Cum să preparați ceai cu ceainic

Ceaiul de bere este o formă de artă. Multe culturi din întreaga lume au propriile metode tradiționale de preparare a ceaiului, dar aceasta este versiunea standard a bogăției, pentru noii veniți la miracolul ceai bun.

Paşi

 1. Se fierbe suficientă apă pentru oală, pentru ao umple chiar sub locul în care va sta capacul.
  1
  Se fierbe suficientă apă pentru oală, pentru ao umple chiar sub locul în care va sta capacul.
 2. În timp ce apa se apropie de fierbere, puneți o ceașcă plină cu apă fierbinte în oală și înghițiți-o, înainte de ao scoate.
  2
  În timp ce apa se apropie de fierbere, puneți o ceașcă plină cu apă fierbinte în oală și înghițiți-o, înainte de ao scoate. Acest lucru încălzește oala și ajută berea mai rapidă.
 3. Adăugați ceaiul în ghiveci.
  3
  Adăugați ceaiul în ghiveci. Vechea regulă era una pentru oală și una pentru fiecare persoană. Dacă folosiți frunze de ceai, măsurați frunzele cu o linguriță. În caz contrar, folosiți o pungă de ceai pentru fiecare persoană. În zilele noastre, bem ceva mai slab. Experimentați și descoperiți propria preferință.
 4. Adăugați apa fiartă - Utilizați întotdeauna apă proaspăt fiartă pentru o preparare superioară.
  4
  Adăugați apa fiartă - Utilizați întotdeauna apă proaspăt fiartă pentru o preparare superioară. Utilizarea apei re-fierte dă un gust deosebit de lipsit de viață.
 5. Permiteți oală să stea între 1 și 6 minute pentru a fi preparată, în funcție de gust.
  5
  Permiteți oală să stea între 1 și 6 minute pentru a fi preparată, în funcție de gust.
 6. Pune-l înăuntru.
  6
  Pune-l înăuntru. Adăugați lapte și zahăr la gust. În cazul în care utilizați frunze, amintiți-vă să puneți un filtru peste cupe - frunze de ceai gust fault!
 7. Puneți un ceai-confortabil peste oală între cupe, pentru a menține ceaiul cald.
  7
  Puneți un ceai-confortabil peste oală între cupe, pentru a menține ceaiul cald. Nu lăsați-o să stea în picioare prea mult timp sau ceaiul se va sfârși prin degustări foarte puternice. Ceaiul îngrijit de ceai cum ar fi acest gust amar puternic care provine din taninurile eliberate - dar majoritatea consumatorilor de ceai preferă subtilitatea preparatului proaspăt.
 8. Terminat.
  8
  Terminat.