Cum să sunați în Irlanda din Statele Unite

Chemarea Irlandei din Statele Unite poate fi confuză și scumpă. Este important să cunoașteți codurile corecte pentru efectuarea de apeluri internaționale pe telefonul dvs. Codurile variază între Republica Irlanda și Irlanda de Nord, care este încă parte a Regatului Unit. Există, de asemenea, coduri speciale pentru telefoanele mobile față de codurile zonelor fixe. Pe de altă parte, puteți evita codurile și costurile totale prin utilizarea aplicațiilor VoIP sau Voice Over Internet Protocol [1]

Cap 1
Apelați irlanda utilizând telefonul

 1. Formați 011 de pe telefonul mobil sau de pe linia telefonică pentru a efectua un apel internațional.
  1
  Formați 011 de pe telefonul mobil sau de pe linia telefonică pentru a efectua un apel internațional. Acesta este codul de ieșire folosit pentru a părăsi regiunea de apeluri din Statele Unite și semnalează că veți face un apel internațional. [2]
 2. Introduceți codul țării pentru a ajunge în zona din Irlanda pe care o veți apela.
  2
  Introduceți codul țării pentru a ajunge în zona din Irlanda pe care o veți apela. Apelați 353 dacă sunați Republica Irlanda. Irlanda de Nord este încă parte a Regatului Unit și are un cod de țară diferit. Pentru a apela Irlanda de Nord, introduceți codul țării, care este de 44.
 3. Includeți codul mobil atunci când sunați pe cineva în Irlanda pe telefonul mobil.
  3
  Includeți codul mobil atunci când sunați pe cineva în Irlanda pe telefonul mobil. Există mai mulți furnizori de rețele mobile în Irlanda și va trebui să cunoașteți codul mobil al telefonului mobil pe care îl apelați. Toate codurile mobile încep cu numărul 8, urmat de un alt număr. Următoarea este o listă de furnizori și coduri mobile pentru Irlanda. [3] Trei: 83 Meteor: 85 O2: 86 Vodafone: 87 Tesco, de asemenea cunoscut sub numele de MVNO: 89
 4. Formați codul de zonă sau codul destinației naționale pentru orașul pe care doriți să-l apelați.
  4
  Formați codul de zonă sau codul destinației naționale pentru orașul pe care doriți să-l apelați. Codurile regionale pentru orașele din Republica Irlanda au o lungime de unu până la trei cifre. Dacă sunați la Irlanda de Nord, codul zonal poate avea între două și cinci cifre. Codul de zonă trebuie să fie furnizat împreună cu numărul de telefon. [4] Scoateți zerouri din zona de destinație.
 5. Introduceți cifrele rămase ale numărului de telefon pe care îl apelați.
  5
  Introduceți cifrele rămase ale numărului de telefon pe care îl apelați. Cele mai multe numere de telefon ale Republicii Irlanda vor avea șapte cifre. Un număr mobil din Irlanda de Nord va avea un total de zece cifre, iar o linie fixă ​​va avea un total de nouă sau zece cifre. [5] Numărul local de telefon nu poate începe cu zero.
 6. Creați un plan de apel internațional cu transportatorul dvs.
  6
  Creați un plan de apel internațional cu transportatorul dvs. Pentru a apela Irlanda, va trebui probabil să adăugați un plan internațional de apelare la serviciul dvs. telefonic curent pentru a face apelul mai accesibil. Consultați-vă cu operatorul dvs. de telefonie despre opțiunile și tarifele dvs. specifice pentru telefonul mobil sau linia telefonică. [6] De exemplu, Verizon oferă 1000 de minute de apel internațional pentru 20 USD / lună. Cu o taxă de acces lunar de 5 USD, acestea oferă rate reduse pentru apelurile internaționale de la 0,07 USD / minut pe linii terestre și 0,19 USD / minut pentru telefoanele mobile. Dacă alegeți să apelați Irlanda fără să vă înscrieți într-unul dintre aceste planuri, rata standard curentă este de 1,49 USD / minut pe linii terestre și 1,69 USD / minut pentru telefoanele mobile.
 7. Plasați apelul utilizând o carte de vizită internațională.
  7
  Plasați apelul utilizând o carte de vizită internațională. Puteți utiliza cartele telefonice pe linii telefonice și pe telefoane mobile. Prin apelarea numărului furnizat pe card, veți efectua apelul internațional prin furnizorul de servicii de card, mai degrabă decât prin telefon. Utilizarea unei cartele telefonice internaționale vă poate economisi bani. Există câteva lucruri pe care trebuie să le cunoașteți atunci când utilizați o cartelă telefonică internațională cu telefonul mobil. Aceste sfaturi vă vor împiedica să încărcați în mod accidental costuri suplimentare: [7] Nu formați numărul utilizând lista de contacte. Dacă selectați numărul din lista de contacte, vă veți deconecta de la serviciul de cartele telefonice și veți efectua apelul prin intermediul furnizorului de servicii de telefonie mobilă. Trebuie să formați numerele odată ce vă conectați la serviciul de cartele telefonice. Nu apăsați pe "Trimitere", "OK" sau "Apelare" după apelarea numărului pe care îl apelați în Irlanda. Serviciul de cartele telefonice vă va conecta automat. Apăsarea oricăror dintre aceste butoane vă va deconecta de la serviciul de cartele telefonice și veți efectua apelul direct de pe telefonul dvs. mobil utilizând furnizorul de servicii.

