Cum să fixați o toaletă plină cu toaletă

Toaletele se bazează pe gravitație și presiune pentru a ajuta la eliminarea deșeurilor prin linii. Deschiderea tipică a țevii de gunoi a toaletei poate avea o dimensiune cuprinsă între 3 "și 4"; suficient pentru a gestiona cele mai multe deșeuri, dar ușor de înfundat de lucruri care nu ar trebui să fie acolo. Atunci când prea multe deșeuri, cum ar fi hârtia igienică cu apă, blochează deschiderea la conductele de gunoi ale toaletei, gravitatea nu poate ajuta să o împingă. Ștergeți hârtia igienică excesivă din toaletă și canalul de scurgere pentru a scoate din nou vasul toaletei din nou.

Paşi

 1. Aruncați o privire în interiorul vasului toaletei pentru a verifica dacă hârtia igienică vizibilă blochează conducta de evacuare.
  1
  Aruncați o privire în interiorul vasului toaletei pentru a verifica dacă hârtia igienică vizibilă blochează conducta de evacuare.
 2. Ajungeți în interiorul vasului și scoateți cât mai mult hârtie igienică din țeavă.
  2
  Ajungeți în interiorul vasului și scoateți cât mai mult hârtie igienică din țeavă. Numai o parte din blocaj poate fi suficient de aproape de suprafața canalului pentru a fi văzut sau scos; blocajul poate extinde câțiva metri în jos pe conductă din vedere și ajunge.
 3. Asigurați-vă că vasul de toaletă conține suficientă apă pentru a ajunge cel puțin la jumătatea joncțiunii.
  3
  Asigurați-vă că vasul de toaletă conține suficientă apă pentru a ajunge cel puțin la jumătatea joncțiunii. Dacă nu există apă în castron, toarnă suficient pentru a acoperi cel puțin jumătate din castron. Acest lucru va face ca plonjarea vasului să fie mai eficientă.
 4. Așezați complet pistonul de toaletă peste orificiul de scurgere a toaletei.
  4
  Așezați complet pistonul de toaletă peste orificiul de scurgere a toaletei. Asigurați-vă că apa din castron se extinde și deasupra capului de cauciuc al pistonului.
 5. Apăsați pe mânerul pistonului pentru al forța în capul de cauciuc.
  5
  Apăsați pe mânerul pistonului pentru al forța în capul de cauciuc. Trageți în sus pe mâner pentru a elibera linia din cauciuc, dar nu suficient pentru a trage pistonul liber de la scurgere. Ideea este de a crea aspirație, nu presiune în scurgere. Acțiunea efectivă este creată atunci când trageți înapoi sau în sus, nu când împingeți în jos. Orice înfundarea scurgerii nu se mișcă înainte deoarece este blocată. Deci, imaginea încearcă să umple un cârlig într-un tub. Odată ce este blocat, împingerea mai greu nu va ajuta. Dar trăgând puțin cârpa înapoi, se va slăbi tensiunea suficientă pentru a permite ca cârpa să cadă liber prin tub. Este același principiu. Cheia este de a crea o etanșare strânsă între suprafața toaletei și capul pistonului, apoi trageți în sus pentru a "aspira" blocajul înapoi suficient pentru ao slăbi în scurgere.
 6. Păstrați plonjarea timp de 5 până la 10 minute pe scurgere.
  6
  Păstrați plonjarea timp de 5 până la 10 minute pe scurgere. Verificați periodic pentru a vedea dacă scurgerea este îndepărtată prin tragerea pistonului de la scurgere. Dacă scurgerea a fost curățată, toaleta ar trebui să se spală automat.
 7. Alimentați un șarpe de sanitare în jos pe orice toaletă care este încă blocată după 10 minute de cădere.
  7
  Alimentați un șarpe de sanitare în jos pe orice toaletă care este încă blocată după 10 minute de cădere. Șarpele de apă caldă este o bobină subțire care poate veni în lungimi de până la 100 de picioare (30,5 m). Acesta este alimentat prin conducte pentru a împinge blocajul de-a lungul până când acesta se eliberează.
 8. Împingeți ușor șarpele în interiorul canalului de toaletă, dar nu forțați-l și nu suprapuneți presiunea pentru a evita zgârierea finisajului toaletei.
  8
  Împingeți ușor șarpele în interiorul canalului de toaletă, dar nu forțați-l și nu suprapuneți presiunea pentru a evita zgârierea finisajului toaletei.
 9. Păstrați hrana șarpele prin canalul de scurgere a toaletei până când se eliberează blocajul, iar toaleta se înmoaie.
  9
  Păstrați hrana șarpele prin canalul de scurgere a toaletei până când se eliberează blocajul, iar toaleta se înmoaie.
 10. Scoateți șarpele de la scurgere.
  10
  Scoateți șarpele de la scurgere.