Cum să vă păstrați copiii ocupați

Copiii sunt curioși și energici, iar ei întotdeauna caută ceva de făcut. Indiferent dacă doriți să petreceți un timp de calitate cu copiii dvs. sau trebuie să-i păstrați ocupați pentru a putea face lucruri în jurul casei, veți avea nevoie de activități pentru a le distra. Din fericire, există o mulțime de modalități amuzante de a vă ține copiii ocupați, încurajând, de asemenea, creativitatea lor, păstrându-i activi și învățându-i noi abilități.

Cap 1
Folosind imaginația lor

 1. Încurajați creativitatea cu artele și meseriile.
  1
  Încurajați creativitatea cu artele și meseriile. Dacă aveți copii mici, ei vor fi, de obicei, fericiți, făcând niște meșteșuguri simple, cum ar fi lanțurile de hârtie. Păstrați-i pe cei ocupați, provocându-i să creeze noi capodopere sau cerându-i să decoreze ceva pentru tine. Doar lăsați-i să facă lucrurile în care aveți încredere în ei să faceți singuri sau dacă aveți un copil mai în vârstă să îi ajutați și să îi supravegheați dacă nu puteți fi în aceeași cameră în orice moment. Dacă vine o zi de sărbătoare (mare sau mică), dă-i copiilor niște hârtie și marcatori colorați și cere-i să facă cărți sau decorațiuni cu tematică de vacanță. Găsiți ceva care ar putea folosi unele decorațiuni și cereți-le să decoreze. Puteți cumpăra obiecte simple cum ar fi cadre pentru fotografii, tricouri, case de pasăre sau plăci la un magazin de artizanat sau puteți găsi ceva în jurul casei care ar putea folosi o atingere creativă. Aveți posibilitatea să utilizați o mulțime de obiecte obișnuite de uz casnic ca și bunuri de artizanat. De exemplu, copiii dvs. fac zăpezi de zăpadă din plăci de hârtie, lăsați-i să utilizeze șosete vechi pentru a face marionete de mână sau să le ceară să creeze niște creaturi din materiale cum ar fi cutii goale, role de hârtie igienică și cupe de hârtie. De asemenea, le puteți da revistelor vechi pentru a face un colaj.
 2. Lăsați-i să coloreze sau să picteze.
  2
  Lăsați-i să coloreze sau să picteze. Dacă copiii sunt tineri, dați-i niște cărți de colorat sau hârtie goală, oferiți-le o mulțime de stilouri sau creioane colorate și lăsați-le să deseneze sau să le culoare. Dacă nu vă deranjează să vă distrați lucrurile, pictura, fie cu perii, fie cu degetele, este o modalitate excelentă pentru copiii dvs. să se exprime. Asigurați-vă că le lipiți oricare dintre creațiile lor pe frigider sau pe un perete după aceea, pentru a le arăta că sunteți mândri de ceea ce au făcut. De asemenea, le puteți da ceva Play-Doh, împreună cu o mulțime de tăietori din plastic și le puteți scula ceva.
 3. Utilizați muzică.
  3
  Utilizați muzică. Dacă copiii dvs. preferă să danseze, puneți muzica preferată și încurajați-i să facă propriile lor mișcări de dans. Ar putea juca statui muzicale, unde dansează până când muzica se oprește. Obțineți un copil mai în vârstă pentru a pune muzică și a acționa playerul stereo / CD. Scaunele muzicale sunt, de asemenea, o alegere bună. Încercați să le spuneți acestora să facă o rutină de dans pe care o pot face pentru dvs. când ați terminat curățarea sau ați făcut tot ce trebuie să faceți.
 4. Întrebați-i să facă o poveste sau să facă un spectacol.
  4
  Întrebați-i să facă o poveste sau să facă un spectacol. Dacă copiii dvs. sunt destul de bătrâni, trebuie să-i scrieți poveștile sau piesele. Dacă nu sunt suficient de bătrâni pentru a scrie, puteți să le scrieți sau să cereți unui copil mai mare să le scrie pentru ei. Puteți încorpora un aspect de arte și meserii în această activitate prin faptul că copiii își ilustrează poveștile sau creează păpuși sau costume pentru o performanță ulterioară. Dacă copiii tăi se gândesc greu la o poveste, cere-i să facă o continuare sau o prequel pentru o poveste pe care o cunosc deja. Puteți, de asemenea, să încercați să le oferiți primele câteva propoziții și apoi să le cereți să se extindă asupra povestii dvs. De asemenea, puteți avea copii să lucreze împreună, fiecare să povestească o mică parte a povestirii, construind ceea ce ceilalți au spus deja.

