Cum să ai o vacanță minunată la niagara cade

Cadeele Niagara sunt una dintre cele mai mari minuni naturale ale lumii. Este una dintre cele mai frumoase atracții turistice și locuri de vacanță. Cascada Niagara atrage milioane de vizitatori care doresc o oportunitate de a vedea căderile spectaculoase din toate punctele de vedere. Dar căderea Niagara nu este singura atracție a Niagara. Situat în partea de jos a râului, pe partea canadiană, se întâlnesc căderile de potcoavă, iar pe partea americană se află căderea americană a vălului de mireasă. Acolo puteți vedea curcubeul și să vedeți ceața, și să ascultați urla apei, care curge peste pietre și cade în jos.

Paşi

 1. Du-te pe Maid of the Mist.
  1
  Du-te pe Maid of the Mist. Acest tur cu barca vă duce direct în inima Niagara Falls, motiv pentru care este una dintre cele mai populare atracții.
 2. În partea canadiană, luați turul "Journey Behind The Falls", care vă permite să vedeți partea din spate a potcoavelor căzând prin mai multe portaluri de observare care au fost sculptate din pietre.
  2
  În partea canadiană, luați turul "Journey Behind The Falls", care vă permite să vedeți partea din spate a potcoavelor căzând prin mai multe portaluri de observare care au fost sculptate din pietre. Puteți urmări căderea în cascadă peste pereți prin portaluri care sunt situate la aproximativ 1/3 din drumul în jos de cade. Apoi puteți lua un lift și coborâți la poalele căderilor unde există o punte de observație. În tuneluri există tot felul de semne cu fapte despre căderi.
 3. Turnul CN este un alt punct de atracție în Toronto.
  3
  Turnul CN este un alt punct de atracție în Toronto. Este una dintre cele mai iconice clădiri din Canada. Acesta a fost inițial construit ca un turn de televiziune. Puteți lua un ascensor la nivelul privit. Odată ce ajungeți la nivelul de observare puteți obține o vedere de 360 ​​de grade a orașului de la acest nivel. Dacă rămâneți și vă concentrați, puteți simți și turnul legănându-se cu vântul.
 4. Situat pe partea de sus a dealului Clifton, Ripley's Believe It or Not!
  4
  Situat pe partea de sus a dealului Clifton, Ripley's Believe It or Not! Muzeul și lucrările de ceară Louis Tussaud sunt două atracții majore. Lucrările de ceară ale lui Louis Tussaud sunt o colecție de figuri de ceară recunoscute instantaneu, adevărate la viață, realizate de artiști recunoscuți de ceară renumiți din întreaga lume. Vă puteți capta cu celebrități preferate cu sute de oportunități de fotografie cu celebrități și celebrități celebre.
 5. Casa lui Frankenstein și labirintul oglinzii din peșterile de cristal sunt alte atracții.
  5
  Casa lui Frankenstein și labirintul oglinzii din peșterile de cristal sunt alte atracții. Parcul tematic Marineland este o altă atracție cu spectacole cu delfini, balene și alte creaturi marine. Parcul oferă, de asemenea, un sortiment de plimbări pentru copiii mici și căutătorii de thrill.