Cum să știți când să găsiți un veterinar nou

Uneori trebuie să găsești un nou medic veterinar. Acest lucru se poate datora faptului că sunteți nemulțumit de serviciul pe care îl primiți la biroul dvs. veterinar actual sau deoarece nevoile veterinare ale animalului dvs. de companie s-au schimbat. Pentru a afla dacă trebuie să găsești un nou medic veterinar, trebuie să evaluezi motivele pentru care ai în vedere schimbarea, îngrijirea veterinară pe care o primești animalul tău și dacă poți găsi un veterinar în zona ta care să se potrivească mai bine nevoilor tale.

Cap 1
Evaluarea oportunității de schimbare a medicilor veterinari

 1. Evaluați costul serviciilor.
  1
  Evaluați costul serviciilor. Dacă medicul dumneavoastră veterinar plătește mai mulți bani pentru servicii care ar putea fi primite în altă parte pentru mai ieftin, atunci poate doriți să schimbați medicii veterinari. Magazin în jurul pentru cel mai bun preț pentru servicii de calitate. Poate că există un alt medic veterinar care vă va costa mai puțin și vă va oferi un grijă animalului dvs. [1] Cu toate acestea, uneori serviciile sunt mai ieftine deoarece calitatea îngrijirii este sub par. Asigurați-vă că vă asigurați că un medic veterinar care plătește mai puțin nu acordă mai puțină îngrijire pentru un cost mai ieftin.
 2. Decideți dacă conflictul interpersonal influențează îngrijirea animalului dumneavoastră.
  2
  Decideți dacă conflictul interpersonal influențează îngrijirea animalului dumneavoastră. Uneori, proprietarii de animale de companie nu se vor înțelege cu medicul veterinar pentru că au personalități incompatibile sau se creează un fel de conflict. Dacă acesta este cazul, dacă este vorba doar de un conflict de personalitate sau nu vă place ceva despre personalitatea sau stilul de tratament al medicului veterinar, atunci ar trebui să luați în considerare găsirea unui alt medic veterinar. Uneori conflictul personal poate fi rezolvat prin pur și simplu o conversație onestă și deschisă cu privire la problemele dvs. Acest lucru poate rezolva un conflict care se bazează pe o simplă neînțelegere. [2]
 3. Căutați semne de îngrijire, neglijență sau abuz substandard.
  3
  Căutați semne de îngrijire, neglijență sau abuz substandard. Cel mai clar motiv pentru a comuta medicii veterinari este dacă medicul veterinar actual vă oferă îngrijire sau maltratare la animalele de companie. Dacă observați cazuri de abuz sau neglijență a animalelor de la medicul veterinar sau de la cineva care lucrează în cabinetul veterinar, atunci este timpul să schimbați imediat medicii veterinari. Dacă sunteți în stare, spuneți-vă îngrijorările medicului veterinar și spuneți-le că tratamentul slab al animalelor este motivul pentru care vă deplasați. Acest lucru poate fi util pentru a determina schimbarea practicilor pentru alte animale pe care le tratează în viitor. Dacă medicul dumneavoastră veterinar dă îngrijire neglijentă sau necorespunzătoare, puteți să îl raportați comitetului veterinar local sau consiliului dvs. de autorizare veterinară de stat [3]. De asemenea, puteți contacta Asociația Americană a Consiliilor de Stat Veterinare sau Asociația Medicală Veterinară din Statele Unite cu privire la maltratări. [4]

