Cum să face o lovitură mai puternică a degetelor

În acest articol, veți învăța cum să vă prindeți degetele într-o altă metodă, care este mai greu, dar mult mai tare. Ar putea fi greu pentru primele câteva momente, dar când ați învățat cum să faceți acest lucru, puteți să o faceți fără să vă gândiți nici măcar.

Paşi

 1. Puneți-vă mâinile unul lângă altul în aer, cu un spațiu de aproximativ 8 cm între ele.
  1
  Puneți-vă mâinile unul lângă altul în aer, cu un spațiu de aproximativ 8 cm între ele. • Țineți mâinile deschise (și degetele unul lângă celălalt), astfel încât să nu le întindeți mai greu decât atunci când vă țineți mâinile deschise. Păstrați-vă mâinile destul de slăbite, astfel încât degetele dvs. să nu se îndoaie sau să cadă.
 2. Întoarce-ți mâna dreaptă astfel încât partea superioară (partea care nu este palma) să fie orientată în sus și mâna stângă, astfel încât palma să fie orientată în sus.
  2
  Întoarce-ți mâna dreaptă astfel încât partea superioară (partea care nu este palma) să fie orientată în sus și mâna stângă, astfel încât palma să fie orientată în sus.
 3. Îndoiți degetul mare stânga pentru a vă întoarce (cu un unghi de aproape 90 de grade) și degetul mare drept cu fața în jos (cu un unghi de aproape 90 de grade).
  3
  Îndoiți degetul mare stânga pentru a vă întoarce (cu un unghi de aproape 90 de grade) și degetul mare drept cu fața în jos (cu un unghi de aproape 90 de grade).
 4. Glisați mâinile astfel încât să se ajungă reciproc.
  4
  Glisați mâinile astfel încât să se ajungă reciproc. Mâna dreaptă ar trebui să fie deasupra mâna stângă, dar atinge-o.
 5. Blocați degetul mare stânga deasupra mâinii drepte (încercați să apucați spațiul dintre degetul mijlociu și degetul inelului pentru a obține o prindere) și degetul mare drept sub mâna stângă (plasarea degetului mare este opțională, dar este recomandată).
  5
  Blocați degetul mare stânga deasupra mâinii drepte (încercați să apucați spațiul dintre degetul mijlociu și degetul inelului pentru a obține o prindere) și degetul mare drept sub mâna stângă (plasarea degetului mare este opțională, dar este recomandată). Degetele ar trebui să fie așezate unul pe celălalt cu această comandă: Degetul îndreptat spre dreapta în mijlocul degetului stâng indică. Degetul mijlociu de la mijlocul degetului mijlociu din stânga. Deschideți degetul din dreapta pe degetul din stânga al inel Joacă jumătate dreaptă în stânga și jumătate în aer.
 6. Separați degetul de stânga (și degetul din dreapta care se află deasupra acestuia) de celelalte degete.
  6
  Separați degetul de stânga (și degetul din dreapta care se află deasupra acestuia) de celelalte degete.
 7. Puneți degetul degetului stâng (și degetul din dreapta care se află pe el), la o altitudine mai mare decât celelalte degete de stânga.
  7
  Puneți degetul degetului stâng (și degetul din dreapta care se află pe el), la o altitudine mai mare decât celelalte degete de stânga.
 8. Împingeți degetul din stânga cu degetul în sus și mai mult spre stânga, iar spre dreapta, îndreptându-vă în jos și spre dreapta, pentru a obține o prindere și cu un potențial mai mare de mișcare rapidă între ele.
  8
  Împingeți degetul din stânga cu degetul în sus și mai mult spre stânga, iar spre dreapta, îndreptându-vă în jos și spre dreapta, pentru a obține o prindere și cu un potențial mai mare de mișcare rapidă între ele.
 9. Lăsați-o spre dreapta indicând degetul și lăsați-l să lovească degetul mijlociu din stânga și degetul mijlociu drept pentru a face sunetul de fixare.
  9
  Lăsați-o spre dreapta indicând degetul și lăsați-l să lovească degetul mijlociu din stânga și degetul mijlociu drept pentru a face sunetul de fixare.