Cum să activați gadgetul Samsung Galaxy Note portabil cu fișiere hotspot

Ca majoritatea telefoanelor smartphone-uri moderne, linia Samsung Galaxy Note poate activa hotspot-uri wireless, care permit altor dispozitive să se conecteze la Notă pentru a-și împărtăși conexiunea la internet. Capacitatea dvs. de a activa această funcție este dictată de planul tău celular; nu toți transportatorii permit această caracteristică dacă nu plătiți suplimentar pentru aceasta. Dacă funcția de hotspot mobil este inclusă în planul dvs., o puteți activa cu doar câteva clicuri.

Cap 1
Utilizarea hotspots cu planul tău celular

 1. Deschideți aplicația Setări din Notă.
  1
  Deschideți aplicația Setări din Notă. Puteți accesa acest lucru din sertarul de aplicații sau deschizând bara de notificare și atingând butonul Setări.
 2. Atingeți "Tethering și hotspot portabil" în secțiunea "Conexiuni în rețea".
  2
  Atingeți "Tethering și hotspot portabil" în secțiunea "Conexiuni în rețea". Este posibil să fie necesar să atingeți "Mai mult ..." sau "Mai multe setări ..." pentru a vedea această opțiune.
 3. Comutați întrerupătorul "Mobile Hotspot".
  3
  Comutați întrerupătorul "Mobile Hotspot". Acest lucru va permite funcția de hotspot wireless pe Notă. Pentru a utiliza această caracteristică, planul tău celular trebuie să susțină legarea și hotspoturile. Nu toate planurile celulare susțin acest lucru. Dacă planul dvs. nu acceptă hotspoturi mobile, veți primi un mesaj care vă va informa despre cum să adăugați această caracteristică în planul dvs. mobil. Dacă aveți nevoie să partajați internetul cu un alt dispozitiv, dar planul dvs. nu îl acceptă, faceți clic aici. De asemenea, va trebui să aveți un semnal celular, care este indicat de pictograma "3G" sau "4G" din bara de notificare. Nota dvs. va fi deconectată de la orice rețea fără fir atunci când acționează ca un hotspot.
 4. Atingeți "Configure" pentru a schimba numele și parola hotspot-ului.
  4
  Atingeți "Configure" pentru a schimba numele și parola hotspot-ului. Aceasta va deschide o nouă fereastră care vă permite să schimbați numele care se afișează atunci când utilizatorii văd hotspot-ul dvs., precum și parola necesară. Nu includeți informații personale în nume (SSID). Asigurați-vă că parola este puternică, astfel încât utilizatorii neautorizați să nu poată accesa hotspot-ul.
 5. Conectați-vă la hotspot cu alte dispozitive.
  5
  Conectați-vă la hotspot cu alte dispozitive. Acum, când Notă dvs. difuzează un semnal wireless, puteți să conectați celelalte dispozitive la acesta. [1] Deschideți lista de rețele fără fir pe dispozitivul pe care doriți să îl conectați la hotspot. Selectați numele pe care l-ați setat pentru rețeaua fără fir și introduceți parola. După un moment, dispozitivul va fi conectat la internet.
 6. Păstrați filele privind cantitatea de date utilizate.
  6
  Păstrați filele privind cantitatea de date utilizate. Când aveți mai multe dispozitive conectate la hotspot, acestea pot mânca prin datele dvs. destul de repede. Aceasta este o problemă deosebită atunci când laptopurile sunt conectate care vizitează versiunile desktop ale site-urilor Web, care nu sunt optimizate pentru a economisi date. [2] Deschideți secțiunea "Utilizarea datelor" din meniul Setări. Utilizați cursorul pentru a seta o limită a cantității de date care pot fi utilizate.

Cap 2
Tethering fără un plan de sprijin

 1. Descărcați o aplicație de tethering terță parte.
  1
  Descărcați o aplicație de tethering terță parte. În cazul în care planul dvs. nu acceptă puncte de conectare sau hotspoturi mobile, în Magazinul Google Play există câteva opțiuni alternative. Una dintre cele mai populare aplicații de tethering este Klink. Acest lucru acceptă numai tethering USB, ceea ce înseamnă că vă conectați nota la un laptop sau desktop prin USB pentru a partaja internetul. FoxFi este o aplicație populară Wi-Fi hotspot care funcționează fără a avea nevoie de acces root pentru nota dvs. Deoarece FoxFi nu este susținut de operatori de transport, există șanse mari ca acesta să nu funcționeze corect, dar dacă o face, vă poate economisi o mulțime de bani pe factura lunară de telefon.
 2. Configurați aplicația.
  2
  Configurați aplicația. După ce porniți aplicația dvs. hotspot, veți putea să o configurați ca și cum ați fi un hotspot oficial. Aceasta include configurarea unui nume de rețea (SSID) și crearea unei parole. Nu includeți informații personale în nume (SSID). Asigurați-vă că parola este puternică, astfel încât utilizatorii neautorizați să nu poată accesa hotspot-ul. Dacă utilizați Klink, nu este necesară configurarea. Pur și simplu conectați nota la computer folosind un cablu USB și atingeți "Start".
 3. Activează hotspot-ul.
  3
  Activează hotspot-ul. După configurarea rețelei, activați hotspot-ul din aplicație. Acest lucru va permite ca nota să înceapă să difuzeze un semnal wireless la care se pot conecta alte dispozitive.
 4. Conectați-vă la hotspot cu alte dispozitive.
  4
  Conectați-vă la hotspot cu alte dispozitive. Acum, când Nota dvs. transmite un semnal wireless, puteți conecta celelalte dispozitive la acesta. Deschideți lista de rețele fără fir pe dispozitivul pe care doriți să îl conectați la hotspot. Selectați numele pe care l-ați setat pentru rețeaua fără fir și introduceți parola. După un moment, dispozitivul va fi conectat la internet.
 5. Păstrați filele privind cantitatea de date utilizate.
  5
  Păstrați filele privind cantitatea de date utilizate. Când aveți mai multe dispozitive conectate la hotspot, acestea pot mânca prin datele dvs. destul de repede. Aceasta este o preocupare deosebită atunci când laptopurile sunt conectate care vizitează versiunile desktop ale site-urilor web, care nu sunt optimizate pentru a economisi date. Deschideți secțiunea "Utilizarea datelor" din meniul Setări. Utilizați cursorul pentru a seta o limită a cantității de date care pot fi utilizate.