Cum să încurajezi copiii să joace

Acest articol vă va arăta cum să vă încurajați pe copii să se joace mai mult.

Paşi

 1. Scoateți electronica departe de copil.
  1
  Scoateți electronica departe de copil. Adesea, în aceste zile, copiii joacă acum mai mult cu electronica decât jocul activ. Deci, încercați să le scoateți pe primul loc.
 2. Obțineți niște jucării pe care copilul sau copilul dvs. ar dori să le joace.
  2
  Obțineți niște jucării pe care copilul sau copilul dvs. ar dori să le joace. Chiar și le arăta o varietate de lucruri de a alege și de a le scoate.
 3. Faceți-o amuzantă pentru copil!
  3
  Faceți-o amuzantă pentru copil! Uneori, copiii se pot plictisi să se joace, așa că asigurați-vă că faceți distracție pentru ei! Creați o mică stație de redare sau chiar jucați cu copilul. Faceți-l distractiv și interactiv.
 4. Încurajați-i să meargă afară și să se joace sau să exploreze.
  4
  Încurajați-i să meargă afară și să se joace sau să exploreze. Sau chiar să găsească niște meserii cu copilul. Păstrați imaginația lor în jurul lor și asigurați-vă că se distrează.
 5. Întrebați ce ar dori să facă.
  5
  Întrebați ce ar dori să facă. Poate chiar te poți duce în parc sau în loc de joacă, poate chiar și cu un prieten sau doi.
 6. Întoarceți-vă sau chiar intrați și bucurați-vă de timpul de joc fără ajutorul electronicii.
  6
  Întoarceți-vă sau chiar intrați și bucurați-vă de timpul de joc fără ajutorul electronicii. Este OK din când în când să se joace cu electronica, dar nu toată ziua în fiecare zi.
 7. Sper că copilul sau copiii au un joc grozav și sperăm că veți avea parte și de distracție!
  7
  Sper că copilul sau copiii au un joc grozav și sperăm că veți avea parte și de distracție! Bucurați-vă de viață în timp ce puteți, în special, cu copiii, merge rapid.