Cum să schimbi camera unui copil într-o cameră tween

Viața are multe tranziții și, dacă ești un tween sau te ridici, atunci știi această primă mână. Un dormitor care odată a fost decorat pentru un copil ar putea să nu se potrivească gusturile unui tween mai mult. Redecorarea camerei pentru a se potrivi gustului unei îmbinări în locul unui copil poate fi o modalitate excelentă de a face din nou un spațiu confortabil și plăcut.

Cap 1
Se pregateste

 1. Lucram impreuna.
  1
  Lucram impreuna. Părinții și twinii pot avea idei diferite despre cum ar trebui să arate noua cameră. Să lucrăm împreună și să ajungem la compromisuri este o modalitate excelentă de a ne asigura că ambele părți au permisiunea de a contribui, construind un spațiu împreună cu care toți sunt mulțumiți. [1] Părinții nu trebuie să se teamă să stabilească anumite limite, fie în ceea ce privește prețul, fie stilul. Tweens ar trebui să aibă permisiunea de intrare și un anumit control al stilului camerei noi.
 2. Găsiți-vă inspirația.
  2
  Găsiți-vă inspirația. Dacă este timpul pentru o schimbare, gândiți-vă la ceea ce ați putea dori ca noul tău spațiu să arate. Simțiți-vă liber să vă imaginați noua dvs. cameră oricum doriți în acest moment și să vă permiteți un flux liber de idei care să vină înainte. Imaginația camerei perfecte vă va ajuta să creați un plan detaliat pentru aceasta. [2] Gândiți-vă la unele lucruri și interese preferate pe care le puteți include în camera dvs. Imaginați-vă cum ar arăta camera voastră în diferite culori. Gândiți-vă la orice mobilier nou de care aveți nevoie sau doriți. Luați în considerare orice remodelare pe care ați putea dori să o faceți.
 3. Planificați camera.
  3
  Planificați camera. După ce te-ai inspirat și ai niște idei despre ceea ce vrei ca camera ta să arate ca este timpul să planifici camera. Alegeți ideile cele mai atrăgătoare pentru dvs. sau cele pe care le puteți face și le puteți scrie, creând un plan detaliat pentru noua dvs. cameră. [3] Vă poate ajuta să trasați noul plan de etaj. Alegeți lucruri specifice, cum ar fi materiale pentru perdele, mobilier sau alte decorațiuni noi. Stabiliți-vă pe o culoare sau culori noi pentru camera dvs. Profitați la maximum de spațiul disponibil, având în vedere dimensiunea mobilierului sau alte elemente pe care intenționați să le introduceți în cameră. Luați o idee despre cât de mult ar putea costa pentru a vă remodela camera în conformitate cu planul dvs.
 4. Obțineți materialele.
  4
  Obțineți materialele. Luați-vă planul pentru noul dvs. dormitor și mergeți la cumpărături pentru toate obiectele, decorațiile, uneltele și materialele de care aveți nevoie pentru a vă face noua cameră o realitate. Având o listă detaliată de cumpărături vă va ajuta să vă asigurați că aveți tot ce aveți nevoie. [4] Încercați să obțineți totul pe listă atunci când mergeți la cumpărături. Păstrați bugetul în minte pe măsură ce faceți cumpărături.

