Cum să Cum să-i convingeți pe părinți să vă dea un telefon mobil

A nu avea un telefon mobil te poate face să te simți din bucla socială. Poate fi frustrant dacă părinții dvs. ezită să vă lase să aveți un telefon, dar o mică convingere vă poate ajuta să le convingeți. Telefoane de cercetare, astfel încât să puteți arăta că v-ați gândit prin această problemă. Adresați-vă părinților calm și cu respect pentru un telefon mobil. Dacă părinții tăi refuză, cereți politicos un motiv și încercați să faceți compromisuri. În cazul în care părinții dvs. încă nu se vor retrage, acceptați un "nu" pentru moment și încercați din nou să întrebați în viitor.

Cap 1
Alegerea abordării dvs.

 1. Faceți o listă a preocupărilor părinților dvs.
  1
  Faceți o listă a preocupărilor părinților dvs. Mulți părinți au preocupări practice în ceea ce privește costurile și facturile lunare atunci când vine vorba de un telefon mobil. Cu toate acestea, părinții se tem de pericolele telefoanelor. Mulți părinți sunt, de asemenea, preocupați de faptul că copiii lor petrec prea mult timp în fața unui ecran. Faceți o listă de ezitări pe care părinții dvs. le pot avea pentru a vă putea da seama cum să le adresați. [1]
 2. Găsiți modalități de abordare a preocupărilor potențiale.
  2
  Găsiți modalități de abordare a preocupărilor potențiale. După ce ați făcut o listă de preocupări potențiale, gândiți-vă cum să le abordați .. Ce puteți să faceți sau să spuneți pentru a vă ușura părinții să vă faceți griji în legătură cu obținerea unui telefon? Pentru fiecare problemă, gândiți-vă la o soluție. [2] Dacă banii sunt problema, oferiți-vă singuri plăți pentru o parte din telefon. Ai putea obține un loc de muncă cu jumătate de normă sau economisiți alocația pentru a vă ajuta cu finanțele. Promite să fii responsabil cu telefonul. Lăsați părinții dvs. să știe că veți fi în față cu ei despre ceea ce faci la telefon și îl veți folosi în mod responsabil. Promite să vă limitați timpul la telefon. Puteți accepta să utilizați telefonul numai pentru un anumit număr de ore în fiecare zi.
 3. Faceți-vă cercetările pe telefoanele mobile.
  3
  Faceți-vă cercetările pe telefoanele mobile. Căutați tipul de telefon pe care îl doriți și vedeți cât costă. Pe lângă costul de bază al telefonului, aflați toate facturile lunare însoțitoare. [3] Vezi dacă puteți găsi o afacere pe telefon. De exemplu, uitați-vă să cumpărați telefoane folosite pe site-uri precum eBay. Acest lucru poate fi foarte util dacă banii reprezintă o preocupare majoră pentru părinții dvs.
 4. Identificați beneficiile de a avea telefonul.
  4
  Identificați beneficiile de a avea telefonul. Telefoanele mobile pot avea unele beneficii. Dacă subliniați modul în care telefonul vă poate ajuta să vă dezvoltați, părinții dvs. vor avea mai multe șanse să vă permită să aveți unul. Accentuați toate posibilitățile de învățare de la telefon. De exemplu, puteți asculta audiobook-uri sau descărca aplicații pentru a vă ajuta să vă organizați temele. Spuneți părinților că mesajele text nelimitate vă permit să le avertizați despre locul unde vă aflați, dacă întârzieți să vă întoarceți.
 5. Practicați ceea ce veți spune.
  5
  Practicați ceea ce veți spune. Nu trebuie să vă spuneți cuvântul dvs. pe cuvânt, dar vă poate ajuta să vă scrieți mai întâi gândurile. Practicați ceea ce veți spune de câteva ori în fața oglinzii. În acest fel, veți intra în situația în care vă simțiți puțin pregătită. [4] Puteți începe conversația cu ceva de genul "Hei, aș vrea să vorbesc cu voi despre ceva ce mi-a fost în minte". Pentru a introduce subiectul telefoanelor mobile, spuneți ceva de genul: "Am vrut acum un telefon mobil acum."

