Cum să a onora pe Dumnezeu

Onorarea lui Dumnezeu poate să arate multe feluri diferite, în funcție de trecutul tău și de stilul tău de viață. Există multe modalități de aL onora pe Dumnezeu; cu toate acestea, vă ajută dacă faceți un obicei bun de a proceda cu umilință, de a nu fi văzut când îi slujiți pe ceilalți, fiind generoși și trăind într-un singur acord.

Cap 1
Paşi

 1. Începeți să-L onorați pe Dumnezeu prin teamă și respect:
  1
  Începeți să-L onorați pe Dumnezeu prin teamă și respect: Aceasta include teama de a nu se bucura de El, să se teamă de tot DOMNUL; (Psalmul 33: 8) (1 Corinteni 1: 1)
 2. Realizați că "slava, lauda, ​​renumele, distincția" sunt cuvinte care sunt sinonime cu "onoarea".
  2
  Realizați că "slava, lauda, ​​renumele, distincția" sunt cuvinte care sunt sinonime cu "onoarea". Cântați căile Lui de aL onora pe Dumnezeu. Fie ca ei să cânte despre căile Domnului, căci slava Domnului este mare. (Psalmi 138: 5)
 3. Cinstește-te pe Dumnezeu prin "dragoste", de exemplu, la judecata pe care o vor întreba:
  3
  Cinstește-te pe Dumnezeu prin "dragoste", de exemplu, la judecata pe care o vor întreba: Și când te-am văzut, că erai străin și că te-am dus, sau că erai goală și te-am îmbrăcat? Și când te-am văzut bolnav sau într-o închisoare și am venit la tine? [2] Și Împăratul ia răspuns și le-a spus: Amin, vă spun, la fel de mult ca și voi fratilor, mi-ai facut asta.

Cap 2
Închinarea lui dumnezeu

 1. Închinare oriunde ai fi.
  1
  Închinare oriunde ai fi. Puteți să vă dedați o parte sau întreaga cameră a casei voastre ca un loc de rugăciune și închinare. De exemplu, nu sunteți obligați să mergeți să vă închinați altora. În schimb, ați putea adora adesea acasă, singuri sau cu alții. Cultul vostru poate include lumanari, tămâie și imagini sau statui de importanță spirituală pentru credința voastră, dacă există. În funcție de credința în care sunteți parte, puteți înlocui elemente ale credinței voastre în acest loc. În plus, dacă nu aveți o religie, puteți alege elemente de semnificație sau de semnificație pentru a vă plasa în altarul dvs. Închinarea acasă poate fi o practică bună pentru menținerea unei vieți sănătoase a rugăciunii. Puteți folosi spațiul venerației pentru rugăciune sau meditație zilnică.
 2. Întâlniți-vă într-un loc de închinare.
  2
  Întâlniți-vă într-un loc de închinare. Invită-i pe alții să împărtășească și să comunice cu oamenii în tradițiile credinței tale. Închinarea cu alții poate spori sentimentul de venerație. Venerația este un simț al micșorării noastre în fața unui mare scop, a fi sau a prezenței. [3] Oamenii care se confruntă cu mai multă îndurare în creație pot avea mai multe șanse să-i ajute pe alții și să se angajeze în lucrul pentru binele grupului. [4] Multe locuri de cult au o artă frumoasă și o învățătură frumoasă. Ele conțin adesea și învață simboluri ale credinței, care reprezintă o doctrină proeminentă. Și, părtășia cu oamenii de la locul de întâlnire.
 3. Practicarea obiceiurilor de rugăciune și meditație.
  3
  Practicarea obiceiurilor de rugăciune și meditație. Rugăciunea și meditația vă pot ajuta să vă reglați emoțiile negative. Rugăciunea poate acționa ca un sprijin social invizibil pentru a ajuta la întărirea unei imagini pozitive a sine. [5] Dacă practici rugăciune, rugați-vă oriunde, în orice moment sau găsiți un loc și timp liniștit pentru a vorbi cu Dumnezeu despre preocupările voastre și despre lucrurile din viața voastră, pentru care sunteți recunoscător. Luați în considerare păstrarea unui jurnal de rugăciune Atunci când vă revizuiți, vă permite să sortați durerea emoțională din viața voastră și să vă orientați spre lucrurile care vă interesează. Studiile arată că pacienții cu boli care amenință viața au beneficiat din punct de vedere fizic și emoțional de a ține în mod regulat jurnale despre experiențele lor stresante. [6] Practicați în mod regulat rugăciunea, meditația și mintea spirituală. Acestea necesită ca voi să vă concentrați și să vă concentrați mintea pentru a înceta gândurile aleatorii și pentru a canaliza o conexiune cu o prezență mai mare. [7]

