Cum să găsiți luna pe Google Earth

Vrei să vezi luna fără a lăsa confortul scaunului tău? Cu Google Earth, puteți naviga nu numai pe străzile și obiectivele lumii, ci și pe lună. Puteți face tururi virtuale ale locurilor de aterizare și puteți vedea imagini rare ale misiunilor Apollo. Puteți face acest lucru numai cu Google Earth de pe desktop.

Paşi

 1. Lansați Google Earth.
  1
  Lansați Google Earth. Deschideți programul Google Earth instalat pe computer. După lansare, veți vedea o frumoasă predare 3D a lumii noastre.
 2. Treceți la vizualizarea lună.
  2
  Treceți la vizualizarea lună. Faceți clic pe butonul de planetă portocalie din bara de instrumente a antetului. Va apărea o listă derulantă. Selectați "Muna" de aici. Vederea pământului va fi schimbată în vederea lunii. Veți vedea o frumoasă predare de 3D a lunii, în nuanțe de negru și gri.
 3. Găsiți bara de navigare.
  3
  Găsiți bara de navigare. La prima vedere, este posibil să nu vedeți zona de navigare din partea dreaptă a hărții. Treceți peste ea și va apărea clar. Veți vedea câteva butoane de navigare pentru a vă ajuta să vă deplasați pe hartă.
 4. Roamă luna.
  4
  Roamă luna. Utilizați bara de navigare pentru a vă deplasa în jurul lunii. De asemenea, puteți mări imaginea pentru a vă arăta mai atent folosind butonul + de pe bara. Prin roaming, veți putea vedea craterele de pe Lună și steagurile ridicate acolo de astronauții noștri.