Cum să scapi de insecte la scară

Insectele (Hemiptera spp.) Sunt mici, de aproximativ 1/8 inch lungime, ovale și plate. [1] Ele sunt membri ai familiei de insecte "bug-ul adevărat", împreună cu bug-uri de pat. Acești dăunători pot provoca pagube grave grădinii dvs., așa că, dacă îi descoperiți că se ascund, este util să știi cum să scapi de ele.

Cap 1
Recunoașterea insectelor de scară și a daunelor pe care le provoacă

 1. Căutați scale pentru adulți.
  1
  Căutați scale pentru adulți. Cântarele sunt, de obicei, alb-negru, maro sau maron, dar pot fi și alte culori. Cele mai multe dintre ele au o acoperire netedă și netedă, dar unele ar putea părea bumbac sau pufos. Adulții nu se mișcă.
 2. Identificați-vă "ceară".
  2
  Identificați-vă "ceară". Cântarele tânăr, numite crawlere, au picioarele și se vor mișca foarte încet sau sunt suflate de vânt, într-un loc pe o plantă care le place. Crawlerele nu au adesea aceeași culoare ca adulții speciilor. Bărcile de pernă de bumbac, de exemplu, sunt de culoare albă, dar crawlerele sunt portocalii. După ce crawlerele ajung la locul lor, se vor atașa la frunză sau tulpină și în cele din urmă își vor pierde picioarele.
 3. Familiarizați-vă cu ce scări se întâmplă atunci când ajung la o plantă.
  3
  Familiarizați-vă cu ce scări se întâmplă atunci când ajung la o plantă. Când se atașează de plante, o străpung cu gura și suge sucurile de plante afară. Cântarele pot deveni o problemă pentru grădinarii din întreaga lume. [2] Ei supraviețuiesc ierniilor pe frunze de plante și tulpini numai pentru a se reproduce din nou atunci când vremea se încălzește și face o masă din orice plantă de grădină din apropiere.
 4. Semne la fața locului de deteriorare a scării.
  4
  Semne la fața locului de deteriorare a scării. Primele simptome sunt galbene, frunzele care cad. În cele din urmă ramurile și membrele întregi mor și coaja copacului se rupe și se scurge. Cântarele moi vor face unele daune, dar rareori fac daune suficiente pentru a ucide o plantă. Problema cea mai serioasă pe care o provoacă este honeydew, care este o secreție clară, lipicioasă pe care o lasă în urma alimentării. Afidele, insectele mici, cu corp moale, elimină și mierele. Ele sunt de obicei verzi sau roșii, deși pot fi aproape orice culoare și sunt mai mobile decât insecte scalabile. Soiul de mușchi, o ciupercă, va crește adesea pe miere, cauzând pete de culoare neagră pe frunze și interferând cu capacitatea plantei de a absorbi lumina soarelui.

Cap 2
Scoaterea cântarelor pe plante

 1. Tăiați cântarele de pe planta.
  1
  Tăiați cântarele de pe planta. Cântarele pot ataca plantele de interior, chiar dacă acestea nu sunt niciodată puse în aer liber. Ele merg adesea neobservate la sera sau magazin în cazul în care planta de casa este cumpărat și înflori pe planta, după ce este adus acasă. Îndepărtați cântare de la plante de apartament, frecându-le cu o periuță de dinți veche, cu miniatură sau cu un tampon de bumbac înmuiat în alcool izopropilic.
 2. Încercați să utilizați săpun insecticid.
  2
  Încercați să utilizați săpun insecticid. Sapunul insecticid poate fi de asemenea pulverizat pe plante de uz casnic pentru a ucide scalele. Se amestecă aproximativ 5 linguri de săpun insecticid sau un săpun foarte delicat în 1 galon (3,8 L) de apă. [4] Se toarnă săpunul într-o sticlă de pulverizare și se pulverizează planta, inclusiv partea inferioară a frunzelor și a tulpinilor, soluția de săpun începe să picure. Repetați tratamentul la fiecare patru până la șapte zile până când baloanele au dispărut.
 3. Evitați utilizarea săpunului obișnuit.
  3
  Evitați utilizarea săpunului obișnuit. Nu utilizați săpun de rufe, săpun cu mașina automată de spălat vase sau săpun înalt concentrat care conține aditivi sau ingrediente antibacteriene. Ele pot deteriora frunzele plantelor, provocând decolorarea și deteriorarea țesuturilor frunzelor.

