Cum să a finaliza Grand IV auto furt: controlul dăunătorilor misiune

Ei bine ... Jimmy Pegorino îl suspectează pe Ray Boccino de a fi un ticălos, și deci este treaba voastră să vă ocupați de el (și de gărdurile corpului). Iată un ghid care vă va ajuta în această misiune dificilă.

Paşi

 1. Porniți misiunea, mergând la Jimmy Pegorino, treceți peste cutscene și aproximativ 2-3 minute mai târziu veți primi un apel de la Jimmy, spunându-vă să îl omorâți pe Ray.
  1
  Porniți misiunea, mergând la Jimmy Pegorino, treceți peste cutscene și aproximativ 2-3 minute mai târziu veți primi un apel de la Jimmy, spunându-vă să îl omorâți pe Ray.
 2. Kill Ray și gardienii săi înainte de a ajunge la magazinul de tranșee.
  2
  Kill Ray și gardienii săi înainte de a ajunge la magazinul de tranșee. Pentru a vă ajuta puțin, Jimmy (care este încă un prieten al lui Ray) îi spune lui Ray să-și umple mașina la o stație de benzină (aici ar trebui să planificați atacul să aibă loc).
 3. Când Ray și gardienii lui ajung la stația de umplere, parcați mașina peste stradă, acoperiți-vă în spatele mașinii și lăsați focurile de artificii să înceapă.
  3
  Când Ray și gardienii lui ajung la stația de umplere, parcați mașina peste stradă, acoperiți-vă în spatele mașinii și lăsați focurile de artificii să înceapă. Încercați să începeți cu mașina lui Ray, care, în cazul în care reacționează RPG-ul, ar trebui să aprindă pompa stației, care, la rândul ei, ar trebui să explodeze sau să aprindă mașina, care ar arunca în aer.