Cum să a găsi un fermier fbi în Grand Theft Auto: Vice City

Există o mare varietate de vehicule în Grand Theft Auto: Vice City, dar unele sunt mai greu de găsit decât altele. Unul dintre cele mai grele vehicule pe care le poți obține este FBI Rancher, un SUV negru de înaltă performanță. Ranch-ul FBI nu este parcat de obicei undeva în Vice City - pentru al obține, trebuie să furi unul de la agenții guvernamentali care te urmăresc la nivele foarte înalte. Consultați pasul 1 de mai jos pentru a afla cum să obțineți una proprie!

Paşi

 1. Obțineți arme puternice.
  1
  Obțineți arme puternice. Pentru a-ți primi Rancherul, va trebui să ridici nivelul dorit destul de înalt, ceea ce înseamnă că va trebui să poți provoca haos și moarte pe scară largă cât mai repede posibil. Armele de mână de bază și armele corpului nu o vor tăia. În schimb, veți dori puști, mitraliere și, dacă este posibil, arme grele, cum ar fi lansatoare de rachete și minigoane. Vizitați Ammu-Nation pentru a cumpăra cele mai multe arme standard. Nu uitați să stocați și muniție!
 2. Obțineți armura corpului.
  2
  Obțineți armura corpului. Odată ce începeți să răsturnați stelele dorite, veți începe să fiți urmăriți și atacați cu tot mai multe violențe din partea forțelor de ordine. Armura corpului vă poate ajuta să supraviețuiți suficient de mult pentru a ajunge la cinci stele dorite. Sănătatea completă este, de asemenea, un must-have.
 3. Ridicați nivelul dorit până când ajungeți la 5 stele.
  3
  Ridicați nivelul dorit până când ajungeți la 5 stele. Începeți să distrugeți distrugerea. Omoară oameni, fură mașini și aruncă în aer mașinile pe care nu le furi. Uciderea ofițerilor de poliție, mai degrabă decât pietonilor aleatorii, va ajuta la creșterea mai rapidă a nivelului dorit, dar poliția va lupta înapoi. Pe măsură ce vă ridicați nivelul dorit, autoritățile de aplicare a legii vă vor urmări tot mai mult fără milă. Odată ce-l înfruntați până la cinci stele, FBI-ul va începe să urmărească. Aceasta este sansa ta de a lua un Rancher FBI!
 4. Căutați fermierul FBI.
  4
  Căutați fermierul FBI. Fermierul FBI este un SUV negru cu patru uși. Dacă sunteți pe fugă, veți întâlni FBI Ranchers care vă urmăresc, precum și în blocuri de drum în timp ce încearcă să vă blocheze calea. Când întâlniți unul, așteptați ca agenții din interior să iasă din mașină, apoi să-i ucideți repede. Fii atent - fermierul FBI vine cu patru agenți înăuntru, fiecare înarmat cu o mitralieră MP5 [1], care te poate pierde cu ușurință dacă nu ești rapid. Odată ce au murit, ia-o pe Rancher. Încercați să vă asigurați că nu există ofițeri de poliție în jurul valorii de atunci când intri în vehicul, sau ei ar putea fi în măsură să te bustă în timp ce încerca să părăsească scena.
 5. Pierde nivelul dorit.
  5
  Pierde nivelul dorit. Există mai multe moduri de a face acest lucru. Puteți folosi un ieftin (consultați Sfaturile), conduceți la un Spray Pay "n, schimbați autovehiculele și conduceți noua mașină în Spray-ul cu plată sau colectați mită de poliție. Nu puteți să conduceți fermierul direct în Spray-ul plătitor - este prea "fierbinte" pentru a repopula. Lasati-o exact inafara Spray-ului Pay, furati repede o masina din apropiere, apoi conduceti masina in Spray Pay. Rețineți că atunci când vă întoarceți în FBI Rancher, veți obține în mod automat un nivel dorit de o stea.
 6. Salvați mașina în garajul dvs. la unul dintre casele dvs. de siguranță.
  6
  Salvați mașina în garajul dvs. la unul dintre casele dvs. de siguranță. Asigurați-vă că salvați și jocul în sine. Când încărcați jocul mai târziu, veți avea mașina păstrată în garaj fără daune.