Cap 3
Scoaterea cântarului din grădină

 1. Utilizați aceleași metode ca cele utilizate pentru plantele de apartament atunci când luptați împotriva unui atac la scară mică.
  1
  Utilizați aceleași metode ca cele utilizate pentru plantele de apartament atunci când luptați împotriva unui atac la scară mică. Cântarele sunt cele mai răspândite în aer liber, unde infestă toate speciile de arbori, arbuști, plante perene și plante anuale. Când plantele sunt destul de mici și infestarea nu este prea severă, scapă de cântare în același fel în care ar fi plante de casa. [5] Se curăță cântarele cu unghiile sau o periuță de dinți veche. Spray planta cu un spray insecticidal la fiecare patru zile sau cam asa ceva.
 2. Pruneți departe părțile plantei care sunt infestate cu cântare.
  2
  Pruneți departe părțile plantei care sunt infestate cu cântare. În cazul în care infestarea scalpului este severă, utilizați tăietori tăiați manual sau cuțite pentru a tăia ramurile și frunzele care dețin concentrații ridicate ale acestor insecte. Faceți tăierea tăiată la aproximativ 1/4 inci deasupra unei frunze sau la baza ramurii. Utilizați un furtun de grădină pentru a pulveriza tăietoarele sau cuțitele înainte de a le folosi pe altă plantă pentru a elimina orice insecte de scară care ar putea fi lăsate pe ele.
 3. Spray plantele cu ulei de horticultură.
  3
  Spray plantele cu ulei de horticultură. Acest lucru este, de asemenea, numit în mod obișnuit ulei de vară sau ulei latent, pentru a ucide orice insecte de scară rămas. Pulverizați uleiul de pe vârfurile și fundul frunzelor, precum și din tulpini. Există diferite formule de ulei de pește care sunt la fel de bune. Acestea sunt în mod obișnuit amestecate la o rată de 2 până la 4 lingurițe pe galon de apă, dar acest lucru variază. Citiți și urmați cu atenție recomandările producătorului. Agitați bine sticla de pulverizare pentru ao amesteca inițial și la fiecare câteva minute în timp ce pulverizați pentru a menține uleiul amestecat cu apa.
 4. Țineți cont de anotimpuri.
  4
  Țineți cont de anotimpuri. Spray plantele la începutul primăverii pentru a ucide orice insecte scalp care au supraviețuit iarna înainte de a începe o nouă creștere. În timpul verii, pulverizați plantele pentru cântare în lunile iunie, iulie și august, dar numai dacă revin după tratamentul de primăvară devreme. Horticulturile funcționează prin sufocarea insectelor de scară care se găsesc pe plante atunci când sunt pulverizate. Tratamentul poate fi repetat după o săptămână sau două.

Cap 4
Horticultură precauții

 1. Testați spray-ul pe o frunză sau două.
  1
  Testați spray-ul pe o frunză sau două. Așteptați 24 până la 36 de ore pentru a vă asigura că plantele nu sunt sensibile la uleiurile horticole. Unele plante, cum ar fi juniperii, cedrul și arțarurile japoneze, pot fi afectate de ulei. Dacă pe frunzele de test nu apare nici o albire sau îngălbenire, faceți totul și pulverizați întreaga plantă.
 2. Evitați zilele cu vânt.
  2
  Evitați zilele cu vânt. Nu pulverizați plantele cu ulei de grădină atunci când este vânt, deoarece uleiul ar putea să se deplaseze către alte plante care nu trebuie pulverizate și să le deterioreze.
 3. Nu pulverizați plantele atunci când frunzele sunt umede.
  3
  Nu pulverizați plantele atunci când frunzele sunt umede. Acest lucru se datorează faptului că uleiul nu va avea un bun contact cu planta și ar putea fi spălat înainte de a ucide cântarul.
 4. Evitați utilizarea uleiului în zilele umede.
  4
  Evitați utilizarea uleiului în zilele umede. Când umiditatea relativă este de 90% sau mai mare, uleiul horticol nu trebuie pulverizat pe plante, deoarece nu se evaporă suficient de repede. Dacă temperatura este peste 100 ° F (38 ° C), frunzele plantelor ar putea fi deteriorate. Alternativ, dacă temperatura este sub 40 ° C (4 ° C), uleiul nu se va acoperi uniform, făcând-o mult mai puțin eficientă.
 5. Evitați utilizarea uleiului pe anumite plante.
  5
  Evitați utilizarea uleiului pe anumite plante. Frunzele de pe plante care sunt stresate sau învins de lipsa apei sunt mai susceptibile de a fi deteriorate atunci când sunt pulverizate cu ulei de horticultură. În plus: Nu pulverizați ulei pe frunze tinere, noi plante sau frunze, deoarece este posibil ca acestea să le deterioreze. Plantele care au fost tratate cu sulf pentru boli fungice în ultimele 30 de zile nu trebuie tratate cu uleiuri horticole [9]. Uleiul ar putea provoca o reacție dăunătoare plantei atunci când vine în contact cu sulful.
 6. Purtați ochelari de protecție atunci când utilizați uleiul.
  6
  Purtați ochelari de protecție atunci când utilizați uleiul. Horticultura nu este foarte toxică pentru oameni sau animale, dar poate irita ochii și pielea. [10]