Cum să fii răsfățat de părinți fără să te întrebi (fete)

Deci, vrei ca părinții tăi să-ți dea tot ce ai vrut vreodată. Dar nu vreți să cereți asta. Citește mai departe.

Paşi

 1. Obține note bune.
  1
  Obține note bune. Dacă aveți note bune, părinții dvs. vor dori în mod automat să vă răsplătească. Concentrează-te pe școală și stai organizat. Întotdeauna fă-ți temele și lucrează în clasă. Participați la fiecare curs, chiar dacă nu este preferatul dvs. Spuneți un răspuns în matematică, citiți un pasaj în limba engleză. Nu aveți nicio idee despre numărul participării pe cardul dvs. de raport. Participarea și munca grea vor ajuta elevii dvs. să crească.
 2. Faceți treburile voastre.
  2
  Faceți treburile voastre. Atâta cât îl urăști, a face treburi va face părinții tăi fericiți. Și un părinte fericit duce la un copil fericit. Un copil care face treburi este ceva ce un părinte nu poate rezista. Deci chiar și uneori fac niște treburi suplimentare. Părinții tăi vor fi peste lună. Curăță-te după tine, dacă poți. Părăsiți cinci minute în fiecare seară pentru a vă îndrepta camera. Veți fi surprins de ce este o mare diferență!
 3. Ține-ți atitudinea în sus.
  3
  Ține-ți atitudinea în sus. Nici un părinte nu dorește să facă lucruri pentru un copil lipsit de respect. Faceți ceea ce vi se cere și ajutați. Dacă vă supărați părinții, păstrați-vă calmul și calmul pentru a-ți explica punctul de vedere. (Faceți o pauză pentru a vă liniști dacă este necesar.) Dați-vă sau explicați motivele în mod clar și logic, mai degrabă decât lăsându-l să devină o luptă mare. Părinții respectă asta. De exemplu, în loc de "Tată, nu mă lăsați niciodată să fac ceva! Te urăsc!" încercați "Tată, înțeleg că sunteți îngrijorat, dar vă promit că pot să mă uit pentru mine. Aș fi cu prietenii tot timpul, dacă ar fi nevoie de ajutor, ar fi adulți responsabili în zonă dacă am avea nevoie de ajutor și aș fi înapoi de 10. Mă simt înfundat și frustrat atunci când țineți un astfel de curtew strict ".
 4. Ajută-i pe părinții tăi când poți.
  4
  Ajută-i pe părinții tăi când poți. Părinții apreciază un copil util și sunt mai predispuși să vă considere responsabili și fiabili. Este posibil ca acestea să fie mai indulgente și să le dăruiască unui copil care este un bun ajutor. Încercați să faceți lucruri mici, cum ar fi spălarea spontană a mesei după cină sau îngrijirea fratelui tău, astfel încât părinții tăi să se poată relaxa. Lasă-i să știe că pot conta pe tine. De exemplu, atunci când mama ta este înghițită de muncă și tatăl tău e bolnav, ridică puțină libertate, uitându-se la un frate sau la o ofertă de a face macaroane. Dacă nu sunteți destul de sigură cum să faceți ceva, cereți-i să vă învețe să o faceți singur, mai degrabă decât să-i cereți să o facă pentru dvs. Această ușoară distincție este ceva la care părinții se ridică. "Mamă, poți să-mi găsești o șurubelniță ca să schimb bateriile?"
 5. Aruncați sugestii.
  5
  Aruncați sugestii. Părinții dvs. chiar nu știu că vreți ceva. Aruncați niște sugestii, de parcă vedeți o jucărie care vă place la magazin spunând: "Oh wow, hei mama / tata nu e misto?" Suna proastă, dar dacă părinții tăi văd că vrei ceva, și văd că ai fost un copil grozav, ei o vor primi! Dacă nu primesc indiciul că vrei să fii răsfățat fără să te întrebi, încercați să respirați adânc și să întrebați: "Mama / tata, aș putea să văd asta? Părinții apreciază simplitatea, iar dacă sunteți maturi în privința acesteia, este foarte probabil să îi acordați o atenție deosebită.