Cum să construiți o casă de copaci fără un copac

Dacă ați dorit întotdeauna să faceți o casă de copaci, dar nu aveți copacul necesar, acest articol vă va învăța cum să faceți o casă de copaci fără copac.

Paşi

 1. Setați patru posturi în pământ pentru a forma un pătrat de dimensiunea casei dvs. de copac.
  1
  Setați patru posturi în pământ pentru a forma un pătrat de dimensiunea casei dvs. de copac. O casă mică de copaci ar putea avea șase picioare pătrate. Utilizați stâlpuri rezistente la presiune sau rezistență la dezintegrare cu diametrul de cel puțin 6 inci (15,2 cm) sau pătrat.
 2. Puneți-le în pământ destul de adânc, casa va fi stabilă.
  2
  Puneți-le în pământ destul de adânc, casa va fi stabilă. Pentru o înălțime de 8 metri (2.4 cm), 30 cm (76.2 cm) în pământ ar trebui să fie destul de adânc, sau le puteți seta mai puține și puteți turna betonul în jurul lor pentru a le face stabile.
 3. Scoateți niște lemn și creați un cadru pătrat.
  3
  Scoateți niște lemn și creați un cadru pătrat. Fixați-o în partea superioară a posturilor cu șuruburi sau șuruburi mari, apoi instalați grinzi de podea pe acest cadru.
 4. Unghie sau șurub tratat cu placaj de 3 "4 inchi (1,9 cm) la grinzile de podea.
  4
  Unghie sau șurub tratat cu placaj de 3 "4 inchi (1,9 cm) la grinzile de podea. Poate doriți să creați un trapă în podea pentru acces, sau puteți construi o scară pe exterior pentru a permite accesul la o ușă.
 5. Apoi luați niște lemn și faceți zidurile.
  5
  Apoi luați niște lemn și faceți zidurile. 2X4 bolțuri sunt de obicei utilizate în acest scop. Aranjați o ușă și ferestre dacă doriți.
 6. Asigurați-vă că pereții sunt lungi pentru a putea face un tavan în interiorul casei de copaci și așezați grinzi de tavan pe pereții dvs.
  6
  Asigurați-vă că pereții sunt lungi pentru a putea face un tavan în interiorul casei de copaci și așezați grinzi de tavan pe pereții dvs. Atașați-le cu cleme metalice, astfel încât acestea să nu se arunce în vânturi puternice
 7. Acum poți face un acoperiș din lemn.
  7
  Acum poți face un acoperiș din lemn. Utilizați cherestea pentru a construi capriori, apoi placaj de unghii la partea de sus. Acoperiți acest lucru cu acoperișul simțit și sindrila, sau lent grinzi și adăugați un acoperiș de tablă.
 8. Acum poți să faci niște decorațiuni în casa ta de copaci și să aduci niște mobilier
  8
  Acum poți să faci niște decorațiuni în casa ta de copaci și să aduci niște mobilier