Cum să fii un fan al muzicii metalice

Muzica metalică nu trebuie confundată cu vărul, muzica rock. Muzica metalică se inspiră dintr-o varietate de surse muzicale și culturale. A deveni un fan al metalului nu este ușor pentru mulți oameni, dar poate duce la o mai bună înțelegere a unuia sau mai multor genuri de muzică. Credeți sau nu, multe trupe metalice au fost influențate de compozitori clasici precum Vivaldi, Bach, Beethoven și în special Wagner.

Paşi

 1. Răsfoiți site-uri ca Encyclopaedia Metallum, care au liste mari de benzi metalice și genurile lor etc., precum și recenzii date de membri.
  1
  Răsfoiți site-uri ca Encyclopaedia Metallum, care au liste mari de benzi metalice și genurile lor etc., precum și recenzii date de membri. De asemenea, pe forumurile lor, veți găsi multe subiecte care solicită recomandări pentru un anumit tip de metal, care vă poate oferi o mulțime de trupe bune pentru a vă verifica și pentru a vă menține ocupat pentru o lungă perioadă de timp. De asemenea, dacă un stil de metal care vă interesează nu are un fir pe el, nu ezitați să faceți una și să găsiți mai multe trupe care ar putea să vă intereseze.
 2. Utilizați radioul de internet pentru a găsi trupe pe care le puteți dori, uneori doar pentru un anumit gen.
  2
  Utilizați radioul de internet pentru a găsi trupe pe care le puteți dori, uneori doar pentru un anumit gen. (exemple: DeathFM, Snakenet, Pandora)
 3. Găsiți un sunet care vă place și mergeți cu el, căutând trupe cu acest sunet.
  3
  Găsiți un sunet care vă place și mergeți cu el, căutând trupe cu acest sunet.
 4. Cercetați benzile și căutați influențe, astfel încât să puteți înțelege de unde provine sunetul.
  4
  Cercetați benzile și căutați influențe, astfel încât să puteți înțelege de unde provine sunetul. Veți deveni și fanii influențelor.
 5. De asemenea, cercetați locația benzilor.
  5
  De asemenea, cercetați locația benzilor. Trupele din aceeași zonă sună, de obicei, într-un fel. De exemplu, New Orleans, Los Angeles, Boston etc. De asemenea, multe trupe incorporează în muzica lor instrumente locale sau stiluri muzicale.
 6. Când vă concentrați asupra unui număr de benzi, începeți să cumpărați albume și îmbrăcăminte și să mergeți la spectacole.
  6
  Când vă concentrați asupra unui număr de benzi, începeți să cumpărați albume și îmbrăcăminte și să mergeți la spectacole.
 7. Explorați numeroasele subgenuri de metal, cum ar fi:
  7
  Explorați numeroasele subgenuri de metal, cum ar fi: Metalul de metal (Slipknot, Atreyu, va fi facut) Thrash metal (Slayer, Megadeth, Sodom) Death Metal (Monstrusity, Morbid Angel, Deicide, Nafrat) (Pământul Iced, Rapsodia de Foc, Helloween) Metalul negru (Imoral, Mayhem, Dimmu Borgir, Burzum) Death metal tehnic (ateu, cynic, respirație chimică). WH.shared.addScrollLoadItem ( 'img_ede7eda12d')
 8. Înainte de a ști asta, veți fi bâjbâind ca și cum mâine nu mai există.
  8
  Înainte de a ști asta, veți fi bâjbâind ca și cum mâine nu mai există.