Cum să prindem buruienile

Un hoe este un instrument excelent pentru combaterea buruienilor. Aveți posibilitatea de a burui buruienile în paturi de flori, grădini sau câmpuri. Asigurați-vă că vă buruienilor atunci când solul este uscat. Pentru a menține buruienile sub control, folosiți frecvent și la prima vedere un buruien.

Cap 1
Folosind un hoe pentru a elimina buruienile

 1. Știți când să prăjiți.
  1
  Știți când să prăjiți. Boitele buruienilor reprezintă o parte importantă a gestionării paturilor de flori, a grădinilor de legume și a câmpurilor. Ar trebui mereu să faci buruieni la prima vedere. Așteptarea până când buruienile vor prelua grădina ta vor face mai dificilă prăjirea. [1]
 2. Rămâi cât se poate de dreaptă.
  2
  Rămâi cât se poate de dreaptă. Înainte de a începe să prindem, stați în picioare. Ridicați hoțul de mâner și stați-l pe pământul de lângă tine. Luați notă de poziția voastră verticală. Încercați să vă mențineți cât mai aproape de o poziție verticală posibil în timp ce vă prăjiți. Acest lucru va facilita procesul în spate. [3]
 3. Utilizați o mișcare de mișcare pentru a tăia topurile de buruieni.
  3
  Utilizați o mișcare de mișcare pentru a tăia topurile de buruieni. Luați motocicleta și faceți mișcări uluitoare peste vârfurile buruienilor, la fel cum ați face dacă utilizați o mătură pentru a mătură o podea. Faceți mișcări largi și fluide pentru a tăia topurile de pe buruieni. [4]
 4. Exercitați prudență și căutați pentru acuratețe.
  4
  Exercitați prudență și căutați pentru acuratețe. Este important să fiți precași și precauți în timpul prăbușirii buruienilor. O mișcare accidentală spre dreapta ar putea duce la o tăietură accidentală a florilor dvs. preferate. Asigurați-vă că hoe trece ușor și precis între rândurile de plante și nu vă deranjează florile sau culturile.
 5. Schimbați frecvent mâinile în timp ce prăbușiți.
  5
  Schimbați frecvent mâinile în timp ce prăbușiți. Boitele buruieni pot fi greu pe mâini, pe brațe și pe spate. Încercați să distribuiți uniform munca pe ambele părți ale corpului. Puteți face acest lucru ușor prin comutarea mâinilor și a brațelor frecvent în timp ce prăbușiți.

Cap 2
Selectarea celui mai bun ciocan pentru lucrare

 1. Asigurați-vă că puțul este înălțimea potrivită.
  1
  Asigurați-vă că puțul este înălțimea potrivită. Ar trebui să fii în stare să stai în picioare în timp ce faci buruieni. Asigurați-vă că mânerul tău este suficient de lung pentru a vă permite să stați în timp ce îl utilizați. Dacă hoțul vă forțează să vă bateți în timp ce prăjiți, încercați să găsiți un hoop cu un mâner mai lung.
 2. Utilizați un pușcă cu mâner scurt în spații strâmte.
  2
  Utilizați un pușcă cu mâner scurt în spații strâmte. Dacă aveți nevoie să efectuați plivitul la fața locului sau dacă aveți nevoie să îndepărtați buruienile dintr-un spațiu strâns, un hoț cu mâner scurt va funcționa bine. Puteți încerca, de asemenea, să utilizați un hoț circular, un hoț colinear sau orice alt hoe care este montat pe un mâner scurt [8].