Cum să cumpărați o jucărie

Aveți probleme cu manipularea banilor, nu ați cumpărat niciodată o jucărie sau doriți doar câteva sfaturi despre ce să obțineți? Apoi, acesta este articolul perfect. Vă voi arăta un simplu pas cu pas pentru cumpărarea unei noi jucării.

Paşi

 1. Găsește un magazin.
  1
  Găsește un magazin. Mai întâi de toate, găsiți mereu un magazin. Alegeți una care pare a fi prietenoasă sau locală, întreprinderile mari de jucării vinde adesea jucării incomplete sau ieftine din cauza producției în masă. Dacă este locală, asigurați-vă că vă uitați și verificați dacă are jucăriile pe care doriți.
 2. Stabiliți un buget.
  2
  Stabiliți un buget. Fie că folosiți alocații sau bani pe care îi câștigați, stabiliți un buget astfel încât jucăria pe care o obțineți să se încadreze în această sumă. Este o idee bună să lăsați niște bani în plus în cazul în care apare o jucărie nouă pe care vreți cu adevărat sau o să vedeți altceva de care aveți nevoie.
 3. Alege un jucărie.
  3
  Alege un jucărie. Uită-te in jur. Un loc bun pentru a începe este cu o jucărie care are multe utilizări. Încercați să obțineți o jucărie generală? Blocurile din lemn sau trenurile din lemn sunt ieftine și funcționează bine, așa sunt și puzzle-urile și jurnalele Lincoln. Căutați o jucărie care vă interesează. Poate doriți un yo-yo sau slinky. Încercați să vă îndreptați figurile sau jucăriile de la emisiuni TV sau generalizări, este posibil să nu doriți ca această jucărie specifică să fie ulterioară.
 4. Verificați prețul.
  4
  Verificați prețul. Cele mai multe jucării enumerate mai sus vor merge pentru 2 până la 5 dolari sau pentru cele mai mari, între 7 și 12 dolari. Asigurați-vă că jucăriile pe care le doriți sunt în bugetul dvs. și nu cumpărați ceva care va fi în veșmântul dvs. pentru totdeauna, deoarece nu ați atins-o niciodată. Dacă doriți să dublați bugetele de două săptămâni, puteți cumpăra o jucărie mai mare sau mai scumpă.
 5. Verifică.
  5
  Verifică. Luați jucăria cu grijă în registru. Au casierul să-ți sune jucăria. Ei îți vor spune cât costă. Amintiți-vă, poate fi un pic mai puțin dacă aveți impozite pe jucării din zona dvs. Numărați banii cât mai aproape posibil de această sumă, dați-i puțin mai mult, dacă este necesar, și le oferiți acestora. El / El vă va da schimbare și puteți ieși cu noua dvs. jucărie.
 6. Joaca!
  6
  Joaca! Așteptați până ajungeți acasă, astfel încât să nu-l rupeți în mașină sau pe bicicletă și apoi să vă jucați cu el în conștiința voastră, asigurați-vă că îl plasați undeva unde nu veți uita și nu veți deduce suma pe care ați plătit-o din bugetul dvs.