Cum să rezervati dansatoare exotice

Nunta ta cu cei mai buni prieteni este chiar la colt și ca cel mai bun om pe care-l ocupi de petrecerea de burlac. Te gândești la tine ", va fi ușor, voi purta niște strippers, îi voi lua pe băieți împreună și înainte să-l știu, voi fi încoronat cel mai bun planificator de petreceri de bacalaureat vreodată". Dar atunci îți dai seama că rezervarea dansatoarelor exotice nu este la fel de simplă pe cât este făcută. Există căderi de groapă, agenții de încredere și multe altele atunci când rezervăm striperii, dar nu vă temeți. Această listă de verificări vă va învăța exact cum să faceți rezervări și cum să vă asigurați că nu alegeți agenția greșită.

Paşi

 1. Asigurați-vă că petrecerea dvs. este deja planificată.
  1
  Asigurați-vă că petrecerea dvs. este deja planificată. O agenție de încredere va dori toate informațiile de la petrecerea dvs., asigurați-vă că este pe deplin planificat, astfel încât să puteți răspunde la orice întrebări pe care le pot avea.
 2. Agențiile de cercetare care vor fi bune.
  2
  Agențiile de cercetare care vor fi bune. Mergeți online, vizitați Yelp, mergeți pe Backpage și găsiți o companie care credeți că va fi fiabilă și care are femei sau bărbați care vă vor satisface specificațiile.
 3. Contactați agenția.
  3
  Contactați agenția. Apelarea lor este, de obicei, cea mai directă modalitate de a obține cineva care va face petrecerea dvs. rezervată.
 4. Oferiți operatorului toate informațiile despre partid.
  4
  Oferiți operatorului toate informațiile despre partid. De obicei, acestea vor cere data, ora, locația și numărul de persoane care participă la petrecere.
 5. Oferiți operatorului orice solicitare specială.
  5
  Oferiți operatorului orice solicitare specială. Dacă aveți nevoie de strippers pentru a surprinde pe cineva, doriți un anumit tip de dansator sau dacă există alte obscurități, asigurați-vă că le-ați spus în timpul primului dvs. apel telefonic.
 6. Obțineți un interval de prețuri.
  6
  Obțineți un interval de prețuri. Asigurați-vă că costul unui spectacol este rezonabil și că îl veți putea permite.
 7. Închideți conversația și asigurați-vă că au numărul dvs., astfel încât să poată apela înapoi dacă apar probleme.
  7
  Închideți conversația și asigurați-vă că au numărul dvs., astfel încât să poată apela înapoi dacă apar probleme.
 8. Contactați-le din nou cu o zi înainte de spectacol.
  8
  Contactați-le din nou cu o zi înainte de spectacol. În felul acesta știi că operatorii nu doar te suflă și te lasă să știe că ai grijă să le folosești pe strippers
 9. Contactați din nou ziua spectacolului.
  9
  Contactați din nou ziua spectacolului. În acest fel, veți obține o conformație vocală pe care vor ajunge femeile.
 10. Așteptați ca femeile să sosească și să plătiți șoferului taxa de bază pentru a începe petrecerea.
  10
  Așteptați ca femeile să sosească și să plătiți șoferului taxa de bază pentru a începe petrecerea.