Cum să face un cap și brațul aruncați și urmați-l

Capul și brațul este o aruncare clasică folosită în fiecare tip de lupte. Mișcarea este foarte puternică dacă este făcută corect și vă poate oferi un știft sub 12 secunde. Deoarece mișcarea implică doi pași (aruncarea și pinul) într-o mișcare fluidă se numește o combinație de fixare. Această mișcare este de obicei folosită de clasa superioară de greutate 171 +. Capul și brațul sunt folosite de obicei pentru a lua în jos tipii peste greutatea ta sau cei care sunt mai înalți decât tine.

Paşi

 1. Legați-vă ... Începeți cu atașamentul cu adversarul.
  1
  Legați-vă ... Începeți cu atașamentul cu adversarul. Cu o mână în spatele gâtului adversarului, în timp ce cealaltă mână se leagă sub subsuoară.
 2. Circulaţie.
  2
  Circulaţie. .. Mutați întotdeauna cu bilele picioarelor. Amintiți-vă niciodată să nu treceți picioarele. Cercul adversarului pe partea pe care o țineți de gât.
 3. Bunny Hopâ € | Când piciorul oponentului tău merge mai departe, traversă cu piciorul drept și se înclină în timp ce se rotește.
  3
  Bunny Hopâ € | Când piciorul oponentului tău merge mai departe, traversă cu piciorul drept și se înclină în timp ce se rotește.
 4. Grabul "În timp ce faci hameiul de iepuras, mișcă-ți simultan mâna care apucă gâtul înainte, acest lucru va face fluxul să meargă mai ușor și adversarul foarte incomod.
  4
  Grabul "În timp ce faci hameiul de iepuras, mișcă-ți simultan mâna care apucă gâtul înainte, acest lucru va face fluxul să meargă mai ușor și adversarul foarte incomod.
 5. The Toss ... Pentru o aruncare bună amintiți-vă că vă atrageți adversarul din mijlocul spatelui.
  5
  The Toss ... Pentru o aruncare bună amintiți-vă că vă atrageți adversarul din mijlocul spatelui. Dacă sunteți neglijent și liber, mișcarea poate fi inversată sau nu va fi la fel de eficientă cum trebuie.
 6. Aterizare "Amintiți-vă:
  6
  Aterizare "Amintiți-vă: NU MERCY (puteți fi frumos după ce l-ați bătut) întotdeauna aterizează pe adversarul tău, cu toată forța uimind-l și lăsându-l să respire.
 7. Schimbați-vă greutatea ... Cel mai important lucru de reținut este să vă schimbați greutatea odată ce sunteți pe teren.
  7
  Schimbați-vă greutatea ... Cel mai important lucru de reținut este să vă schimbați greutatea odată ce sunteți pe teren. Mișcați-vă șoldurile înainte, astfel încât toată greutatea dvs. să fie pe adversarul tău, făcându-i mai greu să scape.
 8. Crankâ € | Folosiți-vă mâna pentru a ridica gâtul adversarului, astfel încât să nu poată efectua un pod.
  8
  Crankâ € | Folosiți-vă mâna pentru a ridica gâtul adversarului, astfel încât să nu poată efectua un pod. De departe aceasta este una dintre cele mai grele mișcări de inversare dacă este făcută în mod corespunzător.
 9. Inversare ... Daca adversarul isi pune piciorul pe a voastra, el poate contracara capul si bratul.
  9
  Inversare ... Daca adversarul isi pune piciorul pe a voastra, el poate contracara capul si bratul. Dacă este înclinat, el te poate trage, lăsându-te într-o poziție bună pentru el să tragă o plimbare cu piciorul sau o ghilotină.
 10. Counter ... Cea mai bună cale nu este să te îmbraci.
  10
  Counter ... Cea mai bună cale nu este să te îmbraci. Puteți încerca întotdeauna să vă deplasați mai departe de picior și să vă împărțiți picioarele. Acest lucru va face mai greu pentru el să se conecteze. Dacă vă faceți griji, întoarceți-vă și ardeți-vă mâna pe podea, făcându-i greu să vă tragă și să spargă cârligul.
 11. PIN "Țineți poziția și schimbați greutatea, astfel încât totul este pe adversarul tău.
  11
  PIN "Țineți poziția și schimbați greutatea, astfel încât totul este pe adversarul tău. De asemenea, continuați să răsuciți capul în sus. Umerii lui vor fi fermi pe teren și acum tot ce trebuie să faceți este să așteptați ca arbitrul să conteze.
 12. Curtoazie comună "Ajută-ți adversarul la pământ, mergi până la mijlocul inelului și scutură-i mâna (unele complimente sunt întotdeauna frumoase cum ar fi un joc bun, o treabă bună).
  12
  Curtoazie comună "Ajută-ți adversarul la pământ, mergi până la mijlocul inelului și scutură-i mâna (unele complimente sunt întotdeauna frumoase cum ar fi un joc bun, o treabă bună). După ce arbitrul ridică mâna, du-te la antrenorul oponentului tău și scutură mâna. În timp ce vă întoarceți, puteți întotdeauna să vă îmbrățișați adversarul (dacă acesta este un bărbat îmbrățișat). Acest lucru vă aduce un statut respectuos printre ceilalți luptători.