Cum să creează o expoziție profesională a unui stand de comerț pe un buget

Lumea afacerilor a devenit incredibil de competitivă, iar publicitatea la târguri și convenții poate fi costisitoare, dar cu instrumentele adecvate, puteți crea un stand competitiv de comerț profesional pe un buget restrâns.

Paşi

 1. Pregătiți-vă ideile și consumabilele.
  1
  Pregătiți-vă ideile și consumabilele. Atunci când decideți să vă prezentați sau să afișați produsele sau serviciile dvs., faceți o listă cu toate opțiunile și materialele pe care le considerați necesare.
 2. Obțineți o fundație de showroom, care este fabricată din fermă de afișaj.
  2
  Obțineți o fundație de showroom, care este fabricată din fermă de afișaj. Trupele de expoziții comerciale din carouri vor dura o viață întreagă; acestea sunt ușor de mărite datorită designului lor modular și sunt greutate redusă. Bonusul adăugat este un stand standard de 10 x 10 nivel de intrare va costa în jur de $ 2000, cu toate acestea, atunci când adăugați toate celelalte opțiuni, veți găsi aceasta ca fiind cea mai ieftină și cea mai ieftină soluție.
 3. Utilizați monitoarele pentru a afișa filme, diapozitive și alte materiale de suport.
  3
  Utilizați monitoarele pentru a afișa filme, diapozitive și alte materiale de suport. Nu aveți nevoie de un televizor nou; puteți obține un monitor de mâna a doua cu ecran plat în aceste zile aproape oriunde este în formă bună și va fi perfect pentru afișajul dvs.
 4. Asigurați-vă că utilizați o companie de bannere profesionale pentru grafica dvs.
  4
  Asigurați-vă că utilizați o companie de bannere profesionale pentru grafica dvs.
 5. Asigurați-vă că planul dvs. de planșeu este ușor de utilizat.
  5
  Asigurați-vă că planul dvs. de planșeu este ușor de utilizat. Amintiți-vă că un potențial client ar putea avea copii cu ei, astfel încât să păstrați siguranța în prim-plan pentru cei mici.
 6. Aveți înștiințări sau ceva cu numele dvs. pe el.
  6
  Aveți înștiințări sau ceva cu numele dvs. pe el. Patronii pot lua cu ei și se uită la o cafea atunci când ajung acasă.