Cum să obțineți o fată dacă sunteți scurt

Ți-ai privit o fată specială și te gândești să o întrebi. E o singură problemă - e mai înaltă decât tine. Deși acest lucru poate părea un motiv de îngrijorare, nu este sfârșitul lumii. Când vine vorba de a face o adevărată legătură, personalitatea ta este mult mai importantă decât trăsăturile fizice. Atâta timp cât sunteți încrezători, dornici să o cunoașteți la nivel personal și doriți să vă adresați elefantului în cameră, singurul lucru care va veni între voi va fi de câțiva centimetri.

Cap 1
Ești mai atrăgător

 1. Încrederea în proiect.
  1
  Încrederea în proiect. Nu există nici un substitut pentru încredere. Când intri într-o cameră, ține-ți capul în sus și pui puțin în pasul tău. Acționând cu auto-asigurat arată că aveți mult de gând să vă și nu sunteți agățat de a fi un pic mai compact decât oamenii din jurul dvs. [1] Pentru a vă simți mai mare, aceasta poate ajuta, de asemenea, să sune mai mari. Utilizați un ton clar, asertiv atunci când vorbiți în loc să acționați timid sau murmurând încet. Dacă nu-ți tratezi scurgerea ca o mare afacere, șansele nu sunt nimeni altcineva.
 2. Stai drept.
  2
  Stai drept. Practicati o buna pozitie si evitati sa va bateti. Desenați-vă umerii înapoi, împingeți pieptul înainte și ridicați bărbia în sus. Ar trebui, de asemenea, să găsiți ceva mai bun de făcut cu mâinile decât să-i lipiți în buzunare, ceea ce vă poate determina să vă arătați umerii și să vă faceți să vă faceți conștienți de sine. [2] Este vorba despre crearea unei prezențe ca și cum ați fi cea mai înaltă persoană din cameră, veți avea o influență asupra modului în care vă văd alte persoane. [3] Poziția slabă poate juca de fapt dificultăți, ceea ce este opusul efectului pe care îl faci.
 3. Puneți-vă personalitatea pe ecran.
  3
  Puneți-vă personalitatea pe ecran. Amintiți-vă, este ceea ce este în interior care contează cu adevărat. În loc să vă dați seama că ați fost mai înalți, faceți vizibilitatea în alte moduri. De exemplu, ați putea să vă jucați realizările la școală sau la serviciu sau să descrieți un hobby fascinant al dvs. care vă va ajuta să ieșiți din mulțime. [4] Întotdeauna purtați un zâmbet cald. Te va face mai accesibil. [5] Fiind prietenos vă va duce mult mai mult decât să fiți o anumită înălțime. Fetele vor să-și petreacă timpul cu oameni pe care îi pot simți confortabil.
 4. Rochie într-un mod care vă complimentează cadrul.
  4
  Rochie într-un mod care vă complimentează cadrul. Purtarea de haine subțiri și potrivite poate face ca membrele dvs. să arate mai mult, creând aspectul unei înălțimi mai mari. Luați măsurătorile și începeți să cumpărați obiecte care sunt adevărate pentru construirea dvs. Îmbinarea bine vă poate ajuta să taieți o imagine mai atrăgătoare. [6] Dungile și modelele verticale sunt, de asemenea, o alegere inteligentă, deoarece fac ochiul să se miște în sus și în jos. Evitați hainele aglomerate, supradimensionate, care au tendința de a se aglomera. Veți arăta și mai mic dacă sunteți înghițit de tinuta. Pantofii sau cizmele grosolane vă vor ridica puțin, ceea ce vă poate ajuta să fiți observat când socializați.
 5. Îmbunătățiți fizicul.
  5
  Îmbunătățiți fizicul. S-ar putea să vă puteți face statutul mai puțin vizibil prin construirea unui corp mai sănătos și mai proporțional. Puneți-vă într-o anumită perioadă la sală de gimnastică care face cardio și ridicați greutăți ușoare pentru a vă mări masa musculară și asigurați-vă că mâncați o dietă echilibrată. Un fizic bine dezvoltat va atrage atenția asupra faptului că interesul tău are câțiva centimetri pe tine. [8] Învață bine la un sport sau la o altă disciplină care este fizic impresionantă, ca dansul. Aveți grijă să nu vă grăbiți prea mult, sau poate că vă va face să arătați îngrozitor. Punerea pe o cantitate masivă de mușchi poate da impresia că încercați să compensați. [9]

