Cum să a atrage un tip de patinator

Este destul de ușor să zdrobiți un tip de skater. Sunt pasionați de ceva, au un talent pentru a vă face să râdeți și ei au o rebeliură rebelă, care este doar cantitatea potrivită de pericol pentru a vă duce. Deci, cum ar trebui să-l faci să te zdrobească și pe tine? Aveți nevoie de ocazia să-l cunoașteți, trebuie să vă aflați la cel mai înalt nivel și trebuie să știți cum să acționați în jurul lui.

Cap 1
Aflați mai multe despre el

 1. Vorbiți cu prietenii lui.
  1
  Vorbiți cu prietenii lui. Nimeni nu va ști ce fel de persoană vă place pasiunea mai bună decât prietenii săi. Cunoașteți-le și veți afla mai multe despre el, ca în cazul în care el tinde să stea. Mai presus de toate, dacă vă cunosc și sunteți impresionați, este mai probabil să vă ajute cu zdrobi. Dacă cei doi au prieteni obișnuiți, ei sunt oamenii perfecți cu care să vorbești. Gândiți-vă la următoarele exemple atunci când încercați subtil să aflați mai multe despre zdrobirea dvs.: Dacă doriți să aflați unde patinează, întrebați despre parcurile din oraș: "Unde, de obicei, oamenii pariază aici? Cine se duce in parc? Daca vrei sa incerci si sa stii daca dragostea ta este una singura: "Cum arata ca nu are o prietena / prieten?" Intreaba despre prietenia cu el: "Cum ai facut a deveni prieteni? Ce faci împreună?
 2. Arată interesul pentru ceea ce face.
  2
  Arată interesul pentru ceea ce face. Dacă doriți să înțelegeți mai bine zdrobirea, nu vă temeți să aflați despre cultura patinatorului. Ca orice altă cultură, cultura de skateboarding are un set de valori, norme și idealuri. Cea mai bună modalitate de a afla mai multe este să discutați cu skateboarderii despre motivul pentru care ei skateboard și ceea ce le aduce. De asemenea, puteți găsi multe interviuri pe YouTube, unde skateboarderii vorbesc despre cultură. Acest lucru vă poate oferi o idee minunată despre felul în care gândiți-vă la pasiune.
 3. Aflați mai multe despre skateboarding.
  3
  Aflați mai multe despre skateboarding. Dincolo de înțelegerea culturii, veți dori să învățați puțin despre skateboarding în sine. Nu trebuie neapărat să cunoașteți toate trucurile sau skateboarderii profesioniști după nume, dar știind un pic despre pasiunea dvs. de împăcare va da celor doi despre voi despre care să vorbiți. Știind pur și simplu ce este o olie (sărituri cu skateboard-ul), vă va arăta că vă pasă de pasiunea sa și că va fi impresionat când este timpul să vorbiți cu el.

