Cum să vă împrieteniți cu un snob

Uneori, există oameni în viață pe care doriți să fiți prieteni, chiar dacă acestea sunt snobby. Acest articol vă va arăta cum.

Paşi

 1. Împăcați-vă prietenii ei și ea va dori cu siguranta tine!
  1
  Împăcați-vă prietenii ei și ea va dori cu siguranta tine! Un lucru de reținut despre snob este că nu are o minte proprie. Când regulile majoritare își vor folosi întotdeauna mintea asupra ei. Dacă prietenii ei cred că ești răcoros, acea fată de snobby va gândi și ea!
 2. Ia parte din interesele ei, așa că voi doi veți avea lucruri în comun.
  2
  Ia parte din interesele ei, așa că voi doi veți avea lucruri în comun. Nu-i cunosc interesele? Nici o problema. Nu credeți că trebuie să căutați indicii. Vezi tu, snobii sunt la fel. Toți sunt interesați de exact aceleași lucruri, așa că amintiți-vă de cei trei "Gossip" "Guys" și "Gloss". Tot ce trebuie sa faci este sa scapi de buze, sa te apuci de un tip, sa mergi pe jumatate si apoi sa-l lasam pe snob si prietenii ei a doua zi. Veți se potrivi ca o mănușă și faceți-vă drumul la fel de bine ca o furculiță în ochi.
 3. Acționați natural.
  3
  Acționați natural. Trebuie să faceți aceste lucruri un mod de viață. Prin urmare, trebuie să vă simțiți devotați celor trei G și să vă transformați a doua natură, pentru a impresiona turmele de cercuri cu doamne mari, cu ochi mari, care se aruncă în jurul sălilor cu regina lor de gheață. Amintiți-vă, dacă ea crede că încercați prea mult, ea va spune tuturor că respirația voastră miroase a fi un picior și că vă spălați părul numai când îi dați câinii dvs. băi de lună de purici. Și oricine o ascultă este de asemenea fără minte, toți o vor crede.