Cap 2
Depășirea nesiguranței

 1. Acceptați înălțimea.
  1
  Acceptați înălțimea. Nu există nici o modalitate de a schimba cât de înalt sunteți, și cu cât veți face mai curând pace cu acea realitate, cu atât mai bine veți fi. Dar asta nu înseamnă că trebuie să-ți ascunzi fața în rușine. Înălțimea dvs. este doar una dintre multele caracteristici. Amintiți-vă că aveți mai mult de oferit decât de felul în care priviți. [10] Insecuritatea poate duce la o bătălie sau la un comportament defensiv, ambele fiind neatractive pentru fete. [11]
 2. Data fetelor mai scurte.
  2
  Data fetelor mai scurte. O soluție simplă este să mergi după fete care se află la aceeași înălțime cu tine. În acest fel, nu va mai fi nevoie să aduceți subiectul în timp ce o cunoașteți, și nici o îmbrățișare ciudată sau dansuri mai târziu. Veți putea să o priviți în ochi fără a simți mereu că ea se înalță peste voi. [12] Din moment ce nu veți fi intimidat de cineva în același interval de înălțime, veți putea să concentrați-vă pe bucuria dvs. [13] În timp ce înălțimea poate fi ceva pe care îl considerați atunci când jucați câmpul, nu ar trebui să judecați pe oameni numai cu privire la caracteristicile lor fizice. Acordați-vă timp să cunoașteți cu adevărat fetele care vă interesează.
 3. Fiți dispuși să glumiți despre înălțimea voastră.
  3
  Fiți dispuși să glumiți despre înălțimea voastră. Cele mai multe fete sunt atrase de personalități amuzante, cu o inimă ușoară. În timp ce tipii în vârstă sunt un dime o duzină, găsind pe cineva care o face să râdă nu este aproape la fel de comună. Având un bun simț al umorului este un punct de vânzare mult mai bine decât să fie puțin mai înalt. Nu ezitați să faceți o întrebare despre cum aveți probleme în a ajunge la raftul superior sau dacă aveți nevoie de pantofi de platformă pentru a conduce atunci când situația solicită pentru aceasta. Spunând ceva de genul "Sunt atât de scurt vă puteți vedea picioarele în fotografia de pe șoferul meu" poate ajuta într-adevăr să spargă gheața. Dacă lăsați înălțimea voastră să devină o sursă de frustrare sau jenă, aceasta vă poate determina să ieșiți la fel de amară în jurul altor oameni. [15]
 4. Nu te baza pe dating online.
  4
  Nu te baza pe dating online. Mulți utilizatori pe aplicații de dating și pe site-uri preferă lista de caracteristici fizice cum ar fi înălțimea, greutatea și părul și culoarea ochilor. Cu un astfel de format impersonal, este posibil să fiți trecut peste un singur cuvânt. Este mai bine să vorbiți față în față, deoarece acest lucru vă va oferi ocazia de a arăta despre ce vă interesați. [16] A face o primă impresie solidă este critică, dar poate fi foarte greu de făcut internetul. Rezistați nevoii de a minți despre înălțimea dvs. pe profilul de dating online. Adevărul va ieși de îndată ce te vei întâlni și data ta nu va fi prea mulțumită.

Cap 3
Îl lovești cu interesul tău

 1. Dă-i bătaie.
  1
  Dă-i bătaie. Pregătiți-vă nervul să mergeți drept și să o întrebați. Nu există nici o cale să știi dacă ea este interesată de tine decât dacă te dai acolo. Dacă ea spune nu, nu ești mai rău. Dacă ea spune da, veți reuși să faceți această conexiune inițială fără a lăsa nesiguranța în privința înălțimii voastre să vă țină înapoi. [17] Diferitele persoane au preferințe diferite, astfel încât șansele realității de a câștiga afecțiunea ei nu sunt mai rele decât oricine altcineva " ™ s. [18] Nu este nevoie să menționați înălțimea voastră dacă nu o aduce mai întâi. Dacă o face, râde-o și o wow cu intelepciune, intelect și farmec. [19]
 2. Cunoașteți-o.
  2
  Cunoașteți-o. Petreceți mai mult timp cu interesul dvs., chiar dacă este la fel de prieten. Faceți un efort de a arăta un adevărat interes pentru ea și ce are de spus. Diferența de înălțime poate părea mai degrabă ca o întrerupere a afacerii la început, dar, pe măsură ce se va face mai confortabilă cu tine, ea va începe să vadă cât de multe alte lucruri pot fi apreciate. [20] Începeți lucrurile încet, luând o plimbare , prindeți o ceașcă de cafea sau faceți ceva casual care vă va permite să aveți o conversație. Când vorbește, fii atent și asculta fără să întrerupi. Dacă sunteți în permanență posturați sau distrați de propriile dvs. îndoieli, ea ar putea crede că sunteți auto-absorbit. [21]
 3. Găsește-o pe fata potrivită.
  3
  Găsește-o pe fata potrivită. Cineva care nu este dispus să vă dea o lovitură bazată pe ceva atât de banal ca înălțimea dvs. nu merită timpul tău. Continuați să căutați până când găsiți pe cineva care vă place așa cum sunteți. În cele din urmă, acest lucru va aduce beneficii doar relației. [22] Evitați să discutați cu fetele care insistă să vă ridicați înălțimea ca pe un negativ. [23] Fata în care ai văzut ochii nu poate fi întotdeauna cea mai bună pentru tine. Dacă te întâlnești cu cineva închis, care vede că înălțimea este o problemă, probabil că e mai bine să mergi mai departe.