Cum să te ajuți să rămâi concentrat în școală

Te distra ușor în școală, sau e greu să rămâi treaz într-un subiect plictisitor? Citește câteva sfaturi utile pentru a te ajuta să rămâi concentrat și sperăm că nu vei mai fi distras sau nu adormi din nou la clasă!

Paşi

 1. Adăugați culoare!
  1
  Adăugați culoare! Cumpărați tone de marcator neon și pixuri. Cât de plictisit poți să fii dacă notele sunt în culoarea ochilor? Sharpies sunt cele mai bune indicatoare și pixuri de cumpărat. Aceștia au chiar și pachete speciale de plicuri cu etichete "NEON".
 2. Decora!
  2
  Decora! Dacă ți-ai cumpărat manualele, le-ai îmbogățit cu lipici glitter și pietre falsificate. Dacă sunteți un tip de utilizare tip și autocolante umflate de autoturisme și motociclete. Dacă nu ați cumpărat manualele dvs., atunci utilizați cărțile. Le puteți obține în dimensiuni mari pentru a acoperi întregul manual. Apoi puteți să vă înnebuniți cu decorațiunile. Asigurați-vă că includeți subiectul cărții pe copertă!
 3. Marchează-te!
  3
  Marchează-te! Puteți obține tab-uri puțin colorate Post-it la Walmart. Deci, dacă aveți unele informații pe o pagină, puteți să o marcați cu o filă Post-It
 4. Recuplați asignările de proiecte pe hârtie colorată.
  4
  Recuplați asignările de proiecte pe hârtie colorată. Le puteți găsi cu ușurință și concentrați-vă.
 5. Puneți-o în culori.
  5
  Puneți-o în culori. Dacă lucrați la o hârtie sau o lucrare cu mai multe pagini, utilizați cleme de hârtie colorate sau capse.