Cum să devii un armistițiu

Gunsmiths sunt mesteri calificați și specialiști în prelucrarea lemnului instruiți pentru a construi și repara arme. Unii armistiți își fac viața folosind abilitățile lor, în timp ce alții preiau armele de foc ca hobby. Acest articol conține informații despre ambarcațiunile de armament, cerințele educaționale pentru a deveni arme de foc și aplicarea practică a unei diplome de arme de calibru mic.

Cap 1
Pregătirea pentru a deveni arme

 1. Au o aptitudine pentru a învăța abilitățile tehnice.
  1
  Au o aptitudine pentru a învăța abilitățile tehnice. Armele trebuie să fie proiectate și construite în conformitate cu specificațiile exacte pentru a funcționa în siguranță și în mod corespunzător. Gunsmiths trebuie să fie expert în lucrul cu lemn, metal, și alte materiale de magazin pentru a crea un echipament complicat. Abilitățile matematice sunt importante pentru arme, deoarece acestea trebuie să măsoare și să taie lemnul și metalul. Gunsmiths are excelente abilitati de prelucrare a lemnului si a metalelor. Ei știu cum să folosească echipamente de magazin, cum ar fi strunguri, prese de foraj, instrumente de măsurare a preciziei, fișiere și dălți și alte instrumente ale comerțului. Gunsmiths au experienta mecanica. Ei înțeleg modul în care piesele individuale care se mișcă într-o pistol lucrează împreună și sunt capabili să identifice problema atunci când o pistol nu funcționează corect.
 2. Fiți interesați de istoria și producția de arme.
  2
  Fiți interesați de istoria și producția de arme. Gunsmiths înțeleg că se bazează pe cunoștințe de arme care au evoluat de-a lungul a câteva sute de ani. Sunt familiarizați cu modele vechi și noi de arme, producători și accesorii. Gunsmiths sunt adesea colectori sau pasionați care au dorința de a pune arme pe cont propriu. WH.shared.addScrollLoadItem ( 'img_023f84a694')
 3. Fii serios în legătură cu siguranța pistolului.
  3
  Fii serios în legătură cu siguranța pistolului. Licențierii de arme cunosc importanța manipulării armelor în conformitate cu normele standard privind siguranța armelor și cu legile din regiunea lor. Siguranța pistolului se extinde la crafting-ul pistolului însuși, deoarece un pistol defect poate fi nesigur pentru utilizator.

Cap 2
Educatie si antrenament

 1. Începeți mai devreme.
  1
  Începeți mai devreme. Luați cursuri de arte industriale în liceu, cum ar fi prelucrarea, pregătirea și prelucrarea lemnului. Aceste tipuri de clase vor forma setul de competențe de bază de care aveți nevoie. Dacă ați mai rămas de liceu timp de mai mulți ani, luați cursuri la un colegiu din comunitatea locală pentru a vă abține pe abilitățile dumneavoastră.
 2. Aplicați la un program de arme de foc de la un colegiu sau o școală de comerț.
  2
  Aplicați la un program de arme de foc de la un colegiu sau o școală de comerț. Cele mai multe dintre aceste programe durează între șase luni și doi ani. O listă de școli acreditate poate fi găsită pe site-ul web al ANR. Programele de gunsmithing predau abilitățile mecanice și de scule, diferitele funcții și modele ale diferitelor arme de foc, diagnosticarea și repararea armei, procedurile de siguranță și, în unele cazuri, chimia și balistica. Luați în considerare înscrierea într-un program online de arme de foc, o alternativă populară în ultimii ani. Programele de gunsmithing efectuează întotdeauna verificări de fond asupra potențialilor lor studenți; cei care nu trec nu sunt admiși în program.
 3. Găsește o ucenicie.
  3
  Găsește o ucenicie. Ca o alternativă sau în plus față de obținerea unei certificări sau a unei diplome în arme de foc, să caute un armator local sau să se adreseze prin intermediul Asociației Armeștilor și Traducătorilor Legați (TAOGART) pentru statutul de ucenicie. Pentru a aplica prin TAOGART trebuie să aveți 16 ani sau mai mult. Toți solicitanții trebuie să poată deține și să dețină în mod legal o armă de foc în conformitate cu legile federale și de stat. Dacă sunteți încă în liceu, trebuie să absolviți și să mențineți cel puțin o medie "C". Trebuie să aveți permisiunea tutorilor legali și a funcționarilor școlari (cum ar fi un director sau un consilier). O ucenicie de arme constă în instruirea la fața locului și instruirea în clasă, care totalizează aproximativ 8.000 de ore. Acest timp poate varia în funcție de tipul de ucenicie de arme de foc pe care îl întreprindeți.
 4. Obțineți o licență federală pentru arme de foc (FFL).
  4
  Obțineți o licență federală pentru arme de foc (FFL). Această licență diferă de alte licențe de arme de foc prin faptul că vă permite să păstrați posesia armelor de foc ale unei alte persoane mai mult de o zi, cum ați proceda dacă ați fi reparat-o. Pentru a primi un FFL trebuie să aveți peste 21 de ani să îndeplinească o serie de cerințe stricte de siguranță a armelor. Un agent de teren va fi expediat pentru a vă inspecta instalațiile de arme și a efectua un interviu cu dvs. înainte de acordarea licenței. Solicitați un FFL prin Biroul american de alcool, tutun, arme de foc și explozivi (ATF). Verificați zona dvs. locală pentru alte cerințe de licențiere.

Cap 3
Lansarea unei cariere ca armurier

 1. Luați în considerare specializarea într-un anumit tip de arme.
  1
  Luați în considerare specializarea într-un anumit tip de arme. Unii armești au găsit succes concentrându-se pe una din următoarele domenii: Proiectarea și construirea de arme personalizate. Creșterea stocurilor, care implică construirea stocului de arme folosind lemnul. Gravura cu arma, care adaugă valoare estetică pistoalelor cu gravuri decorative sau modelate în lemn sau metal. Pistolsmithing, care este practicat de oameni care personalizează designul și construiesc doar pistoale. Alți armești se concentrează în principal pe puști sau puști.
 2. Luați în considerare lucrul pentru o companie.
  2
  Luați în considerare lucrul pentru o companie. Operarea propriei afaceri poate fi dificilă și riscantă, așa că unii arme preferă să lucreze pentru altcineva. Gunsmiths sunt angajați la magazinele de produse sportive și de arme de foc, producătorii de arme de foc și arme.
 3. Solicitați calitatea de membru într-o breaslă de arme.
  3
  Solicitați calitatea de membru într-o breaslă de arme. Acest lucru vă poate oferi recunoașterea și sprijinul. Aceste asociații au, de asemenea, burse pentru studenții care intră în profesia de armești.