Cap 3
Servirea altor persoane

 1. Faceți lucruri mici, dar utile pentru alții în mod voluntar, nu pentru atenție sau pentru observații.
  1
  Faceți lucruri mici, dar utile pentru alții în mod voluntar, nu pentru atenție sau pentru observații. Poți să-l onorezi pe Dumnezeu făcând acțiuni bune pentru alții mai ușor în viața ta de zi cu zi. În plus, ajutarea altora poate ajuta la creșterea aprecierii generale, a plăcerii, a iluminării și a calității vieții. Schimbați lucrurile mici, drăguțe pe care le faceți pentru alții, pentru a le păstra pentru noi. Cum poți să-ți dai chiar și alte nevoi - cu al tău și să eviți presiunile pentru dorințele minore și nemulțumirile de a trăi o viață mai umilă, în afară și înăuntru, pentru onorarea altora și a lui Dumnezeu? [8] Randamentul unei mașini pentru a le permite să fuzioneze în trafic, și să fuzioneze treptat, fără să-și facă treabă, să facă o masă pentru o persoană înfometată, nu doar pentru un prieten sau un membru al familiei. Zâmbește, nu cu mândrie, ținând frumos ușa deschisă pentru cineva Fii un co-lucrător productiv și grijuliu, nu lăudabil. persoană nevoiasă unele îmbrăcăminte sau altă necesitate
 2. Voluntați cu o organizație sau un grup care îi ajută pe oameni.
  2
  Voluntați cu o organizație sau un grup care îi ajută pe oameni. Luați timp pentru a vă asigura că vă găsiți un bun meci de voluntariat pentru dvs. Uită-te la munca de voluntariat care se potrivește cu interesele tale. S-ar putea să încercați locurile de cult sau caritate locale sau să utilizați Paginile Aurii sub "Centrul de Voluntariat" sau "Serviciul de Voluntariat" sau puteți consulta online la Volunteermatch.org sau 1-800-volunteer.org pentru a găsi oportunități în zonele din apropierea dvs. . Luați în considerare următoarele tipuri de voluntariat: [9] Tutoring sau voluntariat la o școală. Traducere pentru imigranți, dacă vorbești altă limbă Coaching pe o echipă, dacă joci un sport Curățarea și lucrul la un parc local sau un refugiu de viață sălbatică Lucrul la un spital local, la bătrâni sau la o clinică Apelarea oamenilor pentru strângerea de fonduri de la domiciliu
 3. Nu vă faceți prea mult!
  3
  Nu vă faceți prea mult! Peste angajamentul de a ajuta pe alții este stresant și vă va răni capacitatea de a sluji altora bine. Vrei să poți face lucruri bune pentru alții cu o atitudine bună. Luați timp pentru a vă gândi dacă aveți timp înainte de a vă angaja să faceți ceva. Dacă ați comis deja, luați în considerare finalizarea unei părți din lucrare și apoi intensificarea unui alt efort. Comunicați deschis despre ceea ce se întâmplă cu dvs. Oamenii înțeleg că ceilalți sunt ocupați și vă vor respecta dacă comunicați cu onestitate. Nu vă fie frică să vă întoarceți la voluntariat pentru aceeași organizație, odată ce aveți timp să vă angajați din nou. Alegeți din nou voluntariatul, dacă trebuie să faceți o pauză.
 4. Cereți-i pe cineva să lucreze voluntar cu dvs.
  4
  Cereți-i pe cineva să lucreze voluntar cu dvs. Făcând lucruri cu alții vă ajută adesea să oferiți motivația pe care trebuie să o urmați cu munca pe care doriți să o faceți. În plus, vă poate ajuta să vă îmbogățiți ca prieten în experiența de muncă pe care o veți avea și pe noii oameni pe care îl puteți întâlni. Luați în considerare munca voluntară cu familia, soțul / soția sau cu alte persoane importante. Acest tip de muncă ar putea ajuta la relațiile dvs. sănătoase și poate ajuta la crearea unui sentiment de scop în afara dvs. înșivă.

