Cum să cresti mugwort (artemisia)

Mugwortul este denumirea comună a Artemisiei, o plantă perene folosită încă din epoca fierului în medicină, gătit și băutură. Se dezvoltă cu ușurință în cea mai mare parte a lumii temperate și, deși este clasificată ca o buruiană în unele locuri, este plantată frecvent în grădini de plante medicinale. Crește 1-2 metri (3,3-6,6 ft) înălțime cu frunze verde închis și flori mici pe tulpini lemnoase și rădăcini. Acesta oferă hrană și habitat pentru multe molii și fluturi și un compliment pentru alte flori de vară.

Paşi

 1. Planificați-vă grădina și unde va merge Mugwortul.
  1
  Planificați-vă grădina și unde va merge Mugwortul. Creste cel mai bine intr-un loc insorit cu un drenaj bun. Așezați 12-18 in (30-50 cm) între plantele pe care le-ați stabilit și alte 12-18 inch (30-50 cm.) În jurul pentru plivit. Utilizați bastoane și șiruri pentru a marca marginile. Veți avea nevoie, probabil, de la 3 la 5 plante, inițial, deoarece se înmulțesc ușor. Notă: Perenile formează o parte durabilă a unui peisaj. Ei au nevoie de îngrijire sezonieră regulată în fiecare an, mai degrabă decât de îngrijire săptămânală pentru o vară. Perenile ar trebui să supraviețuiască iarna dacă nu se prea răcește. Ei pot invada alte plante dacă nu li se dă loc și se uită inofensiv dacă nu au tendința corectă.
 2. Pregătiți solul pentru plantarea plantelor perene în toamnă.
  2
  Pregătiți solul pentru plantarea plantelor perene în toamnă. Modificați solul cu sol vegetal, materie organică precum compostul și o cantitate mică de îngrășământ organic echilibrat pentru a furniza substanțe nutritive pe parcursul unui an complet. Mai mult nu este mai bine.
 3. Plantați noul dvs. Mugwort în toamnă sau primăvară, când devin disponibile.
  3
  Plantați noul dvs. Mugwort în toamnă sau primăvară, când devin disponibile. Bateți plantele din ghivecele lor. Îndepărtați rădăcinile lungi până la 8 cm (20 cm) sau mai puțin și fixați în pat cu o distanță de 12-18 cm (30-50 cm), la același nivel de sol pe care îl aveau în vas. Tampați solul în jurul tulpinii plantei și cu apă temeinic.