornească mașina de găurit, sau alte burghie și să-și fixeze picioarele. Apoi treceți la perechea de arc.
 12. Continuați la rând, urmând orice practică vă spune antrenorul.
  12
  Continuați la rând, urmând orice practică vă spune antrenorul. Când efectuați apeluri, sunați "cântăriți suficient" atunci când doriți ca barierele să se oprească. Este util să apelați "în două / una / două" atunci când doriți ca vierii să facă ceva, cum ar fi cântărirea suficientă sau presiunea. dacă vrei ca barca să meargă spre stânga, cheamă presiunea tribordului. Dacă doriți ca barca să meargă spre dreapta, apelați la presiunea portului. Rămâi în partea dreaptă a râului, aproape de mal. Ferește-te de barje și bărci cu motor.
 13. Sunați câteva zeci de putere.
  13
  Sunați câteva zeci de putere. Dacă vâslele voastre par a fi leneși, sunați la o putere de zece. De asemenea, puteți apela un focus zece, un timp de zece, etc.
 14. Rotiți barca.
  14
  Rotiți barca. Când sunteți gata să vă răsuciți, ar trebui să aveți toți vânătorii în direcția în care vă întoarceți să vă verificați vâslele și vierii de pe celălalt rând. Apoi rândul barca peste și face același lucru pe cealaltă parte.
 15. Cu toate acestea.
  15
  Cu toate acestea. Când vă așezați, acordați atenție modului în care vântul se mișcă și intră încet, cu doar o pereche de arcuri. Dacă există cineva pe doc, ei vă pot ajuta să vă atrageți.