Cap 2
Comunicarea prin skype

 1. Descărcați aplicația Skype pe dispozitiv.
  1
  Descărcați aplicația Skype pe dispozitiv. Skype este disponibil pentru utilizarea pe o varietate de dispozitive, inclusiv computere, telefoane mobile, tablete, Xbox, ceasuri inteligente și televizoare. Alegeți dispozitivul pe care doriți să îl utilizați și descărcați Skype de la magazinul de aplicații. [8] Skype este disponibil pentru computerele Mac cu sistem de operare OS X 10.6 sau superior. Windows 10 vine cu o previzualizare a aplicației Skype, care vă permite să testați caracteristicile sale fără a descărca aplicația. Dacă aveți o versiune anterioară de Windows, va trebui să descărcați aplicația. [9] Skype este disponibil pentru iPhone, Android, Windows Phone, Blackberry și Amazon Fire Phone. Tabletele care acceptă Skype includ: iPad, Kindle Fire HD, tablete Android și Windows.
 2. Decideți cum doriți să plătiți pentru apelurile dvs. către Irlanda.
  2
  Decideți cum doriți să plătiți pentru apelurile dvs. către Irlanda. Apelarea unui alt utilizator Skype de pe computerul dvs. la telefonul dvs. este gratuită, însă telefoanele mobile și liniile de telefonie fixează o taxă. Skype oferă opțiuni de a plăti creditul Skype pentru apeluri sau de a se alătura unui plan lunar. În funcție de cât de mult intenționați să apelați Irlanda, este posibil să doriți să plătiți în timp ce vă deplasați sau să vă înscrieți lunar. [10] În cazul creditului Skype, tariful pentru telefoanele mobile din Irlanda este de 10 cenți / minut. Apelarea liniilor de teren va costa 2,3 centi / minut. Aveți două opțiuni pentru planurile lunare Skype. Pentru 6,99 USD / lună, veți primi 400 de minute, permițându-vă să apelați atât telefoane mobile, cât și linii de teren în Irlanda. Planul de 13,99 / lună vă oferă apeluri nelimitate în întreaga lume, permițându-vă să apelați și alte țări. Fiți conștient, totuși, că acest plan permite numai apelurile de linie terestră către Irlanda.
 3. Înregistrați-vă pentru un cont Skype.
  3
  Înregistrați-vă pentru un cont Skype. Deschideți aplicația și înregistrați-vă pentru un cont. Va trebui să introduceți câteva informații de bază, inclusiv numele dvs., adresa de e-mail, țara, statul și orașul. Creați un nume Skype și o parolă în scopul conversațiilor personale. Puteți trece peste ziua de naștere dacă sunteți preocupat de securitate. După ce vă configurați contul, vi se va oferi opțiunea de a adăuga un credit de minimum 10 USD sau de a trece peste acel pas și de a începe.
 4. Conectați-vă la contul dvs. Skype.
  4
  Conectați-vă la contul dvs. Skype. Din ecranul de conectare, introduceți numele de utilizator și parola pentru a vă accesa contul Skype. Puteți bifa caseta de sub această casetă de text pentru a salva numele de utilizator și parola pe dispozitivul dvs. personal pentru utilizare ulterioară. Faceți clic pe "Înscrieți-vă" pentru a vă conecta la contul dvs. [11] Nu salvați numele de utilizator și parola pe un computer public.
 5. Găsiți informațiile de contact ale persoanei pe care doriți să o apelați.
  5
  Găsiți informațiile de contact ale persoanei pe care doriți să o apelați. Introduceți numele persoanei în bara de căutare din partea dreaptă sus a ecranului. Aceasta va căuta agenda ta. Dacă Skype nu găsește persoana din lista dvs. de contacte, vă va oferi opțiunea de a căuta Skype. Introduceți numele în motorul de căutare Skype pentru a găsi pe toată lumea cu acest nume care este înregistrat în Skype. [12] Dacă cunoașteți numele de utilizator Skype al persoanei pe care încercați să o contactați, îi puteți găsi cu acel nume, care este cu caractere aldine în partea de sus a fiecărei liste.
 6. Adăugați persoana pe care o apelați în lista dvs. de prieteni.
  6
  Adăugați persoana pe care o apelați în lista dvs. de prieteni. Apăsați cercul verde de lângă numele contactului. Are imaginea unui cap și a unui umăr cu un semn plus. Aceasta va deschide ecranul prin care vă invităm să adăugați persoana în calitate de prieten. [13] Va apărea un mesaj implicit, solicitând adăugarea persoanei de contact ca prieten. Puteți scrie un mesaj personal prin tastarea mesajului implicit. Apăsați pe Trimitere pentru a trimite invitația către persoana dvs. de contact din Irlanda.
 7. Conectați un apel telefonic la persoana dvs. din Irlanda.
  7
  Conectați un apel telefonic la persoana dvs. din Irlanda. Odată ce persoana pe care o apelați a acceptat solicitarea dvs. de prietenie, aceasta va apărea în lista de contacte. O verificare verde va apărea în partea superioară a imaginii de profil pentru a vă avertiza că sunt online și disponibile pentru apeluri. Opțiunea implicită este un apel video, dar puteți alege un apel vocal dacă preferați. Pentru a efectua un apel video, faceți clic pe opțiunea din imaginea de profil pentru un apel video. Dacă preferați să efectuați un apel vocal, puteți selecta săgeata din dreapta comenzii apelului video pentru a afișa un meniu derulant. Selectați opțiunea de apel vocal din acest meniu.

