Cum să vă liniștiți nervii în prima zi a școlii

Prima zi de școală poate fi intimidantă. Fiți pregătiți și veți putea să vă bucurați de toate beneficiile pe care le aduce școala. Iată câteva sfaturi despre cum să vă ocupați de prima zi la școală.

Paşi

 1. Aflați despre școală.
  1
  Aflați despre școală. Evitați să vă speriați în prima zi vizitând școala dvs. și familiarizați-vă cu zona înainte de prima zi. Puteți cere profesorilor să vă arate în jur. Căutați informații despre școala dvs. pe internet sau cereți informații.
 2. Găsiți un costum.
  2
  Găsiți un costum. Așezați echipamentul perfect pentru prima zi în noaptea dinaintea primei zile. Așteptarea până dimineața poate adăuga stres în timpul zilei. Asigurați-vă că echipamentul este potrivit conform regulilor școlare.
 3. Împachetați rucsacul.
  3
  Împachetați rucsacul. Împachetați rucsacul cu o noapte înainte. Asigurați-vă că aveți toate consumabilele de care aveți nevoie. Faceți o listă de verificare pentru a vedea ce aveți nevoie în acea zi. Încercați să păstrați cât mai mult din cărțile dvs. și alte consumabile în dulapul dvs. din prima zi. În acest fel nu este nevoie să purtați un rucsac greu - acest lucru poate provoca mai mult stres, ceea ce nu este grozav.
 4. Ia o odihnă bună.
  4
  Ia o odihnă bună. Ia-ți un somn bun noaptea înainte de prima ta zi. Du-te la culcare la o oră decentă și nu uitați să vă setați alarma pentru un timp decent, astfel încât să nu întârzii la școală!
 5. Mănâncă micul dejun.
  5
  Mănâncă micul dejun. Vă va ține vigilenți și atenți. Dacă nu aveți timp să mănâncați micul dejun, luați o gustare sănătoasă împreună cu dvs. pentru a mânca între clase sau în autobuz.
 6. Împachetează prânzul.
  6
  Împachetează prânzul. Împachetați un prânz sănătos.
 7. Gandeste pozitiv.
  7
  Gandeste pozitiv. Gândiți-vă pozitiv și prezentați-vă altora. Ei sunt, probabil, la fel de nervosi ca tine si ar fi binevenit cu cineva cu care sa vorbeasca.
 8. Zâmbet!
  8
  Zâmbet! Veți fi mult mai confortabil dacă vă simțiți fericit să fiți acolo.