Cum să fii bun la balul cu baloane

Stick Arena Ballistick a fost dezvoltat de Xgenstudios.com Stick Arena este un joc terț de luptă în care te afli în hartă liberă pentru toate unde ridici arme și ucizi pe oricine îl vezi.

Paşi

 1. Faceți upgrade la Flash Player 10 și descărcați gamebooster.
  1
  Faceți upgrade la Flash Player 10 și descărcați gamebooster. Aceasta va face jocul să ruleze foarte ușor. Utilizați un nou mouse "ușor de utilizat", care se potrivește în mână cu o sensibilitate adecvată. Este foarte vital pentru că veți fi singurul care nu va fi întârziat.
 2. Faceți o cameră numită Numai Noobs.
  2
  Faceți o cameră numită Numai Noobs. "Practică cu ei.
 3. Introduceți o hartă.
  3
  Introduceți o hartă. Odată ce ați dat naștere, luați imediat orice armă, dacă nu alergați în nimeni, ridicați o armă mai bună. Melee Weapons poate învinge armele variate de la capăt la celălalt. Cu arme corp la corp, găsiți copertă atunci când intrați într-o armă cu arme. Așteptați până când inamicul se apropie mai mult pentru a alerga și a lovi. Dacă dușmanul tău nu se apropie, te apropii mai mult, atunci dușmanul tău se va apropia și la fel. Ranged Weapons. Dacă te duci într-un corp la corp, trage imediat. Dacă o luptă corp la corp ajunge la tine, alerga înapoi și trage în același timp. Arme cu arme înfrânte de la distanță. Există 6 arme de bază în joc. Pumnii tăi. Nu profesioniști, alergi mai repede decât orice altă armă, dar sabia. Sabie. Foarte mobil, foarte rapid rata de atac, foarte probabil să grevă, dar daune slabe. Secretul acestei arme este de a rula în direcții aleatorii, în timp ce tăiați inamicul în timp ce vrăjmașul vostru vă spune să vă mențineți în continuare, mai ales atunci când vă luptați cu un barbar. Nu lupta cu o bâtă. 8 lovituri pentru a ucide. Băţ. Normal mobil, rata de atac normală, foarte probabil să lovească, daune bune. Învinge sabia. 4 lovituri de ucis. baros. Un mobil greu, un atac lent, oarecum probabil să lovească, să ucidă instantaneu. Învinge orice arme corp la corp dacă este folosit cu exactitate. 1 lovit pentru a ucide. Dublu-Barrel. Un mobil greu, un atac lent, probabil să lovească, daune bune, apropiate. Nu trageți la gloc din distanță. 3 fotografii pentru a ucide. Automat. Un atac normal mobil, rapid, oarecum posibil să lovească, daune normale, normale variază. Învinge dublu-baril de la distanță. Nu te lupta cu glocul de la distanță. Aproximativ 6 fotografii pentru a ucide. Glock. Lumina mobilă, atac rapid, puțin probabil să lovească, daune normale, departe. Învinge toate armele variate de la distanță. 5 fotografii pentru a ucide.