Cap 2
Inspirat

 1. Alegeți o temă.
  1
  Alegeți o temă. Înainte de a ajunge prea departe în crearea noului spațiu, vă recomandăm să luați în considerare o temă pentru cameră. Alegerea unei teme pentru cameră poate fi o modalitate excelentă de a crea un spațiu nou și interesant într-un mod care să se simtă coerent și să evocă o anumită stare de spirit sau sentiment. Gândește-te la ceea ce vrei să simți camera ta nouă și să vină cu o temă pentru proiectul tău. O temă poate uni sentimentul unei camere. Ați putea să vă bazați o temă din cartea sau filmul preferat. Un hobby pe care vă puteți bucura, de asemenea, poate fi inspirat pentru o temă bună. Puteți să vă inspirați de ceva simplu, cum ar fi culoarea sau sezonul preferat.
 2. Luați în considerare crearea unui colț de divertisment.
  2
  Luați în considerare crearea unui colț de divertisment. Gusturile se schimbă de-a lungul timpului și nu este diferit pentru un tween. Ceea ce ar putea fi distractiv ca un copil nu mai poate fi distractiv sau interesant. Crearea unui colț de divertisment sau a unei nopți unice în cameră poate fi o modalitate excelentă de a vă prezenta și de a vă bucura de aceste interese noi. Gândiți-vă la introducerea unor rafturi care pot conține cărți, filme și jocuri video. Creați spațiu pentru sisteme de televiziune, calculator, stereo sau jocuri de noroc. Luați în considerare ce decorațiuni doriți să includeți în spațiu. Aceste decorațiuni ar putea fi autocolante, postere, vopsea, figuri de acțiune sau elemente de iluminat.
 3. Regăsește-ți patul.
  3
  Regăsește-ți patul. Deși vă puteți bucura de lectură, de vizionare de filme sau de a vă petrece doar în dormitor, ar trebui să fie, de asemenea, un loc liniștit pentru a obține un somn bun. O parte a somnului odihnitor are un pat de mângâiere. Luați în considerare personalizarea patului dvs. într-un mod care vă interesează atât de interesant și relaxant. O modalitate simplă de a schimba aspectul patului dvs. este să obțineți niște coli noi. Gândiți-vă cumpărați sau construiți un cadru de pat care se potrivește stilului nou al camerei. Adăugarea unui pat în pat poate schimba senzația întregii camere.
 4. Gândiți-vă la mobilier nou.
  4
  Gândiți-vă la mobilier nou. Mobila care a fost odata potrivita pentru un copil nu va mai fi probabil potrivita pentru un tween. Indiferent dacă stilul mobilierului nu mai este de dorit sau mobilierul nu mai este o dimensiune adecvată, poate că este timpul pentru o actualizare. Gândiți-vă la ce tip și stil doriți să fie noul dvs. mobilier. Adăugarea de scaune de sac de fasole poate fi o atingere confortabilă în camera nouă. Gândește-te la un nou birou. Asigurați-vă că este o mărime confortabilă la care să lucrați. Dressers sau noptiera ar putea avea nevoie de o schimbare de stil, de asemenea. Puteți să cumpărați altele noi sau să le decorați pe cele pe care le aveți.
 5. Luați în considerare vopsea nouă.
  5
  Luați în considerare vopsea nouă. O modalitate foarte bună de a schimba aspectul oricărei camere este adăugarea de vopsea nouă. Ca și în cazul altor aspecte ale camerei, vopseaua actuală poate fi prea copilăresc pentru un tween. Gândiți-vă la ce stiluri de vopsea ar putea oferi camerei un nou aspect nou și atrăgător, pe care oricine îl poate bucura. [5] Puteți oricând să pictați camera, fie într-o singură culoare, fie în mai multe. Încercați să potriviți culoarea camerei dvs. cu orice temă pe care o aveți în vedere pentru aceasta. Gândiți-vă la includerea unor modele interesante atunci când adăugați vopsea nouă. Culoarea poate avea un efect asupra dispoziției, deci alegeți o nuanță care vă face să vă simțiți minunați. [6]