Cap 3
Utilizarea aplicației facetime audio pentru a efectua apeluri gratuite către un alt dispozitiv apple

 1. Aflați dacă persoana pe care o apelați utilizează un dispozitiv Apple.
  1
  Aflați dacă persoana pe care o apelați utilizează un dispozitiv Apple. Apple are aplicația încorporată FaceTime care permite apeluri telefonice gratuite internaționale între dispozitivele lor. FaceTime este preinstalat pe toate dispozitivele iOS7, precum și pe unele versiuni anterioare ale versiunilor iOS, deci nu este nevoie să descărcați o aplicație. [14] iPhone 4 a fost primul care a făcut FaceTime și toate iPhone-urile făcute după aceea au și aplicația. Alte dispozitive Apple cu FaceTime sunt iPad 2 și mai târziu, toate iPad minis și iPod Touch generație 5. [15] Dacă ați folosit sau ați achiziționat dispozitivul în Emiratele Arabe Unite, Arabia Saudită sau Pakistan, este posibil ca aplicația FaceTime să nu fie preinstalată. Puteți achiziționa FaceTime din App Store de pe dispozitiv. Este posibil să fie necesar să actualizați aplicația FaceTime pentru a activa funcția de apel vocal.
 2. Conectați-vă la FaceTime utilizând ID-ul dvs. Apple.
  2
  Conectați-vă la FaceTime utilizând ID-ul dvs. Apple. Când utilizați un iPhone, deschideți aplicația FaceTime selectând Setări> FaceTime> Utilizați ID-ul Apple
 3. Adăugați adresa dvs. de e-mail pentru a vă permite să comunicați prin e-mail în loc de numărul dvs. de telefon.
  3
  Adăugați adresa dvs. de e-mail pentru a vă permite să comunicați prin e-mail în loc de numărul dvs. de telefon. Dacă utilizați un iPhone, acesta va fi deja înregistrat numărul dvs. de telefon și e-mailul asociat cu ID-ul dvs. Apple va apărea atunci când vă conectați. Pentru a verifica adresa de e-mail afișată sau a adăuga altele, selectați Setări> FaceTime> Adăugați un alt e-mail
 4. Conectați-vă la WiFi pentru a evita utilizarea datelor.
  4
  Conectați-vă la WiFi pentru a evita utilizarea datelor. Apelurile FaceTime se fac folosind internetul în loc de serviciul celular. De aceea nu sunteți taxat ca și cum ați fi pentru un apel telefonic obișnuit. Pe de altă parte, aceasta înseamnă că apelul necesită date. Dacă aveți date limitate, acest lucru ar putea mânca prin planul dvs. destul de repede. Când sunteți conectat la Wi-Fi, puteți utiliza acel serviciu și puteți salva datele dvs. [18] Conectați-vă la WiFi prin selectarea setărilor> wifi> Pornit
 5. Faceți un apel FaceTime la persoana dvs. de contact din Irlanda.
  5
  Faceți un apel FaceTime la persoana dvs. de contact din Irlanda. Puteți face acest lucru în câteva moduri. Dacă ați introdus această persoană în lista dvs. de contacte, puteți să le selectați numele. Ecranul va afișa informațiile de contact pe care le-ați introdus. Sub numărul (numerele) de telefon, veți găsi secțiunea FaceTime. Sunt enumerate două simboluri. Una este camera video pentru apeluri video. Selectați simbolul telefonului pentru apelurile vocale. [19] Dacă persoana pe care o apelați nu se află în lista dvs. de contacte, deschideți aplicația FaceTime și introduceți numărul de e-mail sau de telefon în caseta din partea superioară a ecranului. Puteți, de asemenea, să activați Siri și să dați comanda vocală "FaceTime audio" și numele persoanei pe care o apelați din lista de contacte. [20]
