Cum să faci lats

Flexibil laats dvs. poate fi distractiv de a face în timp ce prezintă în fața o oglindă sau aparat de fotografiat. De asemenea, vă poate ajuta să vă întindeți înainte sau după un antrenament. Pentru a vă lăuda lats, începeți cu unele poziții relaxate înainte de a trece la mai complexe. Asigurați-vă că opriți posedarea dacă simțiți durere, deoarece nu doriți să cauți accidental tulpina.

Cap 1
Fac poziții relaxate

 1. Aflați cum să vă izolați lats-ul când se încinge.
  1
  Aflați cum să vă izolați lats-ul când se încinge. Latsii tăi sunt mușchi care merg de la armpit la șolduri. Pentru a afla cum să-ți izolezi lats-ul, traversați brațele. Îți odihni degetele pe brațele tale lângă biceps. Veți observa că lats-ul dvs. activează în mod natural. Când vă flexați lats, încercați să vă asigurați că vă simțiți flex în acest domeniu. [1]
 2. Utilizați o oglindă pentru îndrumare.
  2
  Utilizați o oglindă pentru îndrumare. Când se încinge acasă sau la sala de sport, stați în fața unei oglinzi. O oglindă vă poate ajuta să vă asigurați că stăpâniți corect mișcările. Urmăriți-vă corpul îndeaproape pe măsură ce schimbați pozițiile pentru a vă asigura că vă flexionați corect. De asemenea, puteți avea un prieten să faceți poze în timp ce vă flexați, pe care îl puteți revizui mai târziu.
 3. Flexati-va latsul din fata.
  3
  Flexati-va latsul din fata. Poziția din față este o poezie relaxată pe care o poți începe când îți flexezi latsurile. Apăsați picioarele ferm pe podea pentru a vă întinde quad-ul superior. Trageți lats în sus și flex-le cât mai larg posibil. Păstrați-vă brațele relaxate și ținute de o parte și de alta. [2] Evitați să vă îndoiți în jos cu abdomenul, deoarece acest lucru poate face ca talia să fie blocată.
 4. Fă-o îndoită.
  4
  Fă-o îndoită. Trageți-vă picioarele înapoi pe podea într-un mod care vă strânge adezivii și hamstrings. În timp ce vă înclinați puțin în spate, aruncați lama cât mai mult posibil. [3] Când vă poziționați picioarele, această manevră este similară cu o ridicare a picioarelor rigide. Ar trebui să vă mutați picioarele pentru a vă îndoiți ușor genunchii și șoldurile, flexându-vă picioarele. [4]

Cap 2
Adăugarea variației la pozițiile dvs.

 1. Răspândiți-vă lats în timpul unei poziții frontale.
  1
  Răspândiți-vă lats în timpul unei poziții frontale. Începeți în aceeași poziție de bază cu fața relaxată pe care ați angajat-o mai devreme. Faceți pumnii cu mâinile. Apoi, puneți pumnii pe cea mai largă parte a șoldurilor. Împărțiți-vă lats în timp ce vă sprijiniți ușor. [5] Puteți, de asemenea, flex dvs. pecs și brațele în timp ce se angajează în această poziție.
 2. Arătați-vă lats într-o dublă bicep poze.
  2
  Arătați-vă lats într-o dublă bicep poze. Întoarceți-vă și îndoiți ușor unul dintre picioare pentru a vă flexa vițelul. Întoarceți ușor picioarele. Țineți brațele deasupra capului, îndoind-le la cot într-o poziție tradițională îndoită. Flexati-va lats-ul cand te apleci in spate. [6] Fii constient de umeri in timpul acestei pozitii. Este important să nu tăiați lamele de umăr împreună.
 3. Răspândiți-vă lats într-o poziție posterioară lat.
  3
  Răspândiți-vă lats într-o poziție posterioară lat. Păstrați-vă picioarele în aceeași poziție în care erau pentru posesia bicepului dublu. Localizați partea cea mai groasă a oblicilor. Puneți pumnii împotriva acestei părți a mușchilor oblici. Apoi, înclinați ușor în timp ce vă răspândiți lats afară [7]. Asigurați-vă că vă răspândiți numai las și nu spatele. Încercați să vă împiedicați să vă îndoiți sau să vă întindeți în timp ce vă angajați în această poziție.

Cap 3
Evitarea greșelilor obișnuite

 1. Învinge ajutorul unui antrenor.
  1
  Învinge ajutorul unui antrenor. Poate fi greu să-ți folosești lats-ul, mai ales dacă ești nou la îndoială. Căutați ajutorul unui instructor profesionist. Dacă sala de sport oferă formatorilor membrii, profitați de acest lucru. De asemenea, puteți căuta traineri online.
 2. Opriți dacă o posologie provoacă durere.
  2
  Opriți dacă o posologie provoacă durere. Există întotdeauna un risc de rănire dacă participați la noi antrenamente, flexuri sau poziții. Dacă simțiți tulpina în orice moment, opriți ceea ce faceți. Flexibilitatea din punctul de vedere al durerii poate provoca leziuni.
 3. Practicați în mod regulat.
  3
  Practicați în mod regulat. Flexibilizarea devine mai ușoară în practică. În fiecare zi, între antrenamente în timpul antrenamentelor sau înălțimii de greutăți, exersați-vă. [8] În timp ce puteți exersa în fiecare zi, trebuie să știți că nu trebuie să ridicați în greutate în fiecare zi. Luați întotdeauna pauze între zilele în care grenați.
 4. Asigură-te că îți încingi lats-ul.
  4
  Asigură-te că îți încingi lats-ul. Când începeți să vă loviți mai întâi latsul, puteți întinde sau flexi din greșeală mușchii greși. Asigurați-vă că vă flexați lats și nu zone cum ar fi spatele, lame de umăr, sau brațele. Dacă te confuzi în timpul unui flex, opri și traverseze brațele ca tine pentru a localiza inițial muschii lat. Acest lucru vă va aminti care sunt mușchii care se flexează în timp ce își flexează lats.