Cap 3
Schimbarea camerei

 1. Scoateți obiectele sau mobilierul nedorit.
  1
  Scoateți obiectele sau mobilierul nedorit. Înainte de a putea redecora camera, va trebui să decideți ce să eliminați din cameră. Este posibil să existe mobilier vechi, decorațiuni sau obiecte personale care trebuie înlocuite sau ar putea fi considerate prea copilărești pentru un tween. Decideți elementele care intră în depozit și care urmează să fie donate sau aruncate [7].
 2. Mutați sau protejați mobilierul.
  2
  Mutați sau protejați mobilierul. Elementele și mobilierul care vor fi păstrate vor trebui să fie protejate sau îndepărtate temporar în timp ce redecorați camera. Pictura peretilor, remodelarea sau refacerea oricarei pardoseli probabil va crea o mizerie, va distruge sau va distruge tot ce a ramas in camera. Asigurați-vă că obiectele importante sunt protejate sau îndepărtate înainte de a lucra în cameră. Plăcile de plastic pot acoperi bucăți mari de mobilier și le pot proteja de praf sau vopsea. Elementele mai mici pot fi îndepărtate direct din cameră pentru a crea spațiu de lucru și pentru a le menține în siguranță.
 3. Efectuați orice remodelare a planului pe care îl solicitați.
  3
  Efectuați orice remodelare a planului pe care îl solicitați. Dacă aveți de gând să remodelați orice zonă a camerei, veți dori să faceți acest lucru ca primul pas. Remodelarea va schimba caracteristicile camerei și poate crea destul de multă mizerie. Făcând acest lucru mai întâi vă pot ajuta să nu vă mai trebuiți să reparați sau să retușați aceste zone mai târziu. Poate doriți să adăugați ceva ca un nou dulap sau rafturi. Uneori, poate doriți să eliminați ceva, ca un perete care nu poartă sarcina, deschizând spațiul.
 4. Instalați orice caracteristici noi.
  4
  Instalați orice caracteristici noi. Unele mobilier sau caracteristici noi ar putea necesita instalarea acestora, spre deosebire de plasarea pur și simplu în cameră. Aceste caracteristici ale camerei necesită de obicei unele instrumente sau hardware pentru a se instala corespunzător. Asigurați-vă că aceste bucăți de mobilier sunt instalate corect înainte de a trece la alte aspecte ale camerei. [8] [9] Adăugarea unei uși noi va necesita montarea și atașarea ușii la cadrul ușii. Cele mai multe uși vor veni cu tot ce aveți nevoie de hardware, cum ar fi șuruburile și balamalele. Unele rafturi trebuie atașate direct pe perete. Aceste unități de rafturi pot fi livrate cu șuruburile necesare pentru ao ține pe perete. Probabil că va trebui să furnizați propriile instrumente. Având o șurubelniță sau o forță de foraj vă va permite să instalați cele mai multe adăugări simple în cameră.
 5. Vopseste camera.
  5
  Vopseste camera. După ce camera a fost remodelată, puteți picta acum pereții, plafoanele sau chiar podeaua. Majoritatea vopselelor pot fi aplicate cu ușurință fie cu o perie, fie cu o rolă de vopsea și pot fi o modalitate amuzantă și ușoară de a schimba aspectul camerei. Lucrați încet și asigurați-vă că acoperiți fiecare zonă în întregime pentru a obține un finisaj bun. [10] Perii de vopsire pot fi utile pentru colțuri sau zone mai mici, care necesită o abordare detaliată. Vopselele de vopsea sunt cel mai bine utilizate în zonele mari, deoarece pot acoperi foarte repede zona. Asigurați-vă că purtați haine vechi pe care nu vă deranjează să faceți vopsea.
 6. Decorați și organizați camera.
  6
  Decorați și organizați camera. Finalizați-vă camera punând totul înapoi în ea și adăugând orice elemente noi sau finisaje. Aceste elemente pot fi orice fel de decorațiuni personale pe care ați dori să le adăugați, creând o cameră nouă personalizată și confortabilă. [11] Adăugați în cameră obiecte personale cum ar fi televizoare, computere sau cărți. Plasați mobilier sau obiecte noi în modul în care ați conceput planul inițial. În rațiune, permiteți-vă să vă decorezi camera cu orice fel de artă sau postere sau artă pe care ar dori să o facă.