Cum să a crea un cont de twitter pentru o organizație

În zilele noastre, Twitter a devenit una dintre cele mai bune platforme pentru publicitatea social media. Există milioane de utilizatori din întreaga lume care folosesc această aplicație renumită în fiecare zi. Companiile și organizațiile au profitat de această platformă pentru a promova și a crea conștiința cauzelor lor.

Cap 1
Creați contul twitter

 1. Du-te la Twitter.
  1
  Du-te la Twitter. cu.
 2. Creați un cont pentru organizația dvs.
  2
  Creați un cont pentru organizația dvs. În pagina principală, introduceți numele dvs. complet, adresa de e-mail și parola preferată în câmpurile date.
 3. Alegeți un nume de utilizator pentru organizația dvs.
  3
  Alegeți un nume de utilizator pentru organizația dvs. Asigurați-vă că numele de utilizator reflectă organizația dvs.; păstrați-l scurt și simplu, astfel încât alții o vor observa cu ușurință. Apoi faceți clic pe "Creați contul meu" în partea de jos a ecranului.
 4. Confirmă-ți contul.
  4
  Confirmă-ți contul. Twitter vă va trimite un e-mail de confirmare, așa că verificați adresa de e-mail și căutați e-mailul de verificare de pe Twitter. Odată ce o deschideți, faceți clic pe link-ul furnizat și voila! Contul tău a fost verificat.

Cap 2
Gestionați contul

 1. Personalizați-vă profilul.
  1
  Personalizați-vă profilul. Faceți clic pe numele organizației dvs. din partea dreaptă sus a paginii de pornire Twitter. Faceți clic pe "Setări" și când vă aflați, faceți clic pe "Profil".
 2. Încărcați o imagine.
  2
  Încărcați o imagine. Aici puteți pune logo-ul sau o imagine care va reprezenta perfect cauza organizației dvs. Adăugați un bio de 140 de caractere pentru organizația dvs.
 3. Personalizați tema.
  3
  Personalizați tema. Puteți alege dintr-o gamă largă de teme pe care Twitter le oferă sau le puteți încărca, astfel încât organizația dvs. să fie mai bine reprezentată. Reveniți la pagina Setări și faceți clic pe fila Design chiar lângă pictograma de setări. Pentru a încărca, pur și simplu faceți clic pe "Schimbarea imaginii de fundal" și încărcați fotografia preferată. Asigurați-vă că este o imagine de înaltă rezoluție. Dați clic pe "Salvați modificările"
 4. Alegeți primii câțiva adepți.
  4
  Alegeți primii câțiva adepți. Twitter vă va cere să căutați adepți. Căutați unii dintre clienții dvs. obișnuiți sau alte organizații despre care considerați că vă vor ajuta să răspândiți conștiința cauzei dvs. Puteți, de asemenea, să vă urmați pe unii dintre prietenii dvs. pentru a vă ajuta să răspândiți conștiința despre organizația dvs.
 5. Începeți tweeting-ul!
  5
  Începeți tweeting-ul! Trimiteți-vă primul tweet și interacționați cu întreaga comunitate Twitter. Faceți clic pe "compuneți tweet" în partea stângă a paginii de pornire și tweet mesajul dvs., apoi apăsați enter.