Cum să ai o naștere bună la primul copil în simsul 3

Acest lucru vă va arăta de la zero cum să aveți o primă naștere bună în Sims 3. Pentru ca aceasta să funcționeze, aceasta nu trebuie să fie chiar prima naștere. Puteți face acest lucru chiar dacă prima dvs. naștere a mers prost.

Paşi

 1. Creați-vă sim (e).
  1
  Creați-vă sim (e). Puteți începe cu un singur Sim, un soț și soție sau colegi de cameră de sex masculin și de sex feminin. Dacă aveți un singur Sim, va trebui să-i găsiți un partener din jurul orașului. Cuplul căsătorit este cel mai simplu, deoarece relația este deja făcută pentru dvs. f Dându-le trăsătura orientată spre familie, te va face mai ușor; Familiile orientate Sims doresc să aibă copii. Dacă începeți cu un singur Sim sau colegi de cameră, trăsăturile Glamour și Hopeless Romantic vă vor ușura construirea unei relații romantice. Problemele de angajament și trăsăturile neclintite vor face ca relația să devină mai strictă, iar caracterul Dislikes Copilul va face pe un Sim reticent să aibă copii. Evitați aceste trăsături.
 2. Ia romantic!
  2
  Ia romantic! Întrebați-i semnul zodiacal și întrebați dacă sunt singuri. Complimentați-i. Acest lucru îi face să se simtă în starea de spirit. Flirt un pic. Asigurați-vă că toate aceste acțiuni se fac numai cu cei doi Simi, astfel încât alți Simi nu vor veni și râd. Acum folosiți o linie de ridicare și apoi mărturisiți atracția. Acest lucru le va oferi idei romantice. Țineți mâinile și dacă controlați simul de sex masculin sau feminin, unul dintre ele să-i dați celuilalt un sărut timid. Dacă întârzie să-i facă să rămână. Când sunt fericiți propune tipul. Păstrați-le constant, acest lucru îi face pe BF și GF să facă orice fel de interacțiuni romantice până când ajunge extrem de irezistibil.
 3. Oferte.
  3
  Oferte. În principiu, păstrați-o și apoi rugați-l pe tipul să propună căsătoria să aibă o nuntă cum vă place.
 4. Solicitați să încercați pentru copil dacă acceptă și tu aici sunetul a funcționat!
  4
  Solicitați să încercați pentru copil dacă acceptă și tu aici sunetul a funcționat! Acest lucru nu este întotdeauna de lucru feminin Sim ar putea fi gravidă dacă după woohoo ea este greață sau are moodlet gravidă.
 5. Ea va intra în uzura maternității.
  5
  Ea va intra în uzura maternității. Și obțineți timp de lucru pregătiți o grădiniță (Dacă există doar un copil vine) Două sau mai multe dacă un părinte are recompensa pe durata de viață a fertilității.
 6. Decideți despre gen.
  6
  Decideți despre gen. Dacă doriți în mod special o fată, mama să mănânce o mulțime de pepeni în timpul sarcinii. Dacă vrei un băiat, ai să mănânci o mulțime de mere.
 7. Păstrați mama fericită.
  7
  Păstrați mama fericită. Dă-i un machiaj și fă-o.
 8. Faceți-o să fie o mamă bună în timpul sarcinii.
  8
  Faceți-o să fie o mamă bună în timpul sarcinii. Urmăriți programele pentru copii citiți cărți de sarcină, ascultați zona copilului și petreceți o mulțime de timp cu partenerul ei, fie în grădiniță, fie într-un restaurant elegant, făcându-i să-i ofere sprijin și bărbatul Sim HAS să facă gospodăria, dar să fie totuși romantic cu soția .
 9. Când merge la muncă, păstrează calm și merge la spital!
  9
  Când merge la muncă, păstrează calm și merge la spital! O mulțime de oameni vor țipa "copilul!".
 10. Decideți dacă va fi mai mult ca mama sau tatăl său.
  10
  Decideți dacă va fi mai mult ca mama sau tatăl său. Dă-i un nume care iti place. Dacă sarcina a mers bine, puteți alege 2 trăsături - unul de la tată și unul de la mama.
 11. Nu distrugeți părinții.
  11
  Nu distrugeți părinții. Acest lucru îi dă copilului un moodlet negativ și nu-i va plăcea când se află în mijloc, dacă se întâmplă acest lucru, lăsa copilul cu părintele cu care are o relație mai înaltă.