Cap 2
Vorbind cu părinții tăi

 1. Găsiți-vă un moment bun pentru a vorbi.
  1
  Găsiți-vă un moment bun pentru a vorbi. Momentul unei conversații poate avea un impact mare asupra succesului său. Așteptați până când părinții dvs. nu sunt ocupați sau stresați de alte lucruri. De exemplu, în loc să cereți într-o joi seara după ce tatăl tău a ajuns acasă de la serviciu, întreabă într-o sâmbătă după-amiaza când toată lumea e relaxată. [5] Poți să-ți lăsai părinții să știe că vrei să vorbești spunând ceva de genul " Ai un minut? Voiam să vorbesc ceva cu tine.
 2. Fii direct.
  2
  Fii direct. Este întotdeauna mai bine să fii direct. În loc să cedezi sugestii, introduceți imediat subiectul imediat. Spuneți ceva de genul "Vroiam să mă discutăm cu propriul meu telefon mobil". Puteți încerca, de asemenea, ceva de genul "Am vrut să vă întreb dacă mi-ați permite să am propriul meu telefon mobil". [6]
 3. Prezentați informațiile pe care le-ați adunat.
  3
  Prezentați informațiile pe care le-ați adunat. Amintiți-vă informațiile pe care le-ați adunat mai devreme și le puteți folosi acum. Discutați despre motivul pentru care doriți un telefon, cum veți fi responsabil atunci când îl utilizați și orice beneficii pe care le are telefonul meu. De exemplu, spuneți ceva de genul: "Mi-ar plăcea foarte mult să pot interacționa cu prietenii mei. Aș folosi telefonul pentru socializare, așa că nu aș face nimic iresponsabil". Adăugați orice beneficii. De exemplu, spuneți: "Prietenul meu are această aplicație elegantă care îi ajută să-și organizeze programul, ceea ce ar putea să mă ajute să rămân pe drum cu temele."
 4. Exprima recunoștință atunci când cere.
  4
  Exprima recunoștință atunci când cere. Afișarea părinților dvs. pe care îi apreciați poate contribui la creșterea probabilității unui rezultat pozitiv. Spuneți părinților dvs. cât de mult apreciați tot ce fac. În acest fel, nu se va schimba cum te simți îndreptățit la un telefon mobil [7] De exemplu, spune ceva de genul: "Știu cât de greu voi lucrați să plătiți pentru tot și chiar apreciez asta".
 5. Ascultă perspectiva lor.
  5
  Ascultă perspectiva lor. Părinții dvs. au dreptul să se exprime și orice preocupări pe care le au. Dacă părinții dvs. au răspuns la întrebări sau doresc să facă un comentariu, lăsați-i să vorbească. Nu întrerupeți cum vă răspund părinții dvs. [8]
 6. Cereți un motiv dacă refuză.
  6
  Cereți un motiv dacă refuză. Dacă părinții tăi spun că nu, e bine să întrebi de ce. Cu toate acestea, fă-o politicos pentru a evita aparent argumentative. [9] Nu spune, "Dar de ce? Toata lumea are unul!" În schimb, încercați ceva de genul: "Bine, dar există vreun motiv anume că spui nu?"

Cap 3
Rezolvarea problemelor

 1. Să nu se mai certe sau să se plângă.
  1
  Să nu se mai certe sau să se plângă. Este bine să încercați să compromiteți sau să-i convingeți pe părinți dacă spun că nu. Cu toate acestea, nu începeți să vă plângeți, să vă ridicați vocea sau să vă comportați într-o manieră argumentativă. Acest lucru va frustra doar pe părinții dvs. și va micșora foarte mult probabilitatea ca ei să-și schimbe mintea. [10] Evitați expresii precum: "Nu este corect!" Acest lucru poate rezulta ca argumentativ. În schimb, încercați ceva de genul: "Bine, mulțumesc că ați ascultat, dar mă simt ca și cum nu vă ascultați de partea mea".
 2. Oferiți-i să câștige telefonul.
  2
  Oferiți-i să câștige telefonul. Dacă banii reprezintă o preocupare, vă propunem să vă plătiți singuri costurile. Dacă aveți deja un loc de muncă, spuneți că veți economisi bani din asta. Puteți, de asemenea, să vă oferiți un loc de muncă pentru a vă ajuta să plătiți pentru telefon. [11] De asemenea, puteți oferi să câștigați telefonul în alte moduri. De exemplu, întrebați dacă puteți avea un telefon în schimbul pentru a vă aduce gradul de matematică. Spuneți ceva de genul "Aș putea să-mi pun 25 de dolari din banii mei în contul facturii în fiecare lună".
 3. Cereți-le să se gândească.
  3
  Cereți-le să se gândească. Dacă părinții dvs. par a ezita, cereți un răspuns întârziat. Spuneți ceva de genul: "Vă văd că nu sunteți siguri de acest lucru. De ce nu faceți câteva zile să vă gândiți la asta și apoi o putem discuta din nou?" [12]
 4. Acceptă un "nu" pentru moment.
  4
  Acceptă un "nu" pentru moment. În cazul în care părinții dvs. nu sunt deloc dispuși să vă lase să obțineți un telefon mobil, acceptați politicos acest lucru. Dacă acceptați un "nu" cu har, acest lucru arată responsabilitatea. Părinții dvs. pot fi mai dispuși să-și schimbe mintea pe drum. [13] Încheiați conversația spunând: "Vă mulțumesc pentru timpul acordat oricum. Vă mulțumesc că vă ascultați".