Cum să aplică machiajul (preteens)

Experimentarea cu machiajul este o parte distractivă de a crește pentru unii oameni. Citiți articolul de mai jos pentru a afla cum să aplicați corect machiajul pentru prima dată.

Paşi

 1. Utilizați culoarea buzelor limpezi sau clare.
  1
  Utilizați culoarea buzelor limpezi sau clare. Nu utilizați o umbră prea îndrăzneață. Nuantele care arata destul de naturale includ roz deschis, coral, rosu deschis sau piersic.
 2. Luați în considerare utilizarea de maro sau roz pal blond.
  2
  Luați în considerare utilizarea de maro sau roz pal blond. În cele din urmă, puteți utiliza orice culoare doriți, dar păstrați-o subtilă. Dacă doriți să adăugați o mică culoare, nu-l aplicați pe toată suprafața pleoapelor. Aplicați-o numai pe linia genelor și în colțul exterior și în crestarea ochiului pentru a evita ca un raton. Amestecați cu atenție pentru a evita marcile aspre!
 3. Aplicați fardul peste pomeții voștri, amestecând bine.
  3
  Aplicați fardul peste pomeții voștri, amestecând bine. Dacă vremea este mai caldă, utilizați o piersică sau roz deschis.
 4. Utilizați un tampon de concealer pentru orice pete roșii, cosuri, etc.
  4
  Utilizați un tampon de concealer pentru orice pete roșii, cosuri, etc. Utilizați un concealer care se potrivește cu tonul pielii.
 5. Verificați oglinda pentru a vă asigura că totul arată bine.
  5
  Verificați oglinda pentru a vă asigura că totul arată bine. Dacă este necesar, curățați detaliile cu un tampon de bumbac înmuiat în îndepărtarea machiajului.