Cum să fii ca lena din sisterhoodul pantalonilor de călătorie

Lena este fată clasă din Sisterhood a seriei de pantaloni călătoresc de Ann Brashares. Iubește arta și un grec pe nume Kostas. Dacă sunteți inspirat de ea, citiți acești pași pentru a învăța să fiți mai mult ca ea.

Paşi

 1. Ia uite-o.
  1
  Ia uite-o. Lena este minunată! În carte are parul negru drept, strălucitor și ochii verzi, aproximativ culoarea telinei. În film, Lena are părul brun, de culoare maro deschisă, și ochii albaștri electrici. Puneți părul într-o nuanță întunecată și îndreptați-l. Ia contacte verzi, dacă poți. Numai curbura-ti parul la evenimente foarte speciale.
 2. Rochie foarte conservator.
  2
  Rochie foarte conservator. Se spune că are o "uniformă blandă a lui J. Crew khakis". Ia haine ca ea. În film, Lena poartă piese foarte clasice și aproape întotdeauna poartă haine albe. Lena iubește îmbrăcăminte blandă, cum ar fi o cardigan cu o broască roșie și pantaloni de nisip. De asemenea, preferă să fie văzută, dar nu auzită. Ea este de asemenea obosită de a fi numită frumoasă, așa că dorește ca hainele ei să se îndepărteze de ea.
 3. Fiți la fel de liniștiți și îngrijiți cât puteți.
  3
  Fiți la fel de liniștiți și îngrijiți cât puteți. Lena se spune că este cea mai maternă dintre cei patru. Ea este, de asemenea, foarte timidă și atentă. Ea, ca Carmen, vrea prietenii ei aproape. Lena este foarte simpatică.
 4. Purtați machiaj natural sau nici un machiaj deloc.
  4
  Purtați machiaj natural sau nici un machiaj deloc. Lena nu-i place să-i arate frumusețea, iar machiajul ar face asta. Pentru ocazii foarte speciale, ea poartă o mică rimel. Nu are ochelari! Pentru această fată, lasă-ți frumusețea interioară să strălucească!
 5. Fii mândru de cine ești.
  5
  Fii mândru de cine ești. Lena nu încearcă să-și ascundă moștenirea greacă, chiar dacă părinții ei o fac. Călătorește-te în țara ta, dacă e posibil.
 6. Strânge-te în ceea ce-ți place.
  6
  Strânge-te în ceea ce-ți place. Lena, de exemplu, iubește pictura în artă, schițează, etc. Lăsați pe alții să vă vadă abilitățile și să respecte ceea ce puteți face.
 7. Nu vă fie frică să arătați cine sunteți cu adevărat.
  7
  Nu vă fie frică să arătați cine sunteți cu adevărat. La urma urmei, e vorba de ceea ce iubesti, nu de ceea ce iubesc ceilalti!