Cum să fii ca tina din glorie

Tina Cohen-Chang este membră a Direcțiilor Noii William McKinley High School din Lima, Ohio. Stutterul ei drăguț și stilul său gotic sunt ceva ușor adorat de "Gleeks" din întreaga lume.

Paşi

 1. Primul lucru e primul, părul.
  1
  Primul lucru e primul, părul. Dacă aveți păr natural negru, adăugați niște dungi albastre, roșii sau violete în partea de jos a părului, deoarece, după cum știm cu toții, stilul Tina include dungi colorate aproape de capetele din față. Dacă nu aveți vopsea de păr neagră, negru și adăugați și câteva dungi. Părul lui Tina este de lungă durată, de obicei doar de-a lungul umerilor. Dacă aveți păr scurt, puteți obține extensii sau puteți aștepta până crește.
 2. Ai nevoie de un tip gotic pentru tine.
  2
  Ai nevoie de un tip gotic pentru tine. Dacă nu sunteți goth sau emo, atunci nu te uita complet ca Tina, dar unele haine întunecate vor face. Roșu, albastru sau violet sunt culori întunecate bune, care nu te vor face să te uiți gotic. Rochiile roșii, albastre sau purpurii căptușite cu ciorapi negri reprezintă un aspect bun pe care Tina îl poartă de obicei. Apoi adăugați cizme frumoase negre care îmbrățișează pantofii sau cizme negre Ugg, o cămașă albă cu cardigan negru sau gri sau o cămașă închisă, cu logo-ul roșu, albastru sau purpuriu pe ea. Acest lucru vă va oferi un aspect fantastic Tina. Sau puteți încerca blugi blugi subțiri sau blugi cu gleznă neagră cu cizme negre și o cămașă roșie, albastră sau purpurie sau de sus. Tina poartă, de asemenea, o mulțime de bijuterii. Un cuplu de coliere lungi de argint și o brățară drăguță, albastră, roșie sau violetă, cu sau fără argint, va fi un aspect frumos pentru aspectul tău. Poate că vă gândiți la niște mănuși cu degete (de lână, de bumbac, dantelă sau pește). Atunci stilul tău va fi exact ca Tina. Dacă doriți, puteți adăuga un stil propriu.
 3. Tina, deși goticul este fericit, vesel și puțin timid.
  3
  Tina, deși goticul este fericit, vesel și puțin timid. Dacă sunteți o persoană timidă, atunci Tina este genul de personalitate care vă va potrivi perfect. Dar, la fel ca Tina, fiți întotdeauna fericiți indiferent de circumstanțe.
 4. În cele din urmă, Tina (evident) este îndrăgostită de cântat!
  4
  În cele din urmă, Tina (evident) este îndrăgostită de cântat! Dacă nu ești un cantaret grozav, e bine! Luați câteva ore de cântat sau vă învățați cum să cânți doar cântând în duș, veți obține mai bine în timp. Tina este și o dansatoare extraordinară. Deci, dacă aveți nevoie de ele, faceți niște cursuri de dans! Atunci vei fi ca Tina.