Cap 2
Vorbind cu el

 1. Stai acolo unde el pleacă.
  1
  Stai acolo unde el pleacă. Patrick baieti tind sa-si petreaca cea mai mare parte a timpului lor liber la skatepark la alegerea lor cu prietenii lor. Oferiți-vă șansa de a "bate în el", plasându-vă în jurul locului său favorit.
 2. Prezinta-te.
  2
  Prezinta-te. Primele impresii contează; poate dura doar trei secunde pentru ca pasiunea ta să te gândești la tine când te întâlnești prima oară. Există două moduri principale în care vă puteți prezenta, în funcție de cât de repede doriți să vă faceți cunoscută intențiile: Puteți fi extrem de casual dacă nu vreți să știe că vă place de el încă: "Hei, ce dacă mă duc să vă petrec cu tine? "Poți fi complet blond și cinstit. Acest lucru vă permite să știți imediat dacă el este interesat de tine, și puteți să-i aduceți o poveste comică: "Hei, îmi place. Vrei să stai?
 3. Întreabă-i întrebări.
  3
  Întreabă-i întrebări. Oamenii iubesc să vorbească despre ei înșiși și despre pasiunile lor. Solicitarea de întrebări arată că aveți mai mult decât un interes trecător în ceea ce are de spus. Unele întrebări pe care ați putea dori să le întrebați includ: "Cât timp ați fost skateboarding?" Acest lucru arată interesul dvs. pentru ceea ce face și pentru a afla mai multe despre el. "Cât de des iei aici?" Nu numai că asta îți va spune cât de pasionat e despre skateboarding, dar îți dă șansa să știi când poți să-l bați în continuare. Ce faceți atunci când nu sunteți skateboarding? "Aceasta vă oferă șansa de a afla despre interesele comune pe care le puteți împărtăși celor doi.
 4. Fii un ascultător activ.
  4
  Fii un ascultător activ. Chiar dacă nu sunteți interesat de skateboarding, ar trebui să plătiți foarte mult atenția la ceea ce spune pasiunea dumneavoastră. Ascultarea activă înseamnă că vă acordați atenție la ceea ce spune, punând întrebări importante care arată că vă ascultați și că absorbiți informațiile pe care vi le dă. S-ar părea ciudat să facă acest lucru la început, dar oamenii apreciază cu siguranță pe cineva care nu este pe telefonul lor în timp ce încearcă să aibă o conversație.
 5. Lăsați poziția voastră să strălucească.
  5
  Lăsați poziția voastră să strălucească. Nu numai că va fi pozitiv și susținător îl va aduce și-l va lăsa să se bucure de petrecerea timpului cu voi, dar de fapt te face mai atractiv pentru el. Încercați să vedeți lucrurile într-o lumină pozitivă și evitați să vă faceți griji cu privire la nesiguranța dvs. Nu este nimic în neregulă cu nesiguranța, dar nu le lăsați să le afecteze acțiunile.

Cap 3
Fiind încrezător

 1. Îmbrățișează-ți jocul și fii aventuros.
  1
  Îmbrățișează-ți jocul și fii aventuros. Skaters, prin natura lor, place sa se joace in jurul, sa se desparta si sa-si asume riscuri. [3] Luați legătura cu partea voastră jucăușă pentru a vă roti: arată că nu vă luați prea în serios și vă veți face irezistibil. Fiți dispuși să ieșiți din zona dvs. de confort și lăsați-vă fața răzvrătită afară. Gândiți-vă la următoarele exemple: Nu vă jucați întotdeauna în siguranță. Skateboarderii preferă să-și asume riscuri; încercați să faceți același lucru, în rațiune. Încercați un sport extrem sau explorați o clădire abandonată. Experiment. Lăsați-vă zona de confort și încercați lucruri în care ați fost prea speriați să încercați. Convinge-ți temerile și fii aventuros. Mergeți pe călătorii spontane sau încercați un nou hobby. Jucăușul jucăuș. Există o linie fină între batjocorirea unei persoane ("Acest truc este cu adevărat supt.") Și tachinează-le ("Este cel mai bun pe care trebuie să-mi arăți?").
 2. Purtați haine funcționale care vă fac să vă simțiți încrezători.
  2
  Purtați haine funcționale care vă fac să vă simțiți încrezători. Stilul este vorba de a face ca hainele să funcționeze pentru dvs., iar tipii de skater respectă încrederea. Nu simți că trebuie să te îmbraci sau să te îmbraci doar ca să-l impresionezi, dar ține minte că, dacă te descurci cu el la skatepark, ai nevoie de haine mai funcționale. Gândiți-vă la blugi și adidași, dar puteți purta blugi care vă lăudăresc și veți găsi elegant.
 3. Fii tu insuti.
  3
  Fii tu insuti. Nimănui nu-i place un poser, mai ales nu un skateboarder. Ființa de sine vă va da o încredere infecțioasă care îl va face să acorde atenție. Utilizați acești pași pentru a vă ghida în prezentarea calităților pe care le aveți deja; nu încercați să deveniți altcineva deoarece doriți să impresionați un tip. El va vedea chiar prin tine daca incerci sa fii ceva ce nu esti.
 4. Încercați skateboarding-ul.
  4
  Încercați skateboarding-ul. Aceasta este o modalitate excelentă de a câștiga experiențe împărtășite cu pasiunea ta și de a avea ocazia să stai cu el. Întreabă-l dacă îți va arăta cum să faci skateboard cândva. S-ar putea chiar să vă placa skateboardingul, oferindu-vă ceva în comun cu el. Dacă aveți deja skateboard, chiar mai bine! Folosiți ocazia de a merge cu el, prezentând trucurile pe care le puteți trage într-o competiție prietenoasă.