 6. Terminați-vă apelul FaceTime atingând butonul roșu cu simbolul telefonului din partea de jos a ecranului.
  6
  Terminați-vă apelul FaceTime atingând butonul roșu cu simbolul telefonului din partea de jos a ecranului. Dacă în timpul apelului dvs. apare un alt apel, veți avea opțiunea de a refuza apelul de intrare sau de a termina apelul curent și de a răspunde la noul apel. Aceste două opțiuni vor apărea pentru a înlocui butonul roșu "end". [21] Modelele iOS 8 și mai târziu au, de asemenea, o caracteristică de apel în așteptare, care vă permite să plasați apelul curent în așteptare în timp ce răspundeți la celălalt apel.

Cap 4
Plasarea unui apel internațional gratuit folosind whatsapp

 1. Descarcă WhatsApp din magazinul de aplicații de pe telefon.
  1
  Descarcă WhatsApp din magazinul de aplicații de pe telefon. WhatsApp este o aplicație gratuită care vă permite să tastați și să apelați la nivel internațional folosind date, spre deosebire de minutele scrise celulare voce. [22] Funcția WhatsApp cu funcția de apelare este disponibilă pentru iPhone, Androids, Windows Phone și Blackberry 10.
 2. Deschideți un chat cu persoana pe care doriți să o apelați în Irlanda.
  2
  Deschideți un chat cu persoana pe care doriți să o apelați în Irlanda. În cadrul aplicației, începeți o nouă conversație prin selectarea pictogramei "Câte" din partea de jos a ecranului. În partea de sus a ecranului de chat, veți vedea pictograma mesajului, care arată ca un creion și o hârtie. Selectați această pictogramă pentru a vă deplasa în lista de contacte. Atingeți numele persoanei pe care doriți să o apelați din lista de contacte pentru a deschide o pagină de chat. [23] Dacă ați început deja un chat cu persoana pe care o apelați, selectați numele din lista dvs. de chat pentru a deschide ecranul de chat . Lista dvs. de contacte va arăta cine este disponibil pentru a fi contactat folosind WhatsApp listând "Available" sub numele lor. Dacă persoana dvs. de contact nu folosește funcția WhatsApp, vă va solicita să îi trimiteți un mesaj care să scrie: "Încercați! Folosesc WhatsApp. "
 3. Plasați un apel din ecranul de chat.
  3
  Plasați un apel din ecranul de chat. Odată ce ați deschis ecranul de chat, veți vedea pictograma telefonului de lângă imaginea de profil din partea superioară a ecranului. Selectați această pictogramă pentru a efectua un apel internațional gratuit utilizând WhatsApp. [24] Apelul este gratuit, deoarece utilizează date de internet pentru a plasa apelul în loc de serviciile celulare. Dacă aveți date limitate, cel mai bine este să plasați apelul în timp ce sunteți conectat la WiFi, pentru a evita utilizarea prea multor date din planul de telefonie mobilă.