Cap 2
Joc jocuri

 1. Dați-le niște jocuri de bord.
  1
  Dați-le niște jocuri de bord. Jocurile pe care copiii nu le vor avea nevoie de ajutor (cum ar fi Landul Candy) sunt cele mai bune dacă încerci să-ți ocupi copiii, ca să poți face lucruri în jurul casei. Încercați să nu utilizați jocuri dificile, cum ar fi Monopoly, cu excepția cazului în care există un copil mai în vârstă care îi poate ajuta pe cei mai tineri. Jocurile de cărți sunt, de asemenea, bune. Puteți găsi jocuri de cărți de specialitate pentru copii sau puteți învăța pe copiii dvs. să joace jocuri simple de cărți precum War and Go Fish cu un pachet standard de cărți. Dacă nu ai jocuri la îndemână, învață-le să joace un joc care nu necesită materiale, cum ar fi Spy, Simon Says sau Lumina Roșie, Lumina Verde.
 2. Provocați-le cu un puzzle.
  2
  Provocați-le cu un puzzle. Puteți găsi puzzle-uri pentru diferite vârste și niveluri de dificultate. De asemenea, puteți avea copii să-și creeze propriile puzzle-uri cu hârtie de carton sau de construcție, iar dacă aveți mai mulți copii, le puteți cere să-și completeze puzzle-urile celorlalți.
 3. Lăsați-i să se joace afară.
  3
  Lăsați-i să se joace afară. Acest lucru ar putea fi jocul de fotbal, sărind peste, jucând pe o trambulină sau jucând jocuri între ele cum ar fi urmărirea sau ascunderea și căutarea. Dacă aveți copii mai mici, umpleți o găleată mare sau ceva destul de mare cu apă și adăugați bărci de plastic, rațe de cauciuc și alte jucării. Puteți utiliza, de asemenea, aceeași găleată pentru a pune nisip înăuntru și a le permite să construiască castele de nisip miniatural. Dați-le ceva echipament sportiv și spune-le să facă un nou sport. Puteți obține creativitate cu materialele utilizând galeți pentru obiective sau capace de gunoi pentru baze, de exemplu.
 4. Încercați o vânătoare de vânătoare.
  4
  Încercați o vânătoare de vânătoare. Puteți fie să ascundeți elementele din jurul casei, fie să creați doar o listă de elemente pe care le va întâmpina probabil în zona în care vă jucați. [2]
 5. Stabiliți un curs de obstacole.
  5
  Stabiliți un curs de obstacole. Puteți utiliza mobilierul sau orice alte obiecte de uz casnic ca obstacole și vă puteți pregăti cursul în interior sau în aer liber [3]. Faceți noi reguli pentru fiecare rundă sau rearanjați obstacolele pentru a păstra lucrurile interesante.
 6. Faceți-vă propriile jocuri de potrivire.
  6
  Faceți-vă propriile jocuri de potrivire. Pentru copiii mai mici, încurajați gândirea critică făcând propriile jocuri cu materiale pe care le aveți deja în jurul casei. Puteți scrie numere sau litere pe fragmente de hârtie și le cereți să le pună în ordinea corectă sau să le dea poze tăiate din reviste și să le ceară să le grupeze într-un mod specific. Posibilitățile sunt nesfârșite.

Cap 3
Mergeți la ieșiri

 1. Faceți o excursie la un muzeu local sau o galerie de artă.
  1
  Faceți o excursie la un muzeu local sau o galerie de artă. Există numeroase muzee concepute special pentru copii și altele care au activități speciale pentru copii. [5] Asociația Muzeelor ​​pentru Copii vă poate ajuta să găsiți un muzeu pentru copii lângă dumneavoastră. În plus față de muzeele special concepute pentru copii, mulți au exponate pe care copii le-ar putea găsi interesante. Luați în considerare muzeele de istorie naturală, în special cele cu exponate de dinozauri sau mumie egipteană, planetarii, muzee de ceară sau muzee de aviație.
 2. Învățați-le pe copii despre animale, luându-le la o fermă locală.
  2
  Învățați-le pe copii despre animale, luându-le la o fermă locală. Indiferent unde locuiți, este posibil să fie o fermă sau o grădină zoologică care nu este departe de dvs., ceea ce va da copiilor dvs. o mare oportunitate de a interacționa și de a învăța despre animale. Zootecile și acvariile sunt, de asemenea, modalități minunate de a învăța copiii despre noile animale în timp ce se distrează.
 3. Devii activ cu activități în interior.
  3
  Devii activ cu activități în interior. Bowlingul, patinajul, patinajul [7], înotul, gimnastica și alpinismul sunt toate opțiuni bune. Copii vor arde energie, în timp ce se distrează și vor învăța o nouă abilitate. De asemenea, puteți căuta parcuri de trambulină interioară, parcuri acvatice interioare și centre de divertisment familiale în zona dvs.
 4. Bucurați-vă de marele exterior.
  4
  Bucurați-vă de marele exterior. În funcție de locul în care locuiți, puteți vizita plaja, lacul sau munții. Chiar dacă nu locuiți în apropierea oricăror atracții în aer liber interesante, puteți încerca să vizitați un parc local sau să faceți o plimbare sau o plimbare cu bicicleta în jurul orașului.
 5. Mergi la filme.
  5
  Mergi la filme. Dacă nu aveți timp pentru asta sau dacă doriți să economisiți niște bani, luați-i pe copii să închirieze un DVD / video. Asigurați-vă că este ceva de care toți se vor bucura și că toți au decis. Când trebuie să-ți faci o slujbă sau ești ocupat, strânge-le împreună și pune-le pe film.