Cap 2
Obținerea celei mai bune îngrijiri pentru animalul tău de companie

 1. Evaluați nevoile veterinare ale animalului dvs. de companie.
  1
  Evaluați nevoile veterinare ale animalului dvs. de companie. Este posibil să trebuiască să vă schimbați medicul veterinar pur și simplu pentru că nu poate trata nevoile specifice ale animalului dvs. de companie. Aflați care este tipul de tratament pe care îl căutați și apoi evaluați dacă medicul veterinar actual poate sau nu poate îndeplini aceste nevoi. În multe cazuri, va fi medicul veterinar general care sugerează că aveți nevoie de un specialist sau de un medic veterinar diferit pentru că nu vă pot trata cu succes animalul. [5] De exemplu, poate fi necesar să faceți schimb de medic veterinari, deoarece cel pe care îl aveți nu este instruit pentru a trata tipul dumneavoastră de animal de companie.
 2. Identificați dacă nevoile dvs. veterinare s-au schimbat.
  2
  Identificați dacă nevoile dvs. veterinare s-au schimbat. Dacă animalul dvs. coboară cu o condiție specifică care este rară sau dificil de tratat, cum ar fi un cancer rar, poate fi necesar să căutați un nou medic veterinar care să aibă experiență și expertiză care să trateze această afecțiune. Conversați-vă cu actualul dvs. medic veterinar cu privire la experiența lor în ceea ce privește starea specifică pe care o are animalul dvs. de companie. Dacă aceștia nu sunt siguri în ceea ce privește tratamentul sau sunt neexperimentați, luați în considerare căutarea unui alt medic veterinar. [6] A fi capabil să găsiți un medic veterinar care să trateze bolile rare va depinde de locul în care vă aflați. De exemplu, orașele mici pot avea doar un medic veterinar. Dacă medicul veterinar este singurul din zona dvs., atunci este posibil să aveți încredere că vor face cercetări asupra unor condiții pe care nu le tratează nici o experiență, că cunoștințele lor prealabile despre animalul dvs. de companie îi vor ajuta să planifice tratamentul și că vă vor da pentru cei mai buni griji posibil.
 3. Determinați dacă medicul veterinar vă oferă toate opțiunile de tratament.
  3
  Determinați dacă medicul veterinar vă oferă toate opțiunile de tratament. Cu multe boli care se întâmplă cu animalele de companie, există o varietate de opțiuni de tratament care ar putea elimina boala și să-ți aducă bine animalul. Deși are sens că medicul veterinar ar avea un tratament pe care l-ar recomanda, este important, de asemenea, să vă ofere toate opțiunile pentru a vă informa pe deplin atunci când luați decizii de îngrijire. Dacă medicul veterinar nu vă oferă toate opțiunile de tratament, atunci este posibil să doriți să găsiți unul care să facă acest lucru. [7] Deși nu este o realitate plăcută, în multe cazuri trebuie să vă bazați deciziile de tratament la costuri. Dacă medicul vostru vă spune doar despre opțiunile de tratament care sunt foarte scumpe și nu despre opțiunile mai puțin eficiente, dar mult mai ieftine, atunci este posibil să vă aflați într-o situație de dificultate financiară care ar fi putut fi evitată.

Cap 3
Găsirea unui nou medic veterinar

 1. Evaluați nevoile dvs. și ale animalului dvs. de companie.
  1
  Evaluați nevoile dvs. și ale animalului dvs. de companie. Găsirea nevoilor animalelor de companie este primul pas în găsirea medicului veterinar potrivit. Pe lângă găsirea unui veterinar care are experiență în tratarea tipului de animal de companie, aveți nevoie și de un veterinar care are experiență în tratarea oricăror condiții sau boli pe care le are animalul dvs. de companie și un personal veterinar și de birou care arată îngrijorarea și îngrijirea corespunzătoare pentru animalul dvs. de companie. [8] În majoritatea cazurilor, cu excepția cazului în care animalul dvs. are o stare rară, majoritatea veterinarilor care sunt instruiți corespunzător vor putea trata bolile comune ale animalelor pe care le tratează cu experiență. Împreună cu nevoile animalului, trebuie să țineți cont și de nevoile dvs. Aceasta poate include locația practicii veterinare, orele de funcționare și costul serviciilor, printre altele.
 2. Faceți o listă cu medicii veterinari din zona dvs.
  2
  Faceți o listă cu medicii veterinari din zona dvs. Această listă ar trebui să fie de medic veterinar cu experiență în tratarea tipului de animal de companie și cu experiență în tratarea oricăror condiții sau boli pe care le are animalul dvs. de companie. Pentru a obține aceste informații, ar putea fi necesar să consultați site-urile web ale birourilor veterinare din zona dvs. sau chiar să contactați birourile veterinare și să le adresați câteva întrebări despre practica și experiența lor. Pentru a găsi medicii veterinari din zona dvs., puteți face o căutare pe Internet. Uită-te la site-urile web ale birourilor veterinare, precum și la orice recenzii online despre aceste practici. În plus, puteți să întrebați prietenii și familia despre medicul veterinar sau dacă au auzit despre marii medic veterinari din zona lor. Asigurați-vă că medicii veterinari de pe lista dvs. au fost instruiți la școlile veterinare acreditate și că sunt înregistrați să practice medicina veterinară în statul dvs. [9]
 3. Alege un veterinar.
  3
  Alege un veterinar. Contactați biroul veterinar care vă interesează cel mai mult și întrebați dacă acceptă noi clienți. Dacă sunt, apelați la o întâlnire pentru a vă face un examen general sau pentru a vă face o întâlnire cu medicul veterinar și pentru a discuta despre această practică. Această întâlnire este un moment bun pentru a vă da seama dacă vă place personalul de la birou și medicul veterinar în general și dacă pot să vă satisfacă nevoile dvs. [10] Au o conversație cu medicul veterinar care include întrebări pe care le aveți cu privire la expertiza lor, filosofia de tratament, și dacă acestea sunt confortabile oferindu-vă îngrijire pentru animalele de companie. Obținerea unui control general vă permite, de asemenea, să obțineți un sentiment al costurilor generale pentru servicii în acea practică particulară.