Cum să Cum sa-i faci pe baiatul viselor tale sa iesi cu tine (scoala de mijloc)

Multe fete au probleme în a le întreba. Uneori își lasă notele în dulapurile lor, întrebându-le, dar nu funcționează niciodată pentru că distrugerea lor se sfârșește prin a arunca afară, alteori se tem că vor ameti dacă vor încerca să întrebe în mod direct. Deci, iată ajutorul pe care l-ați cerut.

Paşi

 1. Construiți-vă încrederea.
  1
  Construiți-vă încrederea. Pentru a-ți construi încrederea, ia mai întâi un creion și o hârtie și notează toate caracteristicile bune despre tine. Când ați terminat lista, citiți lista de 3 sau 4 ori până când credeți că ați câștigat o anumită încredere. Apoi, stați în fața unei oglinzi și uitați-vă la sine și spuneți: "Sunt inteligent, frumos și încrezător". Spuneți-o de 5-8 ori până când veți câștiga puțin mai multă încredere. Faceți acest lucru în fiecare zi până când sunteți gata să faceți următorul pas.
 2. Asigurați-vă că știe că există.
  2
  Asigurați-vă că știe că există. Uneori, pasiunea ta nu știe că există, deși tu o faci. Deci, pentru a vă asigura că știe că ești uman, spune-i "salut" din când în când și să-i prezinți, pentru ca el să te cunoască mai bine.
 3. Familiarizați-vă cu prietenii lui.
  3
  Familiarizați-vă cu prietenii lui. Pentru a fi mai confortabil cu el, încercați să aflați cine a ieșit cu cel mai mult. Apoi, după aceea, încercați să vă faceți prieteni cu unul dintre copii, acesta se blochează cu cel mai mult și apoi poate, prietenul vă poate prezenta pe cine vă simțiți.
 4. Împreună cu prietenii tăi.
  4
  Împreună cu prietenii tăi. Acum că știi cum e pasiunea ta, e timpul să te îmbogăți cu el!
 5. Asigurați-vă că el este în prezent singur.
  5
  Asigurați-vă că el este în prezent singur. Uneori, prietenii tăi de la școală ar putea avea o pasiune pe aceiași băieți, așa că întreabă fiecare prietenă pe care o ai și asigură-te că nu încearcă să-ți fure omul.
 6. Utilizați machiajul în timp!
  6
  Utilizați machiajul în timp! Pentru a vă distra pentru a vedea cine sunteți cu adevărat în frumusețe, adresați-vă mamei / tatălui / tutorelui pentru a vă duce la cumpărături. Ar trebui să încercați să găsiți haine care să arate bine pe tine și nu pe fetele populare. Și nu uitați machiajul! Nu uitați să spălați machiajul, altfel veți avea breakouts!
 7. Pregătiți-vă.
  7
  Pregătiți-vă. (Activitatea la domiciliu) Mai târziu, dacă pasiunea ta începe să arate semne că este interesat de tine, ar trebui probabil să-l întrebi dacă simți așa. Dar dacă nu, poți să faci ce trebuie să faci. Dar, dacă faceți asta, stați în fața unei oglinzi și prefaceți-vă că vă îndreptați spre zdrobirea voastră. Mărturisiți-vă "imaginația" imaginară și spuneți-i "cu propriile voastre cuvinte" că, în timp ce aveați sentimente pentru "el" și l-ați întrebat după ce ați mărturisit acest lucru, cum simte el despre tine. Apoi, spune-i "că" dacă "el" ar vrea să iasă din când în când. Acum pretinde că "el" a răspuns "Da". Gândește-te la ce vei face după aceea. Acum pretinde că "el" a spus cu tristețe "nu pot". Gândește-te la ceea ce spui după aceea. Fa acest lucru atâta timp cât vă place să vă simțiți confortabil. Dar trebuie să fii foarte sigur că poți rezolva acest lucru fără să "fugi".