Cap 4
Acționând cu umilință

 1. Acceptați oportunitățile și limitele dvs.
  1
  Acceptați oportunitățile și limitele dvs. Fii proactiv cu privire la cine poți fi și sunt. Cu cât trebuie să vă dovediți mai puțin celorlalți, cu atât mai mult îl puteți onora pe Dumnezeu. Când întâmpinați conflicte cu ceilalți, dețineți-vă responsabilitățile. Cunoașterea defectelor și acceptarea lor va permite, de asemenea, să învățați din greșelile dvs. și să creșteți. Acest tip de comportament ajută la construirea unor legături sociale puternice. [10] De exemplu, dacă prietenul tău este supărat pe tine pentru că întârzie, nu devii defensiv. Spune-le: "Îmi cer scuze, vreau să fiu mai atent la timpul meu". Văzând și deținând problemele dvs. le puteți face să pară mai puțin teamă și mai mult posibil de depășit. Această atitudine pozitivă vă poate ajuta să faceți schimbări pozitive în obiceiurile voastre.
 2. Iartă-i și dăruiește harul dincolo de ceea ce merită oamenii, că vrei ca ei sau Dumnezeu să ți-o dea.
  2
  Iartă-i și dăruiește harul dincolo de ceea ce merită oamenii, că vrei ca ei sau Dumnezeu să ți-o dea. Acceptați și nu vă concentrați asupra greșelii voastre sau a celuilalt, ci concentrați-vă asupra anumitor lucruri pe care le puteți face pentru a da harul mântuitor al lui Dumnezeu și pentru a îmbunătăți viețile în moduri concrete, la fel de mult cât aveți ocazia.
 3. Gândește-te la tine mai rar.
  3
  Gândește-te la tine mai rar. Armărați-vă cu bunătate, dreptate, umilință, har și pace, nu trăgând sau înșelând, dar iubindu-i pe ceilalți în avans și pe mărcile lor bune. Îngrijindu-se mai puțin de sine, o face mai bine să fie mai conectat cu ceilalți. Dedicarea sinelui pentru ceilalți beneficiază și nu cere o desăvârșire de la voi, fie să onoreze pe Dumnezeu prin slujirea creației sale. [11]
 4. Arătați-vă că sunteți recunoscători.
  4
  Arătați-vă că sunteți recunoscători. Recunoștința creează un sentiment că ați beneficiat de alți oameni și de lucrurile pe care le fac și le spun. Când deveniți mai conștienți de propria dependență de oameni. Mulțumim oamenilor și le acceptăm importanța și împărtășim toată speranța, pacea și alte resurse pe care le aveți, cu atât mai mult veți putea să înțelegeți că nu este vorba despre voi. Păstrați un jurnal de recunoștință; această practică vă poate îmbunătăți bunăstarea psihologică. Notați cel puțin trei lucruri pentru care vă mulțumiți. Și faceți-vă recunoștința să scrieți zilnic. [12]
 5. Încurajați-i pe ceilalți să împărtășească și să-ți facă partea pentru a evita autocentrarea, ci pentru a fi deschise spre creșterea și împărtășirea împuternicirii, nu prin constrângere, cerințe sau control al altora inutile.
  5
  Încurajați-i pe ceilalți să împărtășească și să-ți facă partea pentru a evita autocentrarea, ci pentru a fi deschise spre creșterea și împărtășirea împuternicirii, nu prin constrângere, cerințe sau control al altora inutile. [13] Când sunteți liberi de a fi centrul de atenție, puteți lucra pentru a împuternici pe alții, negându-vă unele prerogative / avantaje. Consolidarea altora creează o comunitate mai puternică capabilă să lucreze spre un bine comun. Puteți deveni un lider puternic atunci când știți cum să construiți în mod eficient sentimentul de realizare a altora. Unii dintre cei mai impresionați oameni care au trăit au fost lideri spirituali, de exemplu, Buddha, Gandhi, Isus Hristos, Martin Luther King și Muhammad.
