Cum să descarcă gratuit videoclipuri YouTube

Ați dat peste un mare videoclip YouTube pe care doriți să îl păstrați, chiar dacă nu aveți acces la internet? Cu Firefox și o extensie gratuită, puteți descărca rapid și ușor orice videoclip YouTube direct pe computerul dvs., unde îl puteți viziona sau îl puteți transfera pe telefon sau pe tabletă. Consultați pasul 1 de mai jos pentru a afla cum.

Paşi

 1. Deschideți Mozilla Firefox.
  1
  Deschideți Mozilla Firefox. Firefox are cele mai multe extensii care pot descărca rapid și ușor videoclipuri YouTube pe computer. Una dintre cele mai populare este "Descărcați videoclipuri YouTube ca MP4". Această extensie va adăuga linkuri de descărcare pentru orice videoclip pe care îl vedeți pe YouTube. Puteți găsi extensia făcând clic pe meniul Firefox și selectând "Add-ons". Aceasta va deschide Managerul de completare într-o filă nouă. Introduceți "descărcați YouTube" în câmpul Căutare și instalați primul rezultat al căutării.
 2. Găsiți un videoclip.
  2
  Găsiți un videoclip. Accesați YouTube și căutați orice videoclip. Ar trebui să vedeți un buton Descărcare sub videoclip, lângă butoanele As / Nu.
 3. Faceți clic pe triunghiul mic de lângă butonul Descărcați.
  3
  Faceți clic pe triunghiul mic de lângă butonul Descărcați. Selectați formatul fișierului pe care doriți să îl înregistrați după descărcarea pe computer. Diferite formate vor avea ca rezultat videoclipuri diferite de calitate, iar unele sunt mai potrivite pentru dispozitivele portabile decât altele. MP4 360P - Acesta este formatul de bază și este cel pe care ar trebui să îl utilizați dacă vizionați videoclipul pe un smartphone mai vechi. MP4 720P - Acesta este formatul HD și funcționează cel mai bine cu computerele și dispozitivele mai noi, precum iPhone-urile mai noi și Samsung Galaxy S3. FLV 240P - Acesta este un videoclip Flash și nu va funcționa pe majoritatea dispozitivelor Apple. Puteți să îl redați pe computer sau pe majoritatea telefoanelor Android.
 4. Salvați fișierul.
  4
  Salvați fișierul. Când alegeți formatul, va apărea o nouă fereastră. Selectați Salvare fișier și faceți clic pe OK. Pentru majoritatea oamenilor, fișierul va începe să se descarce automat. Este posibil ca unii utilizatori să fie nevoiți să desemneze locul în care doresc să se salveze descărcarea.
 5. Așteptați să descărcați pentru a termina.
  5
  Așteptați să descărcați pentru a termina. Puteți să navigați pe internet în timp ce așteptați. În același timp, în colțul din dreapta sus, un mic indicator va arăta că descărcarea este în desfășurare.
 6. Deschideți dosarul Descărcări.
  6
  Deschideți dosarul Descărcări. Dosarul Descărcări poate fi găsit, de obicei, în dosarul Documente / Documente, cu excepția cazului în care ați specificat o altă locație când ați instalat și ați configurat Firefox.
 7. Redați videoclipul.
  7
  Redați videoclipul. Videoclipurile nu pot fi redate cu playerul implicit care a fost instalat cu Windows sau OS X. Pentru a reda clipurile video, descărcați și instalați un player gratuit, cum ar fi VLC sau Media Player Classic. Dacă doriți să transferați videoclipul pe telefon, consultați acest ghid pentru dispozitivele iPhone și acest ghid pentru Android.