 6. Evitați să acționați îndreptățit, cum ar fi așteptarea de a fi recompensat, mulțumit sau complimentat pentru activități bune.
  6
  Evitați să acționați îndreptățit, cum ar fi așteptarea de a fi recompensat, mulțumit sau complimentat pentru activități bune. A acționa îndreptățit înseamnă că unul indică faptul că ar trebui să obțină anumite lucruri pentru a se descurca bine. Simtandu-se ca si cum merita lucrurile, dar nu le primeste, o sa fie sfarsit sau amar. Este dificil de a avea o atitudine bună și de a iubi pe alții în timp ce amar, din cauza lipsei de gândire despre lucrurile pe care nu le are. Dacă nu vă simțiți ca și cum ați fi datorate lucruri, atunci puteți lucra mai liber pentru ceilalți, fără a aștepta lucruri în schimb.
 7. Practicați-vă slujirea, ajutați pe cei slabi și nu căutați sau îngrijeați de impresionare sau de nerealiste, de "mobilitate ascendentă" sau de bogății înșelătoare pentru ceea ce ar câștiga o persoană, dacă câștigă lumea, ci își pierde sufletul?
  7
  Practicați-vă slujirea, ajutați pe cei slabi și nu căutați sau îngrijeați de impresionare sau de nerealiste, de "mobilitate ascendentă" sau de bogății înșelătoare pentru ceea ce ar câștiga o persoană, dacă câștigă lumea, ci își pierde sufletul? Nu vă faceți griji în legătură cu eșecurile dvs., ci faceți-le temporare și continuați-vă imediat realizările. În loc de îngrijire și împărtășire a iritațiilor, încercați să lucrați bine și să vă îngrijorați mai puțin despre dumneavoastră. Așadar, concentrați-vă mai mult pe imaginea mai mare și ajutându-vă reciproc, prin slujire - și vă închinați lui Dumnezeu prin slujirea poporului comun sau sărac. [14]
 8. Să presupunem că nu aveți toate răspunsurile.
  8
  Să presupunem că nu aveți toate răspunsurile. Adesea oamenii care sunt umili sunt mai toleranți față de ceilalți. Oamenii umili nu trebuie să fie agresivi sau defensivi în privința credințelor lor. A fi răbdător și a asculta alte credințe și idei, chiar și atunci când vă confruntați cu greutăți, îl puteți onora pe Dumnezeu prin pace și bunătate. Acest lucru vă va permite să deveniți mai puternici și să aflați mai multe despre Dumnezeu și despre voi înșivă.
 9. Fie ca pacea și lucrurile bune să se întâmple ca să nu înțelegeți sau să nu vă aflați sub control.
  9
  Fie ca pacea și lucrurile bune să se întâmple ca să nu înțelegeți sau să nu vă aflați sub control. Ieșiți din calea lucrării lui Dumnezeu lucrați pentru o comunitate voluntară, inclusiv prin eforturi individuale și în grupuri, cum ar fi la locuri de cult.
 10. Așteptați și apreciați cunoștințele celorlalți în credința care diferă, mai mare sau mai mică, de experiența, realizarea, expertiza sau studiul.
  10
  Așteptați și apreciați cunoștințele celorlalți în credința care diferă, mai mare sau mai mică, de experiența, realizarea, expertiza sau studiul. Cinste pe Dumnezeu răsplătindu-și binecuvântarea și bunăvoința prin milostenie și sincere condoleanțe în durere și felicitări în vremurile bune. Onorați pe Dumnezeu oferindu-i credință altora, acceptând cine și ce sunt și ce pot oferi, bucurându-se de timpul petrecut împreună